Salonul Auto de la Geneva 2014

Audi TT - primele schiţe ale modelului de serie

Publicat Joi, 20.02.2014
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Audi TT - primele schiţe ale modelului de serie - Poza 1
Audi TT - primele schiţe ale modelului de serie - Poza 2
Audi a publicat două schiţe oficiale ale viitorului roadster TT. Modelul va fi expus în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Designul său va marca debutul unei noi filosofii.

Deşi mai sunt doar două săptămâni până la deschiderea Salonului de la Geneva, fanii Audi pot face cunoştinţă deja cu primele schiţe ale viitorului Audi TT. Roadsterul a bifat deja două generaţii de succes şi se îndreaptă către a treia.

Maşini de poveste: Audi TT sau cum s-a născut plăcerea de a conduce

Schiţele confirmă înrudirea estetică a noului model cu prototipul Allroad Shooting Brake , expus în luna ianuarie a acestui an, în cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Audi Allroad Shooting Brake Concept, prima dintre surprizele Audi în 2014

Conceptul venea cu o caroserie fabricată din aluminiu şi plastic întărit cu fibră de carbon, măsurând 4.2 metri lungime. Asemănările dintre partea frontală a conceptului Allroad Shooting Brake şi cea a schiţei publicate azi sunt evidente, singurele diferenţe putând fi notate în partea posterioară, acolo unde schiţa revine la liniile unui coupe clasic.

Urmareste Automarket
Dezvoltat pe platforma MQB, aparţinând Grupului Volkswagen şi regăsită deja pe Golf şi A3, viitorul TT va introduce un nou design interior în gama Audi.

Audi TT îşi dezvăluie parţial interiorul la CES 2014, primul eveniment al anului din lumea IT

Acesta presupune folosirea unui ecran TFT color cu o dimensiune de 12.3 inch, alături de noi butoane pentru climatizare, o consolă centrală redesenată, scaune sport şi un volan redesenat.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru