Bugatti Veyron Super Sport second-hand costă 2.4 milioane de euro

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 12.08.2011
Cea mai scumpă maşină second-hand existentă în prezent pe piaţă este un Bugatti Veyron Super Sport cu doar 1400 de kilometri rulaţi. Preţul său este de 2.4 milioane de euro.

Esential

2.4 milioane de euro este preţul ceur de Hartley pentru cel de-al doilea Veyron Super Sport ieşit de pe linia de producţie.

Văzut încă din momentul lansării ca o capodoperă a ingineriei şi un simbol al progresului tehnologic, Bugatti Veyron a fost una dintre puţinile maşini care s-a vândut mult mai scump la a doua achiziţie decât la prima. În aceste condiţii, cea mai rapidă versiune a supercarului suprem nu putea face excepţie.

În acest moment, un Veyron Super Sport este declarat oficial drept cea mai scumpă maşină existentă la vânzare. Creaţia de 1200 de cai putere se află în garajul dealerului deţinut de Tom Hartley. Cu doar 1400 de kilometri rulaţi, Hartley şi-a permis să fixeze un preţ de achiziţie exorbitant, de 3.4 milioane de dolari, echivalentul a aproape 2.4 milioane de euro.

Veyron-ul Super Sport scos la vânzare de dealerul american este al doilea exemplar ieşit de pe linia de asamblare a fabricii din Molsheim, Franţa, dintr-un total de numai 30 de unitţi programate pentru producţie. Maşina a fost expusă în primăvara acestui an în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Clientul iniţial al maşinii comandase şi un finisaj negru mat la nivelul caroseriei, alături de un set de scaune portocalii.

Dealerul lui Hartley nu este la primul Veyron scos la vânzare. Nu cu mult timp în urmă el a reuşit să vândă varianta decapotabilă Grand Sport a supercarului,cu 1.6 milioane de euro. 

via | egm

Comentarii (8)

  • @
    O cumapar eu cand imi fac majoratul =)).
    2.4Milioane de euro ???
    Mai bine mi-as cumpara un AUDI R8 V10FSI , si as mai baga tuning in el, de peste 500.000euro, si tot nu as iesi la 2milioane :))
    4 18
  • imi miroase a speculant :)
    4 11
  • @Scorpyon
    io mi-as lua un M3 un M5 un M6 un RS4 un RS6 un R8 un SLR un SLS AMG un GT3 RS un Aston V8 un Galardo un Spyker C8 si raman si vreo 200k de inttetinere pe un an de zile..........asta da afacere........
    21 4
  • ????
    Cum sa fie cea mai scumpa???
    Bugatti 57S e de vreo 3 ori mai scumpa, chiar acum este un Rolls Silver Ghost la 5,5 milioane.
    9 8
  • diferente
    @ztele Bugatti 57S si Rolls Silver Ghost sunt masini de colectie/epoca nu second hand sau rulate. Stiu au tot 4 roti si covrig pe partea soferului dar nu poti sa pui in acceasi oala Skoda Octavia 1.9 TDI cu Jensen Interceptor. La masinile de colectie platesti mult din alte considerente. :)
    8 2
  • Deja masina asta nu mai e vazuta ca o simpla masina. Era de asteptat ca pretul la mana a doua sa creasca de la an la an. Si asta e doar inceputul.
    4 1
  • octavian
    un mclaren f1 gt e la 3 mil dolari, cei de la top gear spuneau asta cand l-au pus la liniutza cu veyron. E clar peste 10-15 ani ce pret va avea veyron
    2 1
  • andrei
    pretul
    Cea mai scumpă maşină second-hand existentă în prezent pe piaţă este un Bugatti Veyron Super Sport cu doar 1400 de kilometri rulaţi. Preţul său este de 2.4 milioane de dolari.
    Bugatti Veyron Super Sport second-hand costă 2.4 milioane de euro.

    pana la urma pretul e in dolari sau euro ? ca nu pricep..
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru