Calificari

Duminica, 06 Iulie 2014 | Formula 1

Maldonado, exclus din calificări. Alonso, Massa şi Bottas urcă trei poziţii pe grilă

Pastor Maldonado a fost exclus din calificările de la Silverstone pentru că nu a avut cel puţin un litru de carburant în rezervor la finalul celei de-a două părţi. În urma deciziei, Fernando Alonso şi piloţii Williams progresează câte trei poziţii pe grila de start.
Sambata, 05 Iulie 2014 | F1 TOP

Rosberg, pole position la Silverstone pe ploaie! Hamilton pe 6. Ferrari, eliminaţi în prima parte

Nico Rosberg a obţinut pole position-ul la Silverstone într-o sesiune de calificări în care ploaia sporadică a bulversat complet clasamentul, iar Lewis Hamilton va pleca doar de pe locul şase. Cei de la Ferrari au fost eliminaţi încă din prima parte a calificărilor cu ambii piloţi.
Duminica, 22 Iunie 2014 | Formula 1

Ricciardo şi Vettel, surprinşi de parcursul modest din calificări

Daniel Ricciardo a admis că nu se aştepta ca sesiunea de calificări din Austria să fie atât de dificilă pentru Red Bull Racing, în timp ce Sebastian Vettel spune că nu putea fi mai rapid.
Sambata, 21 Iunie 2014 | Formula 1

Massa: "Sper ca acest pole să fie doar începutul"

Felipe Massa şi-a exprimat speranţa că pole positionul obţinut în Austria să fie doar începutul unei perioade în care Williams să termine cu regularitate pe primele poziţii.
Sambata, 21 Iunie 2014 | F1 TOP

Massa, pole position în Austria pentru Williams, secondat de Bottas!

Felipe Massa a obţinut pole positionul în Marele Premiu al Austriei şi va fi acompaniat pe prima linie a grilei de coechipierul său de la Williams, Valtteri Bottas. Lewis Hamilton nu a stabilit niciun timp în ultima parte a calificărilor şi va pleca doar de pe locul 9.
Joi, 29 Mai 2014 | Formula 1

FIA: "Calificările ar trebui prelungite la apariţia steagurilor galbene"

Directorul de curse al FIA consideră că prelungirea calificărilor după apariţia steagurilor galbene este singura metodă prin care contriverse de genul celor de la Monaco pot fi evitate în viitor.
Sambata, 24 Mai 2014 | F1 TOP

Rosberg va pleca din pole position la Monaco, urmat de Hamilton şi Ricciardo!

Nico Rosberg a obţinut la Monaco al doilea pole position din acest sezon şi va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton. Red Bull Racing şi-a adjudecat a doua linie prin Daniel Ricciardo şi Sebastian Vettel.
Sambata, 10 Mai 2014 | F1 TOP

Hamilton va pleca din pole position în Spania, urmat de Rosberg şi Ricciardo!

Lewis Hamilton a obţinut al patrulea pole position al sezonului şi va pleca de pe prima poziţie în cursa din Spania din faţa lui Nico Rosberg şi Daniel Ricciardo. Sebastian Vettel a avut o defecţiune tehnică şi este pe locul 10 al grilei de start.
Sambata, 19 Aprilie 2014 | F1 TOP

Hamilton, pole position pe ploaie în China!

Lewis Hamilton va pleca din pole position in Marele Premiu al Chinei dupa ce a fost cel mai rapid in calificarile desfasurate pe ploaie la Shanghai. Pilotul echipei Mercedes i-a devansat pe rivalii de la Red Bull Racing reprezentati de Daniel Ricciardo si Sebastian Vettel.
Sambata, 05 Aprilie 2014 | F1 TOP

Rosberg îl învinge pe Hamilton în lupta pentru pole position în Bahrain!

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în calificările din Bahrain şi va pleca de pe prima poziţie a grilei de start din faţa coechipierului său de la Mercedes, Lewis Hamilton. Daniel Ricciardo a plasat monopostul Red Bull pe locul trei, dar va fi doar al 13-lea pe grila din cauza unei penalizări.
Sambata, 29 Martie 2014 | Formula 1

Vettel: "Mercedes este favorită, dar avem şanse la victorie"

Sebastian Vettel a admis că Mercedes este favorită la victorie în cursa de la Sepang, însă este încrezător că poate lupta pentru victorie cu Lewis Hamilton.
Sambata, 29 Martie 2014 | Formula 1

Hamilton: "Prioritatea este să câştig cât mai multe puncte"

Lewis Hamilton şi-a stabilit ca obiectiv pentru cursa de la Sepang să câştige cât mai multe puncte, deşi va pleca din pole position şi are de recuperat terenul pierdut după abandonul din Australia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 29 Martie 2014 | F1 TOP

Hamilton îl învinge pe Vettel pe ploaie în lupta pentru pole de la Sepang!

Lewis Hamilton a obţinut pe ploaie la Sepang al doilea pole position consecutiv din acest sezon după ce l-a învins pe Sebastian Vettel cu mai puţin de o zecime de secundă.
Sambata, 15 Martie 2014 | Formula 1

Raikkonen explică accidentul prin încurcarea unor butoane de pe volan

Kimi Raikkonen a dezvăluit că accidentul din calificările de la Melbourne s-a petrecut din cauza faptului că a încurcat câteva butoane pe volan, în timp ce pentru Fernando Alonso principalul obiectiv este să termine cursa.
Sambata, 15 Martie 2014 | Formula 1

Magnussen: "O cursă pe ploaie m-ar putea propulsa pe podium"

Kevin Magnussen speră ca ploaia să-şi facă apariţia în cursa din Australia pentru a avea şanse la o clasare pe podium la debutul în Formula 1.
Sambata, 15 Martie 2014 | Formula 1

Hamilton: "Noile monoposturi, dificil de pilotat pe ploaie"

Lewis Hamilton susţine că ploaia a transformat calificările de la Melbourne într-o sesiune foarte dificilă din cauza modul în care se pilotează noile monoposturi în astfel de condiţii.
Sambata, 15 Martie 2014 | Formula 1

Ricciardo: "Nu are niciun sens să sărbătoresc, rezultatele contează doar duminica"

Daniel Ricciardo rămâne precaut după locul doi obţinut sâmbătă în calificările pentru Marele Premiu al Australiei, în timp ce Sebastian Vettel este dezamăgit de eliminarea din partea a doua a sesiunii.
Sambata, 15 Martie 2014 | F1 TOP

Hamilton îl învinge pe Ricciardo în lupta pentru pole position pe ploaie la Melbourne!

Lewis Hamilton va pleca din pole position în prima cursă a sezonului din Australia după ce l-a învins în extremis pe ploaie pe Daniel Ricciardo, care a obţinut cel mai bun rezultat în calificări din carieră la debutul pentru Red Bull Racing.
Joi, 13 Martie 2014 | Formula 1

Regula 107% va fi ignorată în calificările din Australia

Piloţii care nu vor respecta regula 107% în calificările din Australia vor primi acordul de a lua startul în cursă, însă limita de 100 de kilograme de carburant în cursă va fi respectată.
Joi, 13 Martie 2014 | Formula 1

Unele echipe ar putea refuza participarea în ultima sesiune de antrenamente de la Melbourne

Mai multe echipe intenţionează să nu iasă pe circuit în ultima sesiune de antrenamente de la Melbourne, întrucât ar risca să nu poată lua startul în calificări în cazul unei defecţiuni la monopost.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Vettel, Hamilton, FIA
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru