BMW M3

Joi, 04 Noiembrie 2010 | Video

VIDEO: Duel pe circuit - BMW M3 vs Audi RS5

Britanicii de la AutoExpress au scos din nou la încălzire cele mai titrate modele de performanţă ale momentului, Audi RS5 şi BMW M3, de data aceasta într-o bătălie a sutimilor de secundă.
Vineri, 22 Octombrie 2010 | Modele noi

BMW M3 Tiger Edition a devenit M3 Competition Orange în Japonia

Japonezii vor primi şi ei o ediţie limitată a lui BMW M3, intitulată Fire Orange. Modelul este o adaptare a ediţiei limitate Tiger Edition oferită în China.
Vineri, 15 Octombrie 2010 | Motorsport

OFICIAL: BMW se întoarce în DTM în 2012

BMW se va reîntoarce în campionatul DTM la 18 ani de la părăsirea acestuia. Mario Theissen, şeful diviziei de Motorsport de la BMW, a confirmat astăzi zvonul lansat în urmă cu câteva luni.
Duminica, 10 Octombrie 2010 | Video

VIDEO: Comparativ nebunesc - Audi RS5 vs. BMW M3

Jurnaliştii britanici de la AutoExpress au pus la cale un comparativ de senzaţie între cele mai agresive coupe-uri ale momentului.
Joi, 23 Septembrie 2010 | Modele noi

Australia: BMW lansează o nouă ediţie limitată a lui M3

Clienţii BMW din Australia au ocazia să achiziţioneze o ediţie limitată a lui M3, care va fi oferită în doar 50 de exemplare.
Vineri, 13 August 2010 | Video

VIDEO: Comparativ de senzaţie - BMW M3 vs. Audi RS5

Două dintre cele mai puternice coupe-uri ale momentului îşi dispută supremaţia într-un comparativ dur, pus la cale de jurnaliştii olandezi de la Autoweek. Nu rataţi subtitrarea în engleză.
Miercuri, 28 Iulie 2010 | Video

VIDEO: Comparativ BMW M3 vs. Audi RS5 vs. Cadillac CTS-V Coupe

Motor Trend a testat trei dintre cele mai puternice opţiuni pe care clienţii le au în segmentul mediu premium.
Marti, 27 Iulie 2010 | General

Primul dealer exclusiv al diviziei M de la BMW este în Singapore

Primul showroom destinat exclusiv modelelor M de la BMW a fost deschis în Singapore. Alegerea este cel puţin surprinzătoare, deoarece taxele pentru un model de performanţă în această ţară depăşesc adesea preţul vehiculului.
Luni, 26 Iulie 2010 | Motorsport

Porsche Panamera a debutat în Superstars Series

Porsche Panamera a debutat în acest weekend în cadrul competiţiei Superstars Series. În prima cursă, modelul german a obţinut primul loc.
Miercuri, 14 Iulie 2010 | Modele noi

BMW M3 primeşte un sistem Start/Stop

Începând cu luna septembrie a acestui an, BMW M3 va fi oferit cu un sistem Start/Stop automat care poate fi dezactivat. Alături de această modificare, cei de la BMW au mai implementat câteva schimbări pentru modelul lor de performanţă.
Luni, 12 Iulie 2010 | Modele noi

Proprietarii ediţiei limitate BMW M3 trebuie să semneze un act adiţional de îngrijire

Cei 30 de proprietari norocoşi ai ediţiei limitate M3 Frozen Gray vândute în SUA sunt nevoiţi să semneze un act adiţional odată cu contractul de cumpăare care specifică faptul că trebuie să îngrijească cu atenţie vopseaua maşinii pe care tocmai au cumparat-o.
Luni, 12 Iulie 2010 | General

BMW M3 aniversează 25 de ani de la debut

Legendarul BMW M3 E30 aniversează 25 de ani de când a apărut pe piaţă. La acea vreme, modelul era echipat cu un motor aspirat cu patru cilindri în linie şi cu o transmisie manuală cu cinci trepte.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 29 Iunie 2010 | Modele noi

BMW a lansat un set de accesorii aerodinamice din carbon pentru M3

Cei de la BMW oferă și în Europa elementele din plastic ranforsat cu fibră de carbon disponibile până acum exclusiv pe un pachet special în SUA.
Miercuri, 16 Iunie 2010 | General

Povestea BMW Art Car: Maşinile-pânză

Automarket vă prezintă povestea modelelor BMW Art Car - automobilele desenate de artişti care au devenit ulterior opere de artă apreciate la nivel internaţional.
Sambata, 12 Iunie 2010 | Video

3 x VIDEO: Istoria modelului BMW M3

În 1986 BMW lansa primul model M3. În prezent, bavarezul se află la a patra generație și se apropie cu pași mari de aniversarea a 25 de ani de existență. Toată istoria acestui model a fost sintetizată în 30 de minute.
Miercuri, 02 Iunie 2010 | Modele noi

Iată noul BMW Art Car realizat de Jeff Koons

BMW a prezentat noul său art car la centrul Pompidou din Paris. Modelul BMW M3 GT2 este decorat de Jeff Koons şi va concura în cursa de 24 de ore de la Le Mans.
Marti, 01 Iunie 2010 | Tuning

Emotion Wheels a creat un BMW M3 de 707 CP

Nemţii de la Emotion Wheels au echipat un BMW M3 cu motorul lui X5 M în versiune modificată. Pachetul de tuning nu s-a încheiat aici, motorul nou fiind modificat, iar caroseria primind un aspect mai agresiv.
Sambata, 29 Mai 2010 | Tuning

IND modifică BMW M3

Americanii de la IND au prezentat publicului cea mai nouă creaţie a lor. Este vorba despre un model BMW M3 care a primit cea mai nebunească vopsea.
Vineri, 28 Mai 2010 | Tuning

G-Power a creat două ediţii speciale ale lui BMW M3

G-Power a dezvoltat două versiuni mai performante ale lui BMW M3 Clubsport. Cele două modele se numesc Tornado CS şi GT2 S şi oferă performanţe deosebite graţie motorului V8 modificat astfel încât să ofere 600 CP şi 580 Nm.
Vineri, 21 Mai 2010 | Modele noi

BMW M3 Coupe primeşte un pachet "Competition"

Modelul de performanţă BMW M3, în varianta coupe, primeşte din partea constructorului german un pachet Competition, care aduce un look nou dar şi setări îmbunătăţite.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Geneva, tuning, Salonul Auto, fotospion, Salon Auto Geneva, M3, BMW M3, BMW Seria 1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru