Citroen Survolt

Marti, 21 Septembrie 2010 | Video

VIDEO: Primul duel pe pistă între două vehicule electrice

Citroen Survolt, conceptul electric francez prezentat anul acesta la Geneva, a dat piept pe circuit cu motocicleta electrică Agni Z2.
Joi, 15 Iulie 2010 | Modele noi

Conceptele Citroen Survolt şi Metropolis vor fi produse în serie

Citroen Survolt ar putea da naştere unui model sportiv electric în serie limitată, în timp ce Metropolis ar putea anticipa o limuzină DS9, în gama premium a francezilor.
Miercuri, 14 Iulie 2010 | Concepte

GALERIE FOTO: Artă în mişcare cu Citroen Survolt pe circuitul Le Mans

Aşa cum a promis, Citroen a adus conceptul electric Survolt pe circuitul de la Le Mans. Prototipul cu design futurist a pozat alături de Vanina Ickx, fiica lui Jacky Ickx, campion de şase ori la Le Mans.
Miercuri, 07 Iulie 2010 | General

Conceptul Citroen Survolt va debuta pe asfaltul circuitului de la Le Mans

Citroen Survolt, conceptul dezvăluit în primăvară la Geneva, va debuta şi pe pista. Locaţia aleasă este circuitul de la Le Mans iar pilotul este fiica celebrului Jacky Ickx.
Marti, 15 Iunie 2010 | General

Citroen mizează pe GT, Survolt şi DS3 Racing la Goodwood

Citroen nu va lipsi nici anul acesta de la Goodwood, francezii urmând să expună în cadrul evenimentului conceptele GT şi Survolt, precum şi sportivul DS3 Racing.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

Citroen a prezentat conceptul Survolt la Geneva

Cei de la Citroen au prezentat noul concpet Survolt la Salonul Auto de la Geneva. Modelul are dimensiuni compacte si este propulsat de un motor electric asistat de un motor cu ardere interna.
Marti, 23 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Citroen Survolt: un nou concept francez vine la Geneva

Citroen va lansa la Geneva un nou concept, botezat Survolt. potrivit primelor informatii furnizate de francezi, conceptul va revolutiona segmentul vehiculelor electrice.

Tag-uri similare

Citroen, Salon Auto, Concept, Salonul Auto Geneva, Geneva 2010, Citroen DS3 Racing, concept Citroen, Revolte, Citroen Survolt, Citroen DS High Rider
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru