Bugatti Veyron Super Sport

Miercuri, 01 Aprilie 2020 | General

Ședință foto cu "Sfânta Treime" a gamei Bugatti: EB110, Veyron și Chiron au pozat în Dubai

Bugatti a realizat o ședință foto în Dubai cu trei hypercar-uri moderne. EB 110 Super Sport, Veyron Super Sport și Chiron au fost modelele alese de producătorul din Molsheim pentru această campanie de promovare.
Miercuri, 29 Iunie 2016 | General

Bugatti vrea să-şi bată propriul record de viteză pe şosea: Chiron va încerca să depăşească cei 431 km/h stabiliţi de Veyron

Bugatti va încerca să-şi doboare propriul record de viteză pe şosea de 431 km/h stabilit în 2010 cu Veyron Super Sport. De data aceasta, "arma" de atac va fi Bugatti Chiron.
Luni, 08 Aprilie 2013 | General

Bugatti Veyron Super Sport şi-a pierdut titlul Guinness pentru viteză

Organizaţia Guinness World Records a retras titlul celor de la Bugatti obţinut de Veyron Super Sport care viza "cea mai rapidă maşină de serie din lume", potrivit unei publicaţii britanice.
Miercuri, 03 Aprilie 2013 | Modele noi

Hennessey Venom GT a atins 427.6 km/h, fiind la un pas de recordul lui Veyron Super Sport

Americanii de la Hennessey Performance au reuşit să atingă viteza de 427.6 km/h cu un Venom GT de 1.217 CP, obţinând a doua poziţie în clasamentul celor mai rapide maşini de serie din lume.
Miercuri, 22 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse - cea mai rapidă decapotabilă din lume are 1200 de cai

Bugatti va lansa la Geneva Grand Sport Vitesse, versiunea de 1200 de cai a supercarului său decapotabil. Modelul preia performanţele atinse de motorul W16 pe Veyron Super Sport.
Luni, 30 Ianuarie 2012 | Autoipoteze

Bugatti pregăteşte încă un model, echipat cu transmisia lui Veyron

Deşi nu mai are în plan decât producţia a 105 unităţi Veyron Grand Sport, Bugatti şi-a prelungit contractul cu furnizorul său de cutii automate pe încă doi ani.
Joi, 05 Ianuarie 2012 | Modele noi

Bugatti ar putea aduce la Geneva cea mai rapidă decapotabilă din lume

După Veyron Super Sport, Bugatti ar putea expune la Geneva o variantă decapotabilă a celei mai rapide maşini de serie din lume: Veyron Grand Super Sport.
Marti, 03 Ianuarie 2012 | General

Record de frânare de la 300 la 0 km/h cu Porsche 911 GT3 RS 4.0

O publicaţie germană a stabilit un nou record de frânare de la 300 la 0 km/h. "Vinovat" de această performanţă este Porsche 911 GT3 RS 4.0, care a avut nevoie de numai 6.5 secunde pentru a opri de la 300 km/h.
Vineri, 12 August 2011 | General

Bugatti Veyron Super Sport second-hand costă 2.4 milioane de euro

Cea mai scumpă maşină second-hand existentă în prezent pe piaţă este un Bugatti Veyron Super Sport cu doar 1400 de kilometri rulaţi. Preţul său este de 2.4 milioane de euro.
Duminica, 26 Iunie 2011 | General

Ultimul Bugatti Veyron a fost vândut

Oficialii Bugatti au anunţat că ultimul exemplar al lui Veyron a fost comandat. Fericitul client cu numărul 300 este din Europa şi se va putea bucura de cei 1001 cai putere în această toamnă.
Duminica, 24 Octombrie 2010 | Video

VIDEO: Autocar testează Bugatti Veyron Super Sport

Steve Sutcliffe, jurnalistul britanic de la Autocar, a realizat un drive test cu Bugatti Veyron Super Sport. Acesta s-a bucurat la maxim de experienţa unică oferită cei 1.200 de cai putere ai supercarului italo-francez.
Duminica, 05 Septembrie 2010 | Modele noi

Prima imagine cu noua generaţie a lui SSC Ultimate Aero

Jurnaliştii de la Jalopnik au pus mâna pe prima imagine cu noul Ultimate Aero, model cu ajutorul căruia americanii de la Shelby Supercars vor să doboare recordul de viteză stabilit de Bugatti Veyron Super Sports.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 20 August 2010 | General

Un nou ceas de lux în cinstea lui Bugatti Veyron

Orologierii elveţieni de la Parmigiani au creat un nou ceas în cinstea lui Bugatti Veyron. De data aceasta este vorba de un ceas în cinstea lui Veyron Super Sport, ultima încarnare a supercar-ului din Molsheim.
Luni, 16 August 2010 | Modele noi

Primul teaser al viitorului SSC Ultimate Aero, rivalul lui Veyron Super Sport

Constructorul american Shelby Supercars a publicat primul teaser al viitorului Ultimate Aero îmbunătăţit. Designul modelului, care îşi doreşte titlul de cea mai rapidă maşină de serie de pe planetă, este semnat de Jason Castriota.
Joi, 05 August 2010 | General

Sikorsky X2, cel mai rapid elicopter din lume: 416 km/h

După ce Bugatti Veyron Super Sport a stabilit un nou record de viteză pe uscat, Sikorsky X2 a reuşit aceeaşi performanţă în aer. Elicopterul a atins o viteză maximă de 416 km/h, un nou record mondial.
Marti, 27 Iulie 2010 | Video

VIDEO: Top Gear testează viteza maximă a noului Bugatti Veyron Super Sport

James May este membrul echipei Top Gear delegat să împingă la maxim limitele noului Bugatti Veyron Super Sport, cea mai rapidă maşină de serie din lume. James reuşeşte să atingă "doar" 417 km/h.
Luni, 26 Iulie 2010 | Modele noi

Rivalul lui Bugatti Veyron Super Sport va fi lansat în 8 august

Americanii de la Shelby Supercars promit un model capabil să depăşească recordul de viteză, de 431 km/h, stabilit de Bugatti Veyron Super Sport. Lansarea acestuia este programată în 8 august.
Joi, 08 Iulie 2010 | Modele noi

Shelby Supercars promite să detroneze recordul lui Veyron Super Sport

Shelby Supercars intenţionează să dea naştere unui supercar capabil să doboare recordul de viteză stabilit de Bugatti Veyron Super Sport: 431 km/h.

Tag-uri similare

record de viteza, Bugatti Veyron Super Sport, Shelby SuperCars, cel mai rapid model de serie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru