BMW M3 Tiger Edition a devenit M3 Competition Orange în Japonia

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 22.10.2010
Japonezii vor primi şi ei o ediţie limitată a lui BMW M3, intitulată Fire Orange. Modelul este o adaptare a ediţiei limitate Tiger Edition oferită în China.

Nemţii de la BMW s-au răzgândit rapid în privinţa versiunii portocalii a lui M3 E92 oferite în China sub numele de M3 Tiger Edition. În primă fază, constructorul bavarez anunţase că vor oferi unităţile respective doar pe piaţa din China, dar au decis să introducă o versiune similară a acestui model şi pe piaţa din Japonia. În cazul pieţei din Japonia, modelul poartă denumirea M3 Fire Orange şi rerpezintă o ediţie limitată a lui M3 E92.

Pachetul Fire Orange pentru BMW M3 include un set de jante de aliaj de 19 inch, vopseaua Fire Orange şi multe elemente vopsite în negru. Printre elementele fumurii putem enumera grila radiatorului, fantele de aerisire de pe capotă vopsite şi ele în negru şi evacuările cu tips-uri fumurii şi jantele 359M styling. Capacele oglinzilor laterale sunt realizate din fibră de carbon şi au, în mod evident, o nuanţă apropiată de negru.

Din fericire pentru pasionaţii de BMW invidioşi pe japonezi, ediţia Fire Orange a lui M3 nu include niciun cal putere în plus sub capota lui M3 E92. Modelul vine cu acelaşi motor V8 de 4.0 litri şi 420 CP cu care pleacă din fabrică toate exemplarele de stradă M3.

Transmisia rămâne DCT-ul cu şapte trepte şi dublu ambreiaj, iar preţul modelului este încă necunoscut.

Via | BMWBlog 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru