Audi TT

Luni, 03 Martie 2014 | GENEVA 2014

OFICIAL: Noul Audi TT se prezintă

Audi ne prezintă a treia generaţie a modelului TT. Noul model sportiv a fost dezvelit în cadrul evenimentului special organizat de grupul Volkswagen chiar înainte de debutul Salonului Auto de la Geneva.
Luni, 03 Martie 2014 | GENEVA 2014

Primele imagini scăpate pe net: Audi TT, Jeep Renegade, Toyota Aygo

Primele imagini ale noilor Audi TT, Toyota Aygo şi Jeep Renegade au fost publicate pe internet înaintea prezentării oficiale.
Vineri, 28 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Audi TT - prima imagine oficială completă

Audi a mai publicat o imagine de tip teaser a noului TT. De această dată, imaginea surprinde silueta coupe-ului din Ingolstadt, programat să îşi facă apariţia în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Vineri, 21 Februarie 2014 | Fotospion

Fotospion: Viitorul Audi TT a fost surprins în timpul testelor de pe autostrăzile din Germania

Un cititor Automarket a fotografiat un prototip al viitorului Audi TT pe o autostradă din Germania. Versiunea de serie debutează la Salonul Auto de la Geneva.
Joi, 20 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Audi TT: imagini oficiale cu blocurile optice ale noii generaţii

Audi a prezentat două imagini oficiale ale blocurilor optice ale noului TT. Modelul va fi lansat la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.
Joi, 20 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Audi TT - primele schiţe ale modelului de serie

Audi a publicat două schiţe oficiale ale viitorului roadster TT. Modelul va fi expus în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Designul său va marca debutul unei noi filosofii.
Luni, 27 Ianuarie 2014 | Tehnologie

Audi promite cel mai puternic motor de 2.0 litri din lume: 375 de cai putere şi 500 Nm

Motivaţi probabil de unitatea de 2.0 litri şi 360 de cai putere instalată pe Mercedes A45 AMG, cei de la Audi apelează la ajutorul părintelui Volkswagen pentru a da naştere unui motor mai puternic, demn de noi recorduri şi dedicat viitorului S3.
Miercuri, 22 Ianuarie 2014 | Feature

Maşini de poveste: Audi TT sau cum s-a născut plăcerea de a conduce

Audi TT s-a născut în 1998 şi a adus plăcerea de a conduce în gama constructorului german. După două generaţii de succes, ne pregătim deja să-i urăm bun venit celei de a treia.
Marti, 14 Ianuarie 2014 | Modele noi

Noul Audi TT va fi dezvăluit oficial în martie

Oficialii Audi au confirmat astăzi debutul noii generaţii TT în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Roadsterul este aşteptat pe platforma MQB cu un motor de 180 de cai putere.
Miercuri, 08 Ianuarie 2014 | Modele noi

Audi TT îşi dezvăluie parţial interiorul la CES 2014, primul eveniment al anului din lumea IT

Pe lângă farurile laser-LED, Audi a venit la Consumer Electronics Show cu o parte din interiorul noului TT şi cu noua generaţie a sistemului MMI.
Miercuri, 14 August 2013 | Modele noi

Audi TTS Competition, ediţie specială a sportivei germane

Nemţii de la Audi aniversează producţia a 500.000 unităţi ale modelului TT printr-o ediţie limitată a sportivei. Aceasta se numeşte TTS Competition, dezvoltă 272 CP şi intra în producţie în octombrie.
Joi, 09 Mai 2013 | Concepte

Audi TT Ultra Sport Quattro - conceptul care cântăreşte doar 1111 kilograme

Audi se foloseşte de ediţia de anul acesta a Festivalului de la Worthersee pentru a expune un prototip ultra uşor, bazat pe actualul TT S.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 25 Aprilie 2013 | Concepte

Audi TT ultra quattro concept, surpriza nemţilor pentru Worthersee

Audi a prezentat astăzi conceptul TT ultra quattro, pe care îl va prezenta la evenimentul anual de la Worthersee. Modelul studiază ideea reducerii masei în vederea creşterii performanţelor.
Miercuri, 04 Iulie 2012 | Modele noi

Audi TT Coupe S Line Competition, noul pachet pentru sportiva din Ingolstadt

Audi a anunţat un nou pachet pentru TT Coupe, numit S Line Competition, care îmbină elementele S-Line Sport şi ornamentele S-Line pentru exterior într-o ofertă la un preţ cu 50% mai mic decât ar costa respectivele componente alese separat - 4.300 de euro.
Miercuri, 20 Iunie 2012 | Feature

FEATURE: Am condus un model special - Audi TT-RS MTM

Audi TT-RS este un automobil special chiar şi în versiunea de serie. Dar după ce a trecut prin laboratorul MTM, acest TT-RS stage 2 MTM are acum 407 CP în loc de cei 340 CP cu care vine din fabrică.
Marti, 29 Mai 2012 | Feature

FEATURE: Quattro - un nume care impune respect în lumea auto

Quattro este sinonim cu tracţiunea integrală pe modelele Audi. Dar acest nume ascunde mai mult decât un simplu sistem 4x4. Astăzi intrăm în istorie şi vedem cum şi de ce a fost inventat termenul Quattro la Audi.
Vineri, 24 Februarie 2012 | Feature

AM TESTAT: Dunlop SportMaxx RT pe Audi R8 V10, Audi TT-S, Audi S4 şi BMW Z4 sDrive 28i

Dunlop ne-a invitat pe circuitul Ascari să încercăm noile anvelope Sport Maxx RT şi Sport Maxx Race. Deviza lor este simplă - aderenţă şi performanţe de frânare demne de motorsport pentru o anvelopă de stradă.
Vineri, 10 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Audi TT-RS Plus: 360 CP, 465 Nm şi 0-100 km/h în 4.1 secunde

Audi vine la Salonul Auto de la Geneva şi cu o versiune mai puternică a lui TT-RS. Modelul dezvoltă 360 CP şi este mai rapid decât un R8 V8 4.2 până la 100 km/h.
Marti, 08 Noiembrie 2011 | Concepte

Prima schiţă a viitorului Audi TT Quattro, conceptul care anunţă noul TT

Audi va expune la finalul acestui an un concept dedicat viitorului TT. Prototipul preia liniile futuriste ale celorlalte concepte Audi: e-tron, e-tron Spyder şi Quattro.
Vineri, 25 Martie 2011 | Industrie

Volkswagen a produs peste 3.5 milioane de cutii automate DSG

Volkswagen a introdus prima transmisie DSG în 2003. De atunci şi până în prezent grupul german a produs în total peste 3.5 milioane de unităţi.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, Skoda, Peugeot, VW, Lamborghini, Salon Auto, Seat, Geneva, Dacia Duster
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru