Andreas Mikkelsen

Luni, 30 Iunie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Poloniei după o luptă echilibrată cu Mikkelsen

Sebastien Ogier şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul general după o luptă echilibrată cu coechipierul său de la Volkswagen, Andreas Mikkelsen. Hyundai a completat podiumul prin Thierry Neuville.
Joi, 26 Iunie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Poloniei: lupta pentru titlu continuă pe un teritoriu necunoscut

Polonia revine în calendarul Campionatului Mondial de Raliuri după o absenţă de cinci ani cu un traseu schimbat radical care va pune la încercare abilităţile piloţilor care lupta pentru titlul mondial.
Duminica, 08 Iunie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Italiei după o pană suferită de Latvala

Sebastien Ogier a profitat de o pană suferită de coechipierul său Jari-Matti Latvala pentru a câştiga Raliul Italiei şi a-şi consolida astfel prima poziţie în clasamentul general.
Joi, 05 Iunie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Italiei: noi provocări pe un traseu schimbat

Raliul Italiei propune un traseu schimbat pentru ediţia din acest an, în care Jari-Matti Latvala are nevoie de o nouă victorie pentru a lupta pentru titlu cu coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier.
Luni, 12 Mai 2014 | WRC

Latvala l-a învins pe Ogier şi a câştigat Raliul Argentinei

Jari Matti Latvala a câştigat Raliul Argentinei şi a fost acompaniat pe podium de coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier, şi de Kris Meeke de la Citroen.
Joi, 08 Mai 2014 | WRC

Avancronica Raliului Argentinei: spectacol sud-american pe macadam

Campionatul Mondial de Raliuri ajunge la sfârşitul acestei săptămâni în Argentina, acolo unde piloţii vor fi întâmpinaţi de numeroase porţiuni cu bălţi, poduri înguste de fier şi mulţi fani.
Duminica, 06 Aprilie 2014 | WRC

Ogier a dominat Raliul Portugaliei, iar Hirvonen a obţinut primul podium pentru M-Sport

Sebastien Ogier a câştigat fără emoţii Raliul Portugaliei pentru Volkswagen, iar podiumul a fost completat de Mikko Hirvonen (M-Sport) şi Mads Ostberg (Citroen). Jari Matti Latvala (Volkswagen)şi Robert Kubica (M-Sport) s-au numărat printre piloţii care au suferit accidente.
Joi, 03 Aprilie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Portugaliei - momentul adevărului

Raliul Portugaliei este considerat primul eveniment al sezonului de WRC care evidenţiază adevărata valoare a piloţilor. România va fi reprezentată la categoria WRC Junior de Simone Tempestini, care va concura cu un Citroen DS3 R3.
Luni, 10 Martie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Mexicului. Neuville a obţinut primul podium pentru Hyundai

Sebastien Ogier a redevenit lider în clasamentul general după ce a câştigat Raliul Mexicului în faţa coechipierului Jari-Matti Latvala, în timp ce Hyundai a obţinut primul podium prin Thierry Neuville.
Joi, 06 Martie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Mexicului - luptă internă la înălţime

Sebastien Ogier vrea să-şi ia revanşa în faţa coechipierului şi liderului clasamentului general Jari Matti Latvala în Raliul Mexicului, acolo unde piloţii concurează la altitudini de 2800 de metri.
Luni, 10 Februarie 2014 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Suediei după o eroare prematură a lui Ogier

Jari-Matti Latvala a câştigat Raliul Suediei şi a urcat pe prima poziţie în clasamentul general al WRC după ce Sebastien Ogier a comis o eroare în timp ce era lider şi a terminat doar pe locul şase.
Miercuri, 05 Februarie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Suediei - provocarea zăpezii scandinave

Raliul Suediei reprezintă o provocare specială pentru piloţii din Campionatul Mondial de Raliuri prin prisma stratului consistent de zăpadă, a gheţii şi a frigului pătrunzător.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 17 Noiembrie 2013 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Marii Britanii, ultima etapă a sezonului de WRC

Sebastien Ogier a dominat autoritar Raliul Marii Britanii şi a încheiat în stil de mare campion sezonul 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri.
Luni, 03 Iunie 2013 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Greciei, Kubica a triumfat la clasa WRC2

Jari Matti Latvala a câştigat Raliul Greciei după ce a profitat de abandonul lui Sebastien Ogier în prima probă şi a scăpat de un protest intentat de Citroen. Robert Kubica a câştigat la clasa WRC2.
Marti, 09 Aprilie 2013 | WRC

Ogier: "Raliul Portugaliei, adevăratul test pentru Volkswagen"

Sebastien Ogier crede că Raliul Portugaliei va arăta adevăratul potenţial al celor de la Volkswagen datorită suprafeţei de macadam şi a altitudinii reduse.
Joi, 26 Iulie 2012 | Motorsport

FEATURE: IRC Rally Sibiu - România a revenit în lumea bună a motorsportului

România a revenit pe harta evenimentelor motorsport de talie internaţională. Raliul Sibiului a ajuns în calendarul Intercontinetal Rally Challenge şi asta a însemnat o numeroasă participare a piloţilor străini.
Sambata, 21 Iulie 2012 | Motorsport

Andreas Mikkelsen a câştigat IRC Sibiu Rally!

Norvegianul Andreas Mikkelsen a câştigat fără emoţii Raliul Sibiului la adăpostul unui avans de peste 5 minute. Podium a fost completat de Patrik Flodin şi veteranul Francois Delecour.
Sambata, 21 Iulie 2012 | Motorsport

IRC SIBIU RALLY: Andreas Mikkelsen este lider după prima zi de concurs

Norvegianul Andreas Mikkelsen este lider în Raliul Sibiului după o zi dificilă în care praful de pe problele speciale s-a dovedit a fi cel mai mare adversar. Pilotul Skoda a fost cel mai rapid pe toate cele șapte probe ale zilei.
Miercuri, 18 Iulie 2012 | Motorsport

Începe Raliul Sibiului IRC - cel mai important eveniment motorsport din România

Joi, 19 iulie, începe Raliul Sibiului, a opta etapă din calendarul Intercontinental Rally Challenge. Liderul IRC, Andreas Mikkelsen, este la Sibiu pentru a-şi apăra prima poziţie din clasament.
Luni, 07 Noiembrie 2011 | Motorsport

Andreas Mikkelsen a câştigat titlul în IRC

Andreas Mikkelsen a devenit campion în Intercontinental Rally Challenge cu Skoda Fabia S2000 la primul sau sezon complet în această competiţie.

Tag-uri similare

Skoda, Andreas Mikkelsen, IRC, Skoda Fabia S2000, Intercontinental Rally Challenge
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru