Arhiva stiri noiembrie 2020

Joi, 12 Noiembrie 2020 | Intern | 8 comentarii

Ministrul Mediului: “Peste 4.000 de mașini au fost rezervate în acest an prin programul Rabla Plus, iar peste 90% dintre ele au fost full electrice”

Peste 4.000 de maşini au fost rezervate în acest an prin programul Rabla Plus, mai mult de 90% dintre ele fiind 100% electrice, a declarat ministrul Mediului. “Avem rezervate în 2020 mai multe autovehicule electrice decât în toată istoria programului Rabla Plus însumată,” a spus Mircea Fechet.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Siguranta

Teste Euro NCAP: SUV-ul electric Mazda MX-30 și noua generație Honda Jazz au obținut 5 stele la testele de siguranță

SUV-ul electric Mazda MX-30 și noua generație a hatchback-ului subcompact Honda Jazz au obținut câte 5 stele la cea mai recentă sesiune de teste de siguranță organizată de Euro NCAP.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Rivian deschide pre-comenzile pentru pick-up-ul R1T și SUV-ul R1S: livrările încep în vara anului viitor

Rivian a deschis lista de pre-comenzi pentru cele două modele electrice ale sale, pick-up-ul R1T și SUV-ul R1S, iar livrările sunt programate să înceapă în iunie, respectiv august 2021.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Tehnologie | 4 comentarii

Volkswagen introduce parcarea autonomă pentru Touareg: funcția, disponibilă printr-o aplicație de smartphone

Volkswagen Touareg a primit o funcție prin care poate fi parcat în mod autonom. Șoferul poate rămâne la volan sau poate ieși din mașină, caz în care trimite instrucțiuni printr-o aplicație de smartphone.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea versiune 4x4² a lui Mercedes-Benz Clasa G, spionată pe Nurburgring

Actualul Mercedes-Benz Clasa G va primi și o variantă 4x4². Unul dintre prototipuri a fost spionat pe Nurburgring, iar varianta de serie va avea punți pe portale, o gardă la sol mai mare, unghiuri de atac și degajare îmbunătățite și protecții suplimentare
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Intern | 3 comentarii

Prețuri Cupra Leon eHybrid în România: versiunea plug-in hybrid a Hot Hatch-ul iberic pornește de la peste 40.000 de euro

Cupra Leon eHybrid, versiunea plug-in hybrid a modelului de performanță spaniol, este disponibilă și în România. Producătorul iberic ofertă atât versiunea hatchback, cât și varianta break Sports Tourer.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Intern | 14 comentarii

Înmatriculările de mașini electrice au crescut cu 54% în România în primele 10 luni ale anului: aproape 1.800 de unități

Românii au înmatriculat 1.780 mașini electrice în primele 10 luni ale anului, în creștere cu 54% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Cele mai mari creșteri le au Renault și Volkswagen.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Intern | 21 comentarii

Proiect legislativ: mașinile electrice și hibride ar putea avea plăcuțe de înmatriculare diferite, pe un fond vernil

Un proiect legislativ depus în Parlament propune ca plăcuțele de înmatriculare să aibă un fond vernil pentru vehiculele electrificate, cu litere și cifre de culoarea verde pentru cele 100% electrice, respectiv neagră pentru cele hibride.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Modele noi

Audi a prezentat SQ5 TDI facelift: motor V6 de 3.0 litri cu 341 de cai putere și sistem mild-hybrid la 48V

Audi SQ5 TDI facelift propune un exterior mai agresiv, un interior cu elemente sport și o motorizare diesel cu 341 de cai putere și 700 Nm.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Modele noi | 6 comentarii

Actualizare în gama de utilitare Renault: noul Kangoo va avea versiune electrică, iar Dacia Dokker devine Renault Express

Renault actualizează gama de utilitare prin noua generație Kangoo, care va fi disponibilă și în variantă electrică. În plus, Dacia Dokker a devenit acum Renault Express.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Industrie | 15 comentarii

Informații despre viitoarele motoare Mazda cu șase cilindri în linie: niponii pregătesc și o versiune Skyactiv-X, iar debutul este programat după anul 2022

Mazda va introduce în ofertă motoare cu șase cilindri în linie. Noile propulsoare vor fi disponibile după 2022 și vor putea fi comandate în versiuni pe benzină, diesel sau Skyactiv-X.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Formula 1 | 7 comentarii

Mick Schumacher nu a aflat încă dacă va concura în Formula 1 în 2021: "Nu am primit informații de la Ferrari, nu vorbesc despre asta"

Mick Schumacher se simte "destul de pregătit" să concureze în Formula 1, însă afirmă că nu a primit nicio informație de la șefii Scuderiei Ferrari dacă va debuta în competiție în sezonul 2021.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Tehnologie

Hyundai și Kia vor utiliza sisteme de infotainment bazate pe platforma Nvidia Drive din 2022: toate modele vor fi echipate standard cu noua tehnologie

Toate modelele Hyundai și Kia lansate după anul 2022 vor fi echipate standard cu sisteme de infotainment bazate pe platforma Nvidia Drive. Ulterior, constructorii vor dezvolta și propriul sistem de operare pentru mașini.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 29 comentarii

BMW iX este SUV-ul electric derivat din conceptul futurist iNext: peste 500 CP și autonomie mai mare de 600 de kilometri

BMW a publicat primele imagini cu viitorul SUV electric iX. Modelul va fi produs începând cu a doua jumătate a anului viitor și va fi echipat cu un sistem de propulsie care dezvoltă peste 500 CP. Autonomia anunțată de nemți va fi de peste 600 de kilometri.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Intern

E.ON atinge borna de 100 de puncte de încărcare pentru mașini electrice în România: toate stațiile vor fi integrate în platforma internațională Hubject

E.ON a ajuns la un total de 100 de puncte de încărcare pentru mașinile electrice în România. Cele mai multe stații instalate până acum se află în București și regiunea Moldovei, iar toate punctele de încărcare vor fi integrate în platforma internațională Hubject.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Range Rover, surprins pe Nurburgring: SUV-ul britanic ar putea fi prezentat în 2021

Britanicii au demarat procesul pentru dezvoltarea unei noi generații Range Rover, iar unul dintre prototipurile de teste a fost spionat în timpul unei sesiuni pe Nurburgring. Conform rapoartelor, noul Range Rover ar putea fi prezentat în 2021.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Masini autonome | 2 comentarii

Honda va lansa în 2021 primul model de serie cu funcția autonomă Traffic Jam Pilot: mașina se va conduce singură pe autostrăzi fără ca șoferul să fie atent la drum

Honda a anunțat că va deveni în luna martie primul constructor care oferă un model de serie cu funcția autonomă Traffic Jam Pilot de nivel 3 din 5, care permite șoferului să nu se uite la drum în timp ce mașina se conduce singură pe autostrăzi în anumite condiții.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | General | 2 comentarii

Audi aniversează 40 de ani de la introducerea sistemului quattro: nemții au lansat proiectul RS6 GTO, un vehicul inspirat de vehicul Audi 90 Quattro IMSA GTO

Audi RS6 GTO este un proiect realizat de ucenicii din Neckarsulm sub atenta îndrumare a lui March Lichte, șeful departamentului de design, cu ocazia celor 40 de ani de la introducerea sistemului quattro. Proiectul a fost inspirat de modelul de competiții Audi 90 Quattro IMSA GTO.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Ford pregătește un nou model electric pe platforma folosită și de Mustang Mach-E: producția va avea loc în Mexic

Ford va lansa un nou model electric pe platforma utilizată de Mustang Mach-E, iar producția va avea loc la uzina din Mexic a constructorului american, potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Intern | 20 comentarii

Luca de Meo, CEO-ul Renault: "Marca Dacia are potențial uriaș și produce mulți bani"

Luca de Meo, noul CEO al Grupului Renault, susține că marca Dacia are un potențial uriaș și produce mulți bani. Oficialul afirmă că marca de la Mioveni ar putea fi introdusă pe noi piețe, acolo unde este loc sub Renault.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru