Citroen mizează pe GT, Survolt şi DS3 Racing la Goodwood

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 15.06.2010
Citroen nu va lipsi nici anul acesta de la Goodwood, francezii urmând să expună în cadrul evenimentului conceptele GT şi Survolt, precum şi sportivul DS3 Racing.

Ediţia de anul aceasta a Festivalului de la Goodwood va marca o prezenţă numeroasă în dreptul Citroen, constructorul francez anunţând un trio de succes, care a atras deja reacţii pozitive în cadrul Saloanelor Auto. Este vroba despre versiunea de performanţă DS3 Racing şi de conceptele GT şi Survolt.

Dacă impunătorul GT nu este la prima prezenţă în cadrul evenimentului, prototipul electric Survolt şi DS3 Racing se afişează publicului de la Goodwood în premieră. Demonstraţia de forţă de la Goodwood este aşteptată să demareze în data de 1 iulie.

Prezenţa lui DS3 Racing la Goodwood este încă o ocazie de promovare gândită de Citroen, înaintea demarării producţiei, programată pentru a doua jumătate a acestui an. Modelul sărbătoreşte victoriile obţinute de constructorul francez în WRC şi se vrea a fi exclusivist, doar 1000 de exemplare urmând să vadă lumina zilei. Sub capota lui DS3 se ascunde o versiune modificată a motorului pe benzină, 1.6 turbo, care dezvoltă 200 de cai putere şi 275 de Nm.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru