Primele detalii despre viitorul Lamborghini Murcielago

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 03.09.2009
Viitorul Lamborghini Murcielago, asteptat in 2012 , va dispune de o caroserie din fibra de carbon si de un motor V12 asteptat sa livreze undeva la 700 de cai putere.

Desi vor mai trece cateva saloane auto pana vom vedea macar conceptul viitorului Lamborghini Murcielago, constructorul italian se pare ca munceste de zor la un inlocuitor al supercarului. Cum era si normal, in presa au inceput deja sa apara informatii neoficiale despre urmasul lui Murcielago, care ar urma sa imprumute sasiul din aluminiu de la modelele Audi.

Pentru a reduce si mai mult kilogramele in plus, Lamborghini va folosi o caroserie din fibra de carbon, trasatura care va reduce si mai mult masa totala si se va regasi probabil elogiata la capitolul performante.

In ceea ce priveste designul final al modelului, Lamborghini va adopta probabil o serie de modificari importante la nivel frontal, spoilerul si prizele de aer urmand sa fie inlocuite impreuna cu blocurile optice. In partea posterioara italianul va dispune de o evacuare mai coborata si de lumini LED pentru stopuri.

Sub capota se va ascunde probabil un motor V12 de 6.0 litri, gata sa ridice "moralul" viitorului Murcielagoo cu un total de aproximativ 700 de cai putere.

Cu aceasta putere, supercarul italian promite un sprint de la 0 la 100 de km/ in aproximativ 3 secunde, o performanta pe care i-ar face invidiosi chiar si pe rivalii de la Ferrari.

Noua generatie a modelului, despre care nu se stie momentan cum se va numi, este asteptata sa isi faca aparitia pe strazi in anul 2012.

Britanicii de la AutoExpress s-au grabit sa puna la punct o prelucrare digitala a viitorului model din curtea Lamborghini, respectand noile linii promovate de Reventon dar si traditia brandului.

via | Zercustoms

Comentarii (2)

  • in imagini,
    este un estoque cu 2 usi
    4 10
  • Lamborghini
    Mai bine schimbati numele in altceva nu tot in Murcielago in altceva mai potrivit pentru super modelul asta de masina.
    Un exemplu de nume ar fi Lamborghini GT asta da nume.
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru