Audi A8

Joi, 13 Iulie 2017 | Tehnologie

Secretele noului Audi A8: 10 lucruri pe care trebuie să le știi despre limuzina germană

Noua generație Audi A8 introduce numeroase tehnologii atractive, inclusiv sisteme de asistență autonome, un sistem micro-hibrid pentru orice motorizare sau funcții noi pentru cele două ecrane touch de la interior.
Marti, 11 Iulie 2017 | Modele noi

Noul Audi A8: date esențiale despre nava-amiral a germanilor

Așteptarea a luat sfârșit: Audi a prezentat noua generație A8. Modelul are un design nou, un interior tehnologizat la maximum și o gamă de motoare pentru toate gusturile.
Luni, 10 Iulie 2017 | Tehnologie

Detalii noi despre Audi A8: suspensie conectată la o cameră video și raza de bracaj a lui Audi A4

Audi susține că noua generație A8 va dispune de o suspensie conectată la o cameră exterioară. Aceasta va ajusta rapid ținuta de drum la condițiile asfaltului.
Sambata, 08 Iulie 2017 | Modele noi

Pe ultima sută de metri: filozofia de design din spatele lui Audi A8, explicată în cel mai recent teaser video

Mai sunt doar câteva zile până la debutul noii generații Audi A8, iar oficialii nemți încă mai oferă teasere. De această dată, din clipul pregătit de germani aflăm o mică parte din filozofia de design a viitoarei nave-amiral.
Miercuri, 05 Iulie 2017 | Modele noi

Poți să atingi, dar nu poți să privești: filozofia Audi și isteria imaginilor teaser cu viitoarea generație A8

Audi a invitat o serie de bloggeri germani să cunoască noua generație A8. Aceștia au putut să pipăie nava-amiral, dar nu au putut s-o vadă.
Marti, 04 Iulie 2017 | Modele noi

O nouă zi, un nou teaser: Audi prezintă silueta lui A8

Nu trece o zi fără să aflăm noutăți despre viitoarea generație Audi A8. Astăzi, nemții au publicat o imagine cu silueta viitoarei nave-amiral. Pe 11 iulie aflăm toate detaliile și vedem și mașina.
Joi, 29 Iunie 2017 | Modele noi

Noul Audi A8 a debutat camuflat la Los Angeles: modelul a fost prezent la premiera filmului Spider-Man: Homecoming

Un exemplar camuflat al noii generații Audi A8 a făcut parte din scenariul premierei mondiale a noului film Spider-Man: Homecoming, înainte de lansarea oficială programată pentru 11 iulie.
Miercuri, 14 Iunie 2017 | Modele noi

Noul Audi A8 va debuta în filmul Spider-Man Homecoming în 28 iunie, cu două săptămâni înainte de lansarea oficială

Noua generație Audi A8 va apărea în filmul Spider-Man Homecoming care va avea premiera în Statele Unite în 28 iunie, cu două săptămâni înainte de lansarea oficială de la Barcelona.
Joi, 08 Iunie 2017 | Tehnologie

Tehnologie hardcore pentru consum: noul Audi A8 va opri motorul complet când șoferul rulează în regim de croazieră între 55 și 160 km/h

Viitoarea generație Audi A8 va fi prezentată în iulie și va oferi standard un sistem de propulsie Micro-hibrid care-i va permite să ruleze cu motorul termic pornit la viteze de croazieră. În plus, sistemul Start-Stop poate opri motorul încă dinainte ca mașina să ajungă la semafor sub viteza de 22 km/h.
Marti, 06 Iunie 2017 | Industrie

Audi, implicată într-un nou scandal Dieselgate: modelele A7 și A8 cu motoare Euro 5 depășesc de două ori normele de poluare

Autoritățile germane susțin că modelele Audi A7 și Audi A8 echipate cu motoare Euro 5 emit de două ori mai multe noxe decât limitele legale, iar 24.000 de unități au fost rechemate în service.
Luni, 24 Aprilie 2017 | Modele noi

Noul Audi A8 va decide singur când să vireze, accelereze și frâneze, dar încă nu poate fi folosit legal pe drumuri publice

Noul Audi A8 se va lansa în iulie și va avea funcții autonome pentru virare, accelerație și frânare, însă pentru moment nu exista legislație care să permită mașinii să decidă singură un astfel de comportament.
Marti, 04 Aprilie 2017 | Modele noi

Informații proaspete despre noua generație Audi A8: limuzina va avea versiune micro-hibrid care va conduce la o creștere a masei

Noua generație Audi A8 va beneficia inclusiv de un sistem de propulsie micro-hibrid și ar putea integra în viitor și o versiune plug-in hybrid, iar aceste noutăți vor conduce la creșterea masei modelului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 20 Martie 2017 | Modele noi

Noua generație Audi A8 se lansează în 11 iulie: limuzina ar putea primi propulsie hibridă

A patra generație Audi A8 va fi prezentată în 11 iulie înainte de dezvăluirea cu public din toamnă, iar vânzările vor începe până la sfârșitul anului. Modelul ar putea primi inclusiv propulsie hibridă.
Vineri, 06 Ianuarie 2017 | Tehnologie

Audi și Nvidia pregătesc lansarea noului A8: limuzina se va putea conduce singură și va avea un nou Virtual Cockpit

Audi lucrează împreună cu Nvidia la o serie de tehnologii care își vor face apariția în premieră pe noua generație A8. Printre ele se află și a doua generație Virtual Cockpit, ecranul care înlocuiește instrumentele de bord.
Joi, 01 Septembrie 2016 | Modele noi

Noul Audi A8 nu va avea butoane: modelul va primi Virtual Dashboard cu trei ecrane touch fără controale clasice

Audi va lansa versiunea de producţie pentru Virtual Dashboard, intrumentarul de bord cu trei ecrane cu funcţii touch, pe noul A8 care va apărea în cursul anului viitor.
Joi, 14 Iulie 2016 | Tehnologie

Fanii Audi răsuflă uşuraţi: noul motor V8 biturbo dezvoltat de Porsche va fi folosit şi de Audi şi Bentley

Audi va renunţa la dezvoltarea propriului motor V8, însă îl va împrumuta pe cel lansat recent de colegii de grup de la Porsche, la fel cum vor face şi colegii de la Bentley.
Joi, 05 Mai 2016 | Modele noi

Lungimea contează: viitorul Audi A8 ar putea primi o versiune specială care să lupte cu Mercedes-Maybach Clasa S

Noua generaţie a lui Audi A8 ar putea beneficia de a versiune specială cu amptament mărit care să concureze direct cu Mercedes-Maybach Clasa S.
Miercuri, 24 Februarie 2016 | Tehnologie

Audi nu se cumințește: germanii cred în continuare în puterea dieselului și pregătesc un nou V8 TDI așteptat să debuteze pe A8

Audi lucrează în prezent la o noua generație a TDI-ul cu opt cilindri de 4.2 litri. Motorul V8 ar urma să debuteze pe noua generație Audi A8.
Marti, 16 Februarie 2016 | Tehnologie

S-a scris istorie: un Audi A8 a transportat fără șofer un actor pe străzile din Berlin

Audi A adus la Festivalul de Film de la Berlin un A8L echipat cu o tehnologie care îi permite să se conducă singur. Mașina a transportat prin Berlin un actor prezent la festival.
Marti, 20 Octombrie 2015 | Economic

Tesla lovește în clasa germană de lux: Model S este mai vândut decât Audi A8 și BMW Seria 7

După primele nouă luni ale lui 2015, Tesla Model S s-a vândut mai bine decât BMW Seria 7 și Audi A8 pe piața din Europa. Electrica americanilor este foarte aproape și de etalonul Mercedes S-Klasse.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Mercedes-Benz, VW, Lamborghini, Salon Auto, Lexus, Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru