Alonso

Duminica, 08 Iulie 2012 | F1 TOP

Webber a câştigat cursa de Formula 1 de la Silverstone!

Mark Webber a obţinut la Silverstone a doua victorie din acest sezon după ce l-a depăşit cu patru tururi înainte de final pe Fernando Alonso, cel care dominase autoritar cursa până în acel moment.
Duminica, 08 Iulie 2012 | Formula 1

Alonso: "Pole-ul obţinut cu noroc pe ploaie nu demonstrează nimic"

Fernando Alonso rămâne precaut după pole position-ul obţinut la Silverstone, afirmând că norocul a fost un factor important şi că acesta nu demonstrează că Ferrari a redus diferenţa faţă de rivali.
Sambata, 07 Iulie 2012 | F1 TOP

Alonso obţine la Silverstone primul pole position după aproape doi ani!

Fernando Alonso va pleca din pole position la Silverstone, performanţă pe care nu o mai obţinuse de la Marele Premiu din Singapore din sezonul 2010.
Sambata, 07 Iulie 2012 | Formula 1

Silverstone, antrenamente 3: Alonso, cel mai rapid

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente de la Silverstone, singura desfăşurată pe un circuit uscat.
Marti, 03 Iulie 2012 | Formula 1

Alonso, interesat să realizeze designul unui circuit de Formula 1

Fernando Alonso a dezvăluit că ar fi interesat să stabilească configuraţia unui circuit de Formula 1 după ce se va retrage din activitate.
Luni, 02 Iulie 2012 | Formula 1

Red Bull: "Alonso este principala ameninţare în lupta pentru titlu"

Christian Horner admite că sezonul 2012 este unul echilibrat, însă îl evidenţiază pe Fernando Alonso drept principalul rival în lupta pentru titlul mondial.
Luni, 02 Iulie 2012 | Formula 1

Vettel: "Alonso şi Hamilton, piloţii de referinţă ai noii generaţii"

Fernando Alonso şi Lewis Hamilton au fost nominalizaţi de Sebastian Vettel ca piloţii din actuala generaţie care au cele mai mari şanse să se numere printre cei mai importanţi piloţi din toate timpurile.
Luni, 25 Iunie 2012 | Formula 1

Ferrari: "Red Bull are cel mai rapid monopost"

Ferrari nu se culcă pe o ureche după victoria de la Valencia: Stefano Domenicali avertizează că Red Bull are cel mai rapid monopost după ce a dominat calificările şi prima parte a cursei.
Luni, 25 Iunie 2012 | Formula 1

Alonso, fără cuvinte după "cea mai emoţionantă victorie din carieră"

Fernando Alonso şi-a găsit cu greu cuvintele după victoria nesperată de la Valencia, pe care o consideră "cea mai emoţionantă din carieră".
Duminica, 24 Iunie 2012 | F1 TOP

Alonso a câştigat la Valencia! Schumacher, primul podium de la revenirea în F1!

Fernando Alonso a câştigat la Valencia, iar Michael Schumacher a terminat pe locul 3 şi a obţinut astfel primul podium de la revenirea în Formula 1 la capătul unei curse pline de spectacol şi răsturnări de situaţie.
Vineri, 22 Iunie 2012 | Formula 1

Alonso admite că influenţează stabilirea coechipierului său de la Ferrari

Fernando Alonso a recunoscut că are o anumită influenţă în decizia Scuderiei Ferrari privind numele coechipierului său şi spune că nu ar avea probleme să facă echipă cu Lewis Hamilton sau Sebastian Vettel.
Miercuri, 20 Iunie 2012 | Formula 1

Ferrari: "Alonso şi Vettel ar face echipă bună împreună"

Stefano Domenicali consideră că Fernando Alonso şi Sebastian Vettel pot fi coechipieri, afirmaţie făcută în mijlocul speculaţiilor că germanul va ajunge la Ferrari în 2014.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 19 Iunie 2012 | Formula 1

Alonso, cel mai bine plătit sportiv din motorsport în topul Forbes

Fernando Alonso este cel mai bine plătit sportiv din lumea sportiurilor cu motor, potrivit publicaţiei americane Forbes.
Luni, 11 Iunie 2012 | Formula 1

Alonso şi Vettel: "Nu va exista un al optulea câştigător la Valencia"

Fernando Alonso şi Sebastian Vettel anticipează că Marele Premiu al Europei va fi câştigat de unul dintre cei şapte piloţi care au obţinut deja o victorie în 2012.
Luni, 11 Iunie 2012 | Formula 1

Ferrari recunoaşte că a greşit strategia lui Alonso

Stefano Domenicali a admis că Fernando Alonso a avut o strategie greşită în Canada, însă susţine că eroarea a provenit din faptul că spaniolul nu a intrat la boxe simultan cu Sebastian Vettel.
Luni, 11 Iunie 2012 | Formula 1

Alonso apară strategia Ferrari: "Ar fi fost o greşeală să intru din nou la boxe"

Fernando Alonso susţine că strategia adoptată la Montreal a fost corectă, chiar dacă a terminat pe locul cinci după ce a fost lider în prima parte a cursei.
Duminica, 10 Iunie 2012 | Formula 1

Alonso nu exclude victoria în cursa de la Montreal

Fernando Alonso consideră că nu este exclus să câştige cursa din Canada, însă admite că Red Bull şi McLaren deţin monoposturi mai rapide pe circuitul de la Montreal.
Sambata, 09 Iunie 2012 | Formula 1

Ferrari va utiliza în Canada noul sistem de evacuare

Ferrari este determinată să mizeze în Canada pe noul sistem de evacuare evaluat în antrenamente, după ce Fernando Alonso şi Felipe Massa s-au declarat mulţumiţi de performanţele acestuia.
Miercuri, 06 Iunie 2012 | Formula 1

Montezemolo îl compară pe Alonso cu Schumacher şi Lauda

Luca di Montezemolo l-a comparat pe Fernando Alonso cu Michael Schumacher şi Niki Lauda şi crede că Ferrari are şanse să câştige titlul mondial în acest sezon.
Marti, 05 Iunie 2012 | Formula 1

Alonso: Sunt lider în clasament? Acesta este doar începutul!"

Fernando Alonso nu este impresionat de poziţia de lider din clasamentul general şi spune că acest loc este important doar la finalul campionatului.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Force India, Toro Rosso, Vettel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru