Chiron

Marti, 26 Octombrie 2021 | Industrie

Producția lui Bugatti Chiron se apropie de final. Francezii au mai puțin de 40 de exemplare disponibile

Producția hypercar-ului Bugatti Chiron se apropie de sfârșit. Constructorul din Molsheim are mai puțin de 40 de unități disponibile, toate fiind Pur Sport și Super Sport.
Vineri, 24 Septembrie 2021 | Industrie

Primele 8 exemplare Bugatti Chiron Super Sport 300+ au fost finalizate

Constructorul francez de automobile anunță că a finalizat primele 8 exemplare Chiron Super Sport 300+, destinate clienților. Producția acestui model este limitată la 30 de unități.
Miercuri, 20 Ianuarie 2021 | Modele noi

Bugatti a livrat primul exemplar Chiron Pur Sport. Prețul pornește de la 3 milioane de euro

Bugatti a livrat primul Chiron Pur Sport unui client din Statele Unite ale Americii. Producția acestui model special este limitată la doar 60 de exemplare.
Sambata, 27 Iunie 2020 | Modele noi

Bugatti Chiron ar putea primi o versiune decapotabilă: unicul exemplar ar costa 11 milioane de dolari

Bugatti pregătește o versiune decapotabilă pentru modelul Chiron, iar unicul exemplar ar putea să coste circa 11 milioane de dolari, potrivit informațiilor din presa internațională.
Marti, 16 Iunie 2020 | General

Jacob & Co a lansat un ceas dedicat versiunii Bugatti Chiron Super Sport 300+: doar 18 unități și preț de 580.000 de dolari

Jacob & Co a lansat noul ceas de mână Twin Turbo Furious Bugatti 300+. Acesta a fost gândit pentru a marca performanța obținută de Chiron Super Sport 300+ și va fi fabricat în doar 18 unități.
Miercuri, 01 Aprilie 2020 | General

Ședință foto cu "Sfânta Treime" a gamei Bugatti: EB110, Veyron și Chiron au pozat în Dubai

Bugatti a realizat o ședință foto în Dubai cu trei hypercar-uri moderne. EB 110 Super Sport, Veyron Super Sport și Chiron au fost modelele alese de producătorul din Molsheim pentru această campanie de promovare.
Miercuri, 04 Martie 2020 | Modele noi

Bugatti a lansat noul Chiron Pur Sport: versiunea propune suspensii mai rigide și un comportament dinamic îmbunătățit

Bugatti a prezentat noul Chiron Pur Sport, un hypercar dezvoltat pentru a oferi performanțe mai bune pe circuit. Modelul va fi produs în 60 de unități, iar prețul de pornire anunțat de constructorul din Molsheim este de 3 milioane de euro fără taxe.
Miercuri, 25 Septembrie 2019 | Intern

Singurul Bugatti Chiron în mărime naturală fabricat din piese Lego va putea fi admirat și în România începând cu 26 septembrie: modelul integrează peste un milion de piese Lego

Între 26 septembrie și 2 octombrie, pasionații de Lego și fanii industriei auto vor putea admira în showroom-ul eMag Băneasa singurul Bugatti Chiron în mărime naturală fabricat doar din piese Lego.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Industrie

Un prototip al actualului Bugatti Chiron a stabilit un nou record de viteză: modelul din Molsheim a trecut de bariera celor 490 km/h

Un prototip al actualului Bugatti Chiron a reușit să ruleze cu 490.48 km/h. Hypercar-ul din Molsheim stabilește astfel un record pentru cea mai rapidă mașină de producție. În același timp, Bugatti devine primul producător care trece de bariera celor 483 km/h (300 de mile pe oră).
Luni, 10 Decembrie 2018 | General

Fără record de viteză pentru Bugatti Chiron: oficialii din Molsheim spun că performanța se poate măsura și în alte moduri

Stephan Winkelmann, CEO-ul Bugatti, a declarat că hypercar-ul Chiron nu va încerca să stabilească un record de viteză. Totodată, oficialul constructorului din Molsheim, infirmă zvonurile care anunțau dezvoltarea unei versiuni targa.
Vineri, 19 Octombrie 2018 | Modele noi

Bugatti Chiron Super Sport ar putea debuta în cadrul Salonului Auto de la Geneva: producția nu va depăși 40 de unități

Bugatti dezvoltă o versiune specială pentru Chiron. Conform primelor informații, noua variantă poartă numele de Chiron Super Sport, iar prezentarea oficială ar urma să aibă loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva de anul viitor.
Miercuri, 12 Septembrie 2018 | Industrie

Bugatti este gata să introducă un al doilea model în gamă: “Trebuie să vedem dacă obținem o investiție din partea grupului VW”

Șeful Bugatti, Stephan Winkelmann, speră să obțină investiția necesară din partea grupului Volkswagen pentru a introduce un nou model în gama constructorului din Molsheim. Acesta își dorește un model “diferit față de Chiron”, iar zvonurile indică un viitor SUV de la Bugatti.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 23 Mai 2018 | General

Bugatti are motive de sărbătoare: a produs 100 de exemplare Chiron

Bugatti desface șampania. Constructorul din Molsheim anunță că a produs 100 de unități Chiron din cele 500 programate. Exemplarul cu numărul 100 a fost comandat de un client din Orientul Mijlociu, iar prețul plătit se apropie de 2.85 de milioane de euro.
Sambata, 10 Martie 2018 | Modele noi

Bugatti se pregătește să adauge modele noi în gamă: “Fiți cu ochii pe noi, lucrăm la mai multe proiecte”

Șeful Bugatti a anunțat că echipa sa lucrează “la mai multe proiecte” în acest moment, astfel că ne putem aștepta la noi modele în gamă alături de Chiron.
Luni, 05 Martie 2018 | GENEVA 2018

Teaser video pregătit de Bugatti: constructorul din Molsheim aduce la Geneva un Chiron special

Bugatti a publicat un teaser video cu surpriza pregătită pentru Salonul Auto de la Geneva. Conform zvonurilor, constructorul din Molsheim pregătește lansarea unui Chiron Super Sport.
Vineri, 09 Februarie 2018 | Industrie

Un exemplar Bugatti Chiron a fost vândut cu 3.2 milioane de euro la o licitație: hipercarul are sub 1.000 de kilometri la bord

Un exemplar Bugatti Chiron cu mai puțin de 1.000 de kilometri la bord a fost vândut în cadrul unei licitații organizate de celebra casă RM Sotheby's. Prețul de achiziție: 3.2 milioane de euro, cu 800.000 de euro peste prețul de pornire al unui Chiron nou.
Joi, 21 Decembrie 2017 | Industrie

Țintă atinsă: Bugatti Chiron a ajuns la 70 de clienți în 2017

Bugatti a anunțat livrarea către clienți a 70 de modele Chiron în acest an, ținta pentru 2017 fiind atinsă.
Joi, 21 Septembrie 2017 | General

Cum filmezi un Bugatti Chiron care rulează cu 400 km/h? Simplu: cu un alt Chiron

Pentru că mulți s-au întrebat cum a reușit Bugatti să filmeze repriza 0-400-0 km/h a lui Chiron, oficialii din Molsheim au prezentat "mașina de asistență": un alt Bugatti Chiron.
Miercuri, 13 Septembrie 2017 | General

Bugatti Chiron a reușit o performanță impresionantă: 0-400-0 km/h în doar 42 de secunde (UPDATE VIDEO)

Bugatti Chiron a avut nevoie de doar 42 de secunde pentru repriza 0-400-0 km/h. La volanul hypercar-ului din Molsheim s-a aflat Juan Pablo Montoya, fost pilot de Formula 1.
Luni, 06 Martie 2017 | GENEVA 2017

Ca pâinea caldă: Bugatti a vândut deja jumătate dintre cele 500 de exemplare Chiron. Unul e expus la Salonul de la Geneva

Deși costă 2.4 milioane de euro și deși niciun client nu a avut ocazia să testeze mașina, 250 de oameni cu conturi grase au decis să-și achiziționeze un exemplar Chiron în primul an de la prezentarea mașinii. Unul dintre ei își expune mașina la standul Bugatti de la Salonul Auto de la Geneva.

Tag-uri similare

Bugatti, bugatti chiron, chiron, supercar bugatti, noul bugatti
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru