Urmasul lui Bentley Arnage, anticipat de inca un teaser

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 08.07.2009
Bentley a publicat un nou teaser al viitoarei limuzine concurente cu Rolls Royce Phantom. Imaginea tradeaza montantul posterior al modelului de lux britanic.

Bentley continua astazi seria teaserelor care pregatesc terenul noului varf de gama al constructorului britanic. Botezat de presa internationala Grand Bentley, inlocuitorul vechiului Arnage este asteptat sa isi faca aparitia in toamna acestui an. Din primele informatii se pare insa ca Bentley va renunta la numele Arnage pentru unul nou, cu rezonante istorice, cum ar fi Brooklands sau Mulsanne.

Noul teaser surprinde montantului posterior al modelului britanic si linia fluida a caroseriei in partea posterioara. Nici video-ul publicat de oficialii britanici nu lasa sa se intrevada prea mult din caroseria viitoarei limuzine, imaginile facand referire mai mult la trecutul competitional al brandului britanic.

Viitorul Grand Bentley va prelua conturul circular al blocurilor optice, patru la numar, caracterizate de prezenta unor lumini LED. Lungimea totala a modelului va depasi cinci metri, ceea ce va face din limuzina britanica un concurent redutabil pentru Rolls Royce Phantom.

Pentru o dinamica cat mai buna, Bentley promite o caroserie din aluminiu si un propulsor V8, supraalimentat, de 6.75 litri.

Momentan nu se cunosc detalii legate de pretul de pornire al limuzinei Bentley, insa cel mai probabil britanicii vor alege o valoare de 230.000 de euro.

via | Autoblog

Comentarii (1)

  • Asteptam...
    Sper sa ma uimeasca...

    P.S. M-am apucat sa strang banii de alocatie sa-mi iau si eu unul...;))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru