Odă cutiei manuale: Mini John Cooper Works 1to6 Edition

de Tiberiu Safta
Joi, 18.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini a lansat oficial o nouă ediție specială pentru hot hatch-ul John Cooper Works. Botezată 1to6 Edition, această ediție sărbătorește cutia de viteze manuală, iar noul model va fi produs în doar 999 de exemplare.

Constructorul britanic a prezentat o nouă ediție specială pentru John Cooper Works, versiunea cea mai puternică a modelului subcompact. Noua ediție specială se numește 1to6 Edition, iar numele său face referire la cutia sa manuală cu 6 trepte, care este, în mod neobișnuit, componenta vedetă a noii ediții limitate.

Pe lângă o cutie manuală exclusivă, noul model primește și o nuanță de negru Midnight cu o dungă gri ce se prelinge de-a lungul capotei. De asemenea, clienții acestei ediții speciale primesc și jante negre exclusive, cu diametru de 18 inch.

Elemente exclusive avem și la interior, acolo unde sunt prezente embleme cu inscripția „one of 999” pe planșa de bord și în zona trapei. Tot în habitaclu avem și pedale cu fețe din oțel inoxidabil și alte embleme cu inscripția „1to6” printate pe covoare și în interiorul pragurilor laterale.

Sub capotă, avem același motor de 2.0 litri turbo, capabil să livreze 231 de cai putere 320 Nm.

Astfel, MINI John Cooper Works are nevoie de 6.3 secunde pentru a atinge 100 de km/h, iar viteza maximă este de 246 de km/h.

Noua ediție specială va fi produsă în doar 999 de exemplare, iar livrările vor începe în septembrie. Ediția specială va fi printre ultimele modele Mini care vor mai primi o cutie manuală.

via Mini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru