Apple Carplay

Vineri, 17 Noiembrie 2023 | Tehnologie

Șeful Volvo: renunțarea la Apple CarPlay și Android Auto, o greșeală

Jim Rowan, șeful Volvo, spune că modelele mărcii suedeze vor păstra sistemele Apple CarPlay și Android Auto. Renunțarea la aceste sisteme ar fi o greșeală, potrivit CEO-ului constructorului scandinav.
Duminica, 14 Mai 2023 | Tehnologie

Ford va continua să ofere conexiune Apple CarPlay și Android Auto în mașinile sale

Potrivit șefului Ford, Jim Farley, constructorul american va continua să ofere conexiune Apple CarPlay și Android Auto în mașinile sale.
Luni, 03 Aprilie 2023 | Tehnologie

GM vrea să renunțe la Apple CarPlay și Android Auto pentru un sistem propriu

Americanii de la General Motors au anunțat că vor să renunțe la sistemele multimedia bazate pe Apple CarPlay și Android Auto. În locul lor, GM va monta un sistem propriu, mai bine adaptat pentru mașinile sale.
Joi, 02 Februarie 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Mazda 6: Apple CarPlay în standard și două ediții speciale noi

Mazda 6, modelul de clasă medie al japonezilor, a primit o serie de îmbunătățiri pentru acest an. Printre noutăți putem aminti de o paletă de culori îmbogățită, echipament mai bun în dotarea standard și chiar două ediții speciale, dintre care una este aniversară.
Duminica, 08 Mai 2022 | Tehnologie

Soluție temporară: BMW livrează mașini fără Apple CarPlay și Android Auto, din cauza crizei de cipuri

Potrivit celor mai recente informații, constructorul bavarez de automobile livrează, pe anumite piețe, mașini fără Apple CarPlay și Android Auto din cauza crizei de cipuri. Acestea vor fi instalate, ulterior, printr-un update over-the-air.
Miercuri, 13 Octombrie 2021 | Tehnologie

Viitoarea generație Apple CarPlay ar putea controla sistemul de climatizare și alte funcții ale mașinii

Potrivit celor mai recente informații, gigantul american ar lucra la o nouă platformă (bazată pe Apple CarPlay) care va putea controla mai multe funcții ale mașinii, inclusiv sistemul de climatizare și încălzirea în scaune.
Marti, 14 Septembrie 2021 | Industrie

STUDIU: Conectarea telefonului la mașină, principala problemă de care se plâng clienții

Un studiu efectuat în Statele Unite a scos la iveală conectarea telefonului la mașină ca fiind cea mai mare problemă întâmpinată de proprietarii de autovehicule noi.
Luni, 23 Martie 2020 | Siguranta

Studiu: șoferii care folosesc Android Auto și Apple CarPlay au timpi de reacție mai slabi decât cei care scriu SMS-uri sau au consumat alcool

Șoferii care folosesc sistemele de infotainment Android Auto și Apple CarPlay prin comenzi vocale sau ecrane touch au timpi de reacție semnificativ mai slabi decât cei care scriu SMS-uri sau au consumat alcool.
Joi, 27 Septembrie 2018 | Tehnologie

Land Rover și Jaguar vor oferi suport pentru Android Auto și Apple CarPlay: opțiunea, disponibilă inclusiv pentru modele deja vândute

Land Rover și Jaguar vor oferi suport pentru aplicațiile Android Auto și Apple CarPlay, inclusiv pentru modele deja comercializate care sunt echipate cu sistemele de infotainment InControl Touch Pro și Touch Pro Duo.
Joi, 19 Iulie 2018 | Tehnologie

Mazda va permite conectarea telefoanelor la sistemul Connect: update-ul pentru Android Auto și Apple CarPlay apare în 6 august

Mazda va introduce la începutul lunii august un update pentru sistemul Mazda Connect care va include compatibilitate cu sistemele Android Auto și Apple Car Play.
Joi, 05 Iulie 2018 | Tehnologie

Studiu: Apple CarPlay și Android Auto bat la capitolul ergonomie sistemele multimedia ale mașinilor

Dacă aveți posibilitatea de a vă conecta telefonul la mașină prin Apple carPlay sau Android Auto, veți fi mai în siguranță pe șosea prin simplul fapt că acționarea comenzilor e mai ușoară.
Marti, 05 Iunie 2018 | Tehnologie

Vești bune pentru șoferii cu iPhone: Apple CarPlay va oferi suport pentru Waze și Google Maps

Aplicația Apple CarPlay pentru conectarea iPhone-ului la mașină va oferi suport pentru aplicații de navigație precum Waze și Google Maps după lansarea iOS 12 din această toamnă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 Martie 2017 | Tehnologie

Mazda intră în rândul lumii: japonezii vor oferi conexiune Apple CarPlay și Android Auto, dar încă nu se știe când

Mazda a anunțat că va oferi conexiune Apple CarPlay și Android Auto pentru toate modelele din gamă echipate cu sistemul multimedia Connect. Tehnologia va putea fi instalată și retroactiv.
Duminica, 26 Februarie 2017 | Tehnologie

Noul BMW Seria 5 este prima mașină de serie care oferă conexiune Apple CarPlay fără fir

BMW Seria 5 este prima mașină din lume care oferă o conexiune Apple CarPlay pentru telefonul mobil fără ca acesta să fie legat cu un cablu la sistemul multimedia.
Joi, 05 Ianuarie 2017 | Tehnologie

”Monstruoasa coaliție”: Ford, Subaru, Mazda, PSA, Suzuki și Toyota se unesc împotriva Apple și Google

Pentru a lupta împotriva intruziunii Apple și Google în mașinile actuale, mai mulți constructori auto și furnizori au format o alianță care va da naștere unui nou suport multimedia pentru telefoanele mobile.
Marti, 11 Octombrie 2016 | Tehnologie

Sistemele de navigație sunt inutile: șoferii folosesc mai des indicațiile de orientare ale telefoanelor mobile

Un studiu JD Power a demonstrat că șoferii nu folosesc sistemele de navigație ale mașinilor, pentru că sunt prea complicate. Aceștia preferă în schimb telefoanele mobile.
Miercuri, 01 Iulie 2015 | Modele noi

Opel Insignia primește noi versiuni ale motorului 1.6 CDTI și conectivitate Apple CarPlay

Opel aduce noi îmbunătățiri actualului Insignia. Berlina germană va primi două versiuni de putere ale motorului diesel de 1.6 litri și un sistem multimedia actualizat.
Joi, 28 Mai 2015 | Tehnologie

Opel integrează Apple CarPlay şi Android Auto pe noua generaţie Astra

Toamna acestui an va fi foarte importantă pentru Opel, care va lansa o nouă generaţie Astra. Iar pentru a sublinia evenimentul, Opel anunţă integrarea Apple CarPlay şi Android Auto pe noul său model.
Joi, 28 Mai 2015 | Tehnologie

Primele imagini cu interiorul noii generaţii Chevrolet Cruze

Chevrolet a publicat primele imagini oficiale cu interiorul noii generaţii Cruze. Modelul american va oferi un sistem multimedia cu suport Android Auto şi Apple CarPlay.
Joi, 07 August 2014 | Modele noi

Ferrari M458T: faceliftul lui 458 Italia vine cu motor turbo, putere impresionantă şi design nou

Ferrari 458 Italia se pregăteşte de un facelift. El se va numi M458T şi va aduce supercarului un nou motor turbo. Debutul este aşteptat la Salonul de la Geneva.

Tag-uri similare

Apple, Apple Carplay, CarPlay, sistem multimedia Apple
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru