Calificari

Sambata, 31 Iulie 2010 | F1 TOP

Vettel va pleca din pole position în Marele Premiu al Ungariei!

Red Bull Racing şi-a spulberat rivalii în calificările de la Hungaroring şi ocupă prima linie a grilei de start prin Sebastian Vettel şi Mark Webber.
Sambata, 24 Iulie 2010 | F1 TOP

Vettel obţine în extremis pole position-ul la Hockenheim!

Sebastian Vettel va pleca de pe prima poziţie a grilei de start în Marele Premiu al Germaniei după ce l-a devansat pe Fernando Alonso cu numai 0.002 secunde.
Sambata, 10 Iulie 2010 | F1 TOP

Vettel va pleca din pole position în Marele Premiu al Marii Britanii

Sebastian Vettel a obţinut al noulea pole position pentru Red Bull în acest sezon şi va pleca din fata coechipierului său Mark Webber în Marele Premiu al Marii Britanii.
Sambata, 26 Iunie 2010 | Formula 1

Vettel: "Sistemul F-duct a contribuit la pole position"

Sebastian Vettel crede că noul sistem F-duct utilizat în calificările de la Valencia l-au ajutat să obţină pole positionul in Marele Premiu al Europei.
Sambata, 26 Iunie 2010 | F1 TOP

Vettel pleacă din pole position în Marele Premiu al Europei!

Sebastian Vettel a obţinut pole positionul în calificările de la Valencia şi va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul său de la Red Bull, Mark Webber.
Sambata, 12 Iunie 2010 | F1 TOP

Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Canadei!

Lewis Hamilton este primul pilot care opreşte dominaţia Red Bull în calificări în acest sezon şi va pleca de pe prima poziţie a grilei de start în cursă din Canada!
Duminica, 30 Mai 2010 | Formula 1

Red Bull a identificat defecţiunea tehnică a lui Vettel

Sebastian Vettel a avut probleme tehnice în calificările din Turcia din cauza unei bare care are rolul de a proteja pilotul în cazul unei rostogoliri.
Sambata, 29 Mai 2010 | Formula 1

Vettel a avut defecţiuni la frâne în calificări

Sebastian Vettel a dezvăluit că nu a putut lupta pentru position în Turcia din cauza unor defecţiuni la frâne în ultima parte a calificărilor.
Sambata, 29 Mai 2010 | Formula 1

Alonso, surprins de rezultatul slab din calificări

Fernando Alonso a admis că este surprins de timpul foarte slab realizat în calificările din Turcia, care nu i-a permis promovarea în ultima parte a sesiunii.
Sambata, 29 Mai 2010 | F1 TOP

Webber va pleca din pole position în Marele Premiu al Turciei!

Mark Webber a obţinut al treilea pole position consecutiv şi va pleca din faţa lui Lewis Hamilton şi Sebastian Vettel în cursa din Turcia. Fernando Alonso a stabilit doar al 12-lea timp.
Sambata, 15 Mai 2010 | Formula 1

Kubica, încântat de performanţa din calificări

Robert Kubica este încântat de locul 2 obţinut în calificările de la Monaco, deşi a ratat la mustaţă pole position-ul în favoarea lui Mark Webber.
Sambata, 15 Mai 2010 | Formula 1

Webber spera să profite de pole position

Mark Webber este încrezător că va transforma pole position-ul de la Monaco într-o victorie, însă admite că nu va avea o cursă uşoară.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 15 Mai 2010 | F1 TOP

Webber va pleca din pole position la Monaco

Mark Webber a obţinut la Monaco al doilea pole position consecutiv şi al şaselea pentru Red Bull în acest sezon, după ce i-a devansat în calificări pe Robert Kubica şi Sebastian Vettel.
Sambata, 15 Mai 2010 | Formula 1

Alonso nu va participa în calificările de la Monaco

Ferrari a anunţat că Fernando Alonso nu va participa la calificările de la Monaco în urma accidentului suferit în ultima sesiune de antrenamente.
Sambata, 08 Mai 2010 | F1 TOP

Webber va pleca din pole position in Marele Premiu al Spaniei

Mark Webber va ocupa primul loc pe grila de start de la Barcelona dupa ce l-a devansat cu numai o zecime de secunda pe coechipierul sau de la Red Bull, Sebastian Vettel.
Joi, 06 Mai 2010 | Formula 1

Pilotii ar putea fi impartiti in doua grupe in calificarile de la Monaco

Pilotii echipelor de top ar putea renunta la participarea in prima parte a calificarilor de la Monaco pentru a evita problemele de trafic.
Sambata, 17 Aprilie 2010 | F1 TOP

Vettel va pleca din pole position in Marele Premiu al Chinei

Sebastian Vettel a obtinut al treilea pole position din acest sezon si va pleca alaturi de coechipierul sau Mark Webber din prima linie a grilei de start din China.
Sambata, 17 Aprilie 2010 | Formula 1

Chandhok va fi penalizat cu 5 pozitii pe grila de start

Karun Chandhok va fi penalizat cu 5 pozitii pe grila de start dupa ce FIA a descoperit ca sigiliul cutiei sale de viteze a fost rupt.
Sambata, 03 Aprilie 2010 | Formula 1

Webber: "Alegerea pneurilor intermediare a fost cruciala"

Mark Webber a admis ca alegerea pneurilor intermediare in ultima parte a calificarilor a fost esentiala pentru a obtine pole position-ul in Marele Premiu al Malaeziei.
Sambata, 03 Aprilie 2010 | Formula 1

McLaren: "Am interpretat gresit prognoza meteo"

Lewis Hamilton si Jenson Button au admis ca au utilizat o strategie gresita in calificari, considerand ca ploaia nu va reveni la Sepang dupa incetarea primei averse.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Vettel, Hamilton, FIA
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru