Calificari

Sambata, 03 Aprilie 2010 | F1 TOP

Webber va pleca din pole position in Malaezia!

Mark Webber a obtinut pole positionul pentru cursa din Malaezia la capatul unei sesiuni de calificari intrerupta temporar din cauza ploilor puternice.
Miercuri, 31 Martie 2010 | Formula 1

Razboiul psihologic dintre Schumacher si Alonso revine in actualitate

Michael Schumacher l-a acuzat pe Fernando Alonso ca l-a blocat in timpul unui tur rapid de circuit in calificarile din Australia, insa spaniolul sustine ca nu stia de prezenta pilotului Mercedes GP in spatele sau.
Sambata, 27 Martie 2010 | F1 TOP

Vettel va pleca din pole position in Marele Premiu al Australiei

Sebastian Vettel a obtinut pole position-ul in Marele Premiu al Australiei si va pleca din fata coechipierului sau de la Red Bull, Mark Webber.
Sambata, 13 Martie 2010 | F1 TOP

Vettel va pleca din pole position in Bahrain

Sebastian Vettel va pleca de pe primul loc in Marele Premiu al statului Bahrain, in timp ce Michael Schumacher a stabilit al saptelea timp la revenirea in F1.
Vineri, 12 Martie 2010 | Formula 1

FIA vrea reintroducerea sistemului de calificari din 2002

FIA vrea sa revina din 2011 la regula potrivit careia pilotul care realizeaza in calificari un timp cu 107% mai slab decat pilotul din pole position nu va avea dreptul sa participe in cursa.
Sambata, 31 Octombrie 2009 | F1 TOP

Hamilton va pleca din pole position la Abu Dhabi!

Lewis Hamilton va pleca de pe prima pozitie a grilei de start in cursa inaugurala de la Abu Dhabi, dupa ce a dominat autoritar toate cele trei sesiuni de calificari.
Sambata, 17 Octombrie 2009 | F1 TOP

Barrichello va pleca din pole position la Interlagos!

Rubens Barrichello a obtinut pole positionul in Marele Premiu al Braziliei, in timp ce Jenson Button si Sebastian Vettel vor pleca din a doua jumatate a grilei de start.
Sambata, 17 Octombrie 2009 | Formula 1

Calificarile de la Interlagos au fost intrerupte!

Calificarile pentru Marele Premiu al Braziliei au fost intrerupte pe timp de aproape doua ore dupa ce mai multi piloti au avut parte de accidente din cauza ploilor abundente de la Interlagos.
Sambata, 03 Octombrie 2009 | F1 TOP

Vettel va pleca din pole position la Suzuka!

Sebastian Vettel a obtinut primul loc pe grila de start a Marelui Premiu al Japoniei in urma unei sesiuni de calificari bulversata de patru accidente severe care au necesitat intereruperi succesive.
Sambata, 26 Septembrie 2009 | F1 TOP

Hamilton va pleca din pole position in Singapore!

Lewis Hamilton va pleca de pe prima pozitie in cursa din Singapore, intrucat a fost pilotul cu cel mai bun timp inainte ca sesiunea sa fie intrerupta cu 26 de secunde inainte de final din cauza unui accident suferit de Rubens Barrichello.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | Formula 1

Hamilton, pilotul cu cel mai usor monopost la Monza

Cantitatea mica de combustibil din rezervor a contribuit la pole positionul realizat sambata la Monza de Lewis Hamilton, in timp ce Brawn GP a optat pentru o strategie cu o singura oprire la boxe.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | F1 TOP

Hamilton va pleca din pole position la Monza!

Lewis Hamilton va pleca de pe prima pozitia a grilei de start in Marele Premiu al Italiei, fiind acompaniat in prima linie de Adrian Sutil, pilotul echipei Force India.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 29 August 2009 | F1 TOP

Fisichella, pole position senzational la Spa!

Giancarlo Fisichella a produs surpriza sezonului in Formula 1 in caliifcarile pentru Marele Premiu al Belgiei, urmand sa plece de pe prima pozitie a grilei de start.
Sambata, 22 August 2009 | F1 TOP

Hamilton pleaca din pole position la Valencia!

McLaren a dominat autoritar calificarile pentru Marele Premiu al Europei, Lewis Hamilton obtinand primul pole position al sezonului in fata coechipierului sau, Heikki Kovalainen.
Joi, 20 August 2009 | F1 TOP

Modificari majore in calificarile din sezonul 2010 al Formulei 1

FIA a anuntat mai multe modificari in formatul calificarilor din Formula 1 pentru sezonul 2010, ca urmare a aparitiei a trei noi echipe si a interzicerii realimentarilor cu combustibil in timpul curselor.
Luni, 27 Iulie 2009 | Formula 1

Un cablu a intrerupt serviciul de live-timing in Ungaria

Serviciul de live-timing furnizat de Formula One Management si LG s-a intrerupt sambata la finalul calificarilor din cauza unui cablu rupt care facea legatura cu senzorul de pe linia de start-sosire.
Sambata, 11 Iulie 2009 | Formula 1

Webber, pole position la Nurburgring!

Mark Webber va pleca de pe prima pozitie a grilei de start in Marele Premiu al Germaniei, pilotul echipei Red Bull Racing obtinand astfel primul pole position din cariera!
Sambata, 20 Iunie 2009 | F1 TOP

Vettel, pole position la Silverstone!

Sebastian Vettel va pleca de pe prima pozitie a grilei de start in Marele Premiu al Marii Britanii. Jenson Button, liderul clasamentului general, a obtinut doar locul 6!
Sambata, 23 Mai 2009 | F1 TOP

Monaco: Button ii smulge pole position-ul lui Raikkonen

Jenson Burtton a stabilit cel mai bun timp in calificarile pentru Marele Premiu al statului Monaco, devansandu-l cu numai 0.020 secunde pe Kimi Raikkonen.
Sambata, 09 Mai 2009 | F1 TOP

Button obtine pole position-ul la Barcelona!

Brawn GP isi continua dominarea in Formula 1, dupa ce Jenson Button a stabilit cel mai bun timp in calificarile pentru Marele Premiu al Spaniei, urmand sa plece din fata lui Sebastian Vettel si Rubens Barrichello.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Vettel, Hamilton, FIA
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru