Primul teaser al viitorului SSC Ultimate Aero, rivalul lui Veyron Super Sport

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 16.08.2010
Constructorul american Shelby Supercars a publicat primul teaser al viitorului Ultimate Aero îmbunătăţit. Designul modelului, care îşi doreşte titlul de cea mai rapidă maşină de serie de pe planetă, este semnat de Jason Castriota.

Esential

431 de km/h este recordul de viteză stabilit de Bugatti Veyron Super Sport.

Americanii de la Shelby Supercars se grăbesc să lanseze în această toamnă un rival pentru Bugatti Veyron Super Sport, aşa cum au promis la mijlocul acestei veri. Deşi existau zvonuri care anunţau debutul încă de pe 8 august, fanii au primit abia azi un teaser şi nici vorbă de o imagine completă cu modelul.

Imaginea anunţă versiunea îmbunătăţită a actualului SSC Ultimate Aero, care va purta semnătura celebrului designer Jason Castriota. Având în vedere că vechiul Ultimate Aero TT, modelul cu care Shelby Supercars reuşise să stabilească un record de 411 km/h, dezvolta un total de 1287 de cai putere, ne putem aştepta ca viitorul model al americanilor să ascundă sub capotă undeva între 1300 şi 1400 de cai.

Pentru a putea menţine pe şosea un asemenea bagaj de putere, SSC şi Castriota vor modifica radical designul şi implicit aerodinamica. Rămâne de văzut dacă, în aceste condiţii, SSC va reuşi să doboare recordul pentru cea mai rapidă maşină de serie, stabilit de Veyron Super Sport la 431 km/h.

via | autoblog

Comentarii (2)

  • aero is coming up
    masini
    poi dak are 1400 cp la revedere veyron ooooooooo..... pardon adio pentru k bugatti spune k va fi ultimul veyron
    0 0
  • surasblacks
    Veryon
    Veryon este mai bun cu 100% ca ssc ultimate aero tt
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru