Citroen Survolt: un nou concept francez vine la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 23.02.2010
Citroen va lansa la Geneva un nou concept, botezat Survolt. potrivit primelor informatii furnizate de francezi, conceptul va revolutiona segmentul vehiculelor electrice.

Desi a pregatit pentru Geneva doua premiere foarte importante, ambele purtand amprenta DS, mai exact DS3 Racing si DS High Rider, Citroen nu se opreste aici. Constructorul francez va expune in cadrul salonului elvetian inca un concept, botezat Survolt, care se vrea a fi un nou exponent al intentiilor sale electrice.

Citroen a tinut sa nu dezvaluie prea multe informatii despre noua creatie, rezumandu-se la o sigura declaratie, capabila sa incite spiritele: "Conceptul va revolutiona tiparele vehiculelor electrice, reunind spiritul competitiv, cercetarea si ecologia. Survolt va duce mai departe, la un nivel ceva mai avansat tehnologia expusa pe RevoltE".

In aceste conditii se poate presupune ca noul model va fi pus in miscare de un motor electric potent, alimentat de o unitate conventionala, care incarca bateriile pentru a-i conferi o autonomie mare. Mai multe detalii despre misteriorul concept Citroen vom afla probabil cu cateva zile inainte de Salonul de la Geneva.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • citro & co.
    Asa da... bravo...bravo PSA (DS3, DS4 si RS1 si 5 by peugeot) Si cand ma gandesc la noutatile VW adica facelifturi pentru TOUAREG, SHARAN, POLO GTI si CROSS POLO.... hahahah NO COMMENT!
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru