Calificari

Duminica, 28 August 2011 | Formula 1

Alguersuari şi Senna, entuziasmaţi de rezultatele din calificări

Jaime Alguersuari şi Bruno Senna şi-au exprimat satisfacţia după ce au obţinut cele mai bune rezultate din carieră în calificările de la Spa-Francorchamps.
Sambata, 27 August 2011 | F1 TOP

Vettel va pleca din pole position la Spa-Francorchamps!

Sebastian Vettel va pleca din pole position în Marele Premiu al Belgiei la capătul unei sesiuni de calificări în care Michael Schumacher şi Lewis Hamilton au fost implicaţi în incidente majore.
Sambata, 23 Iulie 2011 | F1 TOP

Webber va pleca din pole position la Nurburgring!

Mark Webber va pleca de pe prima poziţie în cursa din Germania şi va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de Lewis Hamilton. Sebastian Vettel a terminat doar pe trei.
Sambata, 09 Iulie 2011 | F1 TOP

Webber va pleca din pole position la Silverstone!

Red Bull Racing şi-a adjudecat prima linie a grilei de start de la Silverstone prin Mark Webber şi Sebastian Vettel, în ciuda schimbărilor de regulament tehnic.
Sambata, 25 Iunie 2011 | F1 TOP

Vettel va pleca din pole position în Marele Premiu al Europei!

Sebastian Vettel a obţinut la Valencia al şaptelea pole position al sezonului şi va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul său de la Red Bull, Mark Webber.
Sambata, 11 Iunie 2011 | F1 TOP

Vettel va pleca din pole position în Marele Premiu al Canadei

Sebastian Vettel va pleca de pe prima linie a grilei de start în cursa din Canada, în timp ce Fernando Alonso l-a învins în extremis pe Felipe Massa în lupta pentru locul doi.
Sambata, 28 Mai 2011 | F1 TOP

Vettel va pleca din pole position la Monte Carlo!

Sebastian Vettel va pleca de pe prima poziţie a grilei de start în cursa de la Monaco la capătul unei sesiuni de calificări marcate de un accident grav suferit de Sergio Perez.
Sambata, 21 Mai 2011 | F1 TOP

Webber va pleca din pole position în Marele Premiu al Spaniei

Mark Webber a obţinut la Barcelona primul pole position din acest sezon şi va pleca de pe prima linie a grilei de start alături de coechipierul său de la Red Bull, Sebastian Vettel.
Sambata, 07 Mai 2011 | F1 TOP

Vettel va pleca din pole position în Marele Premiu al Turciei!

Sebastian Vettel va pleca din pole position în cursa de la Istanbul şi va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul său de la Red Bull, Mark Webber.
Sambata, 16 Aprilie 2011 | F1 TOP

Vettel va pleca din pole position în Marele Premiu al Chinei

Sebastian Vettel continuă marşul triumfal în sezonul 2011 şi va pleca din pole position la Shanghai după ce a fost cu şapte zecimi de secundă mai rapid decât rivalii de la McLaren.
Sambata, 09 Aprilie 2011 | F1 TOP

Vettel va pleca din pole position în Marele Premiu al Malaeziei

Sebastian Vettel a obţinut al doilea pole position consecutiv al sezonului şi va pleca din faţa lui Lewis Hamilton şi Mark Webber în cursa de duminică de la Sepang.
Vineri, 08 Aprilie 2011 | Formula 1

Cinci lucruri de urmărit în calificările din Malaezia

Automarket îţi prezintă cele mai importante lucruri pe care trebuie să le urmăreşti în calificările pentru Marele Premiu al Malaeziei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 26 Martie 2011 | F1 TOP

Vettel va pleca din pole position în Australia!

Sebastian Vettel şi-a surclasat fără drept de apel rivalii şi va pleca din pole position în cursa de la Melbourne, după ce a stabilit un timp impresionant.
Sambata, 13 Noiembrie 2010 | F1 TOP

Vettel va pleca din pole position în Marele Premiu din Abu Dhabi!

Sebastian Vettel a obţinut pole position-ul la Abu Dhabi şi va fi urmat pe grila de start de Lewis Hamilton şi Fernando Alonso. Mark Webber va pleca doar de pe locul 5.
Sambata, 06 Noiembrie 2010 | F1 TOP

Hulkenberg obţine la Interlagos primul pole position din carieră!

Debutantul Nico Hulkenberg va pleca de pe prima poziţie a grilei de start în Marele Premiu al Braziliei după ce a obţinut primul pole position din carieră.
Sambata, 09 Octombrie 2010 | Formula 1

Calificările din Japonia vor avea loc duminică

Calificările pentru Marele Premiu al Japoniei au fost amânate până duminică la ora 04:00 în urma ploilor torenţiale care s-au abătut asupra circuitului de la Suzuka.
Sambata, 09 Octombrie 2010 | Formula 1

Calificările de la Suzuka au fost amânate până la ora 09:30

Calificările pentru Marele Premiu al Japoniei au fost amânate până la ora 09:30 din cauza ploii torenţiale care s-a abătut asupra circuitului de la Suzuka.
Sambata, 25 Septembrie 2010 | F1 TOP

Alonso va pleca din pole position în Marele Premiu al statului Singapore!

Fernando Alonso a obţinut al doilea pole position consecutiv şi va pleca de pe prima poziţie în cursă din Singapore după ce i-a devansat pe Sebastian Vettel şi Lewis Hamilton.
Sambata, 11 Septembrie 2010 | Formula 1

Alonso va pleca din pole position în Marele Premiu al Italiei

Fernando Alonso a obţinut primul pole position al Scuderiei Ferrari în ultimele 30 de Mari Premii şi va pleca de pe prima poziţie în cursa de la Monza.
Sambata, 28 August 2010 | F1 TOP

Webber va pleca din pole position la Spa-Francorchamps!

Mark Webber a obţinut al 12-lea pole position al sezonului pentru Red Bull şi va pleca din faţa lui Lewis Hamilton şi Robert Kubica în Marele Premiu al Belgiei.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Vettel, Hamilton, FIA
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru