Aluminiu

Joi, 25 Ianuarie 2018 | Economic

Profitul Ford de anul trecut, tras în jos de performanțele din Europa: “2017 a venit cu foarte multe provocări, dar și cu progres”

Ford a anunțat că veniturile sale din Europa au scăzut puternic în 2017, iar performanța înregistrată pe această piață a dus la micșorarea profitului la nivel global.
Duminica, 20 Martie 2016 | Industrie

Oţelul ajunge la "fier vechi": constructorii vor folosi mai mult aluminiu pentru maşini pentru a reduce emisiile

Producătorii auto vor utiliza cu 22% mai mult aluminiu pentru construcţia de maşini în detrimentul oţelului cu scopul de a respecta viitoarele limite impuse pentru emisiile de dioxod de carbon.
Vineri, 22 August 2014 | Industrie

Cel mai mare furnizor de aluminiu din lume: noile norme de emisii vor tripla cantitatea de aluminiu cumpărată de producătorii de automobile

Cerinţele mai stricte privind emisiile de CO2 aplicate maşinilor vândute în Europa după 2020 vor tripla cantităţile de aluminiu cumpărate de producătorii de automobile, spun cei de la Novelis, cel mai mare furnizor de aluminiu sub formă de foi pentru constructorii auto.
Joi, 01 Octombrie 2009 | Concepte

Audi a lansat cel mai usor A5 Coupe, in versiune concept

Audi a prezentat publicului cel mai usor A5 Coupe in stadiu de concept. Versiunea 2.0 TFSI a modelului german cantareste cu 110 kg mai putin decat cea standard.
Joi, 17 Septembrie 2009 | Autoipoteze

Jaguar ar putea lansa un coupe ieftin, rival pentru Audi A5

Jaguar se gandeste sa lanseze in anii urmatori un coupe mai ieftin, capabil sa rivalizeze cu Audi A5 si varianta asemanatoare a lui BMW Seria3.
Joi, 03 Septembrie 2009 | Autoipoteze

Primele detalii despre viitorul Lamborghini Murcielago

Viitorul Lamborghini Murcielago, asteptat in 2012 , va dispune de o caroserie din fibra de carbon si de un motor V12 asteptat sa livreze undeva la 700 de cai putere.
Sambata, 01 August 2009 | General

Jante Carlsson pentru Mercedes G-Klasse

Carlsson a creat un nou set de jante pentru modelul Mercedes G-Klasse. Noile jante sunt fabricate cu ajutorul unui proces de forjare ce ofera materialului rigiditate maxima.
Miercuri, 08 Iulie 2009 | Modele noi

Urmasul lui Bentley Arnage, anticipat de inca un teaser

Bentley a publicat un nou teaser al viitoarei limuzine concurente cu Rolls Royce Phantom. Imaginea tradeaza montantul posterior al modelului de lux britanic.
Vineri, 26 Iunie 2009 | Modele noi

VIDEO: Noul Jaguar XJ va avea o structura din aluminiu

Un nou teaser al viitorului Jaguar XJ dezvaluie faptul ca modelul de lux, ce se va bate cu Mercedes S-klasse, va dispune de o structura din aluminiu.
Luni, 09 Februarie 2009 | Tuning

Hibrid cu spirit sportiv de la Mugen (+ video)

Tunerul de casa al japonezilor de la Honda a gandit un pachet aerodinamic pentru hibridul Insight, botezat Zero Lift.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Honda, video, Lamborghini, Jaguar, Bentley, tuning, Marea Britanie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru