Bugatti ar putea aduce la Geneva cea mai rapidă decapotabilă din lume

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 05.01.2012
După Veyron Super Sport, Bugatti ar putea expune la Geneva o variantă decapotabilă a celei mai rapide maşini de serie din lume: Veyron Grand Super Sport.

Bugatti nu intenţionează să se prezinte cu mâna goală anul acesta la Geneva. Constructorul de nişă plănuieşte să aducă un nou derivat al supercarului său Veyron. În condiţiile în care producţia modelului standard şi a tuturor celorlalte declinări a fost deja epuizată, oficialii brandului de lux plănuiesc o nouă surpriză.

Este vorba despre o variantă bazată pe actualul Veyron Grand Sport, alternativa decapotabilă a supercarului. O serie de imagini spion au trădat testele desfăşurate de Bugatti pentru un prototip cu acoperiş mobil. Ceea ce înseamnă că am putea asista la versiunea supremă a motorului W16, Super Sport, chiar pe Grand Sport.

Ar lua naştere astfel Veyron Grand Super Sport, poate cea mai rapidă decapotabilă de serie din lume. Previziunile anunţă între 1001 şi 1200 de cai putere sub capotă, resurse suficiente pentru a depăşi pragul de 407 km/h, al versiunii standard.

Misterul premierei Bugatti va fi spulberat în luna martie a acestui an, când subsidiarul grupului Volkswagen va expune surpriza la standul său de la Geneva.

via | wcf

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru