Citroen a prezentat conceptul Survolt la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 02.03.2010
Cei de la Citroen au prezentat noul concpet Survolt la Salonul Auto de la Geneva. Modelul are dimensiuni compacte si este propulsat de un motor electric asistat de un motor cu ardere interna.

Francezii de la Citroen au venit la Geneva cu noul concept Survolt. Modelul face parte din valul initiat de conceptul Revolte prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt si prezinta un design radical, care imbina extravaganta cu sportivitatea. Design-ul acestui model este inspirat si din aspectul lui Citroen GT, un alt concept atragator al francezilor de la Citroen.

Citroen Survolt este un model compact care beneficiaza de un tren de propulsie electric, asistat de un motor cu ardere interna pentru extinderea autonomiei. Modelul va revolutiona tiparele vehiculelor electrice, reunind sub o singura carcasa spiritul competitiv, cercetarea si ecologia. Conceptul Survolt va duce tehnologia expusa pe RevoltE la un nivel ceva mai avansat.

Citroen Survolt are o lungime de 3.85 metri, o latime de 1.87 metri si o inaltime de doar 1.20 metri. Francezii nu au dezvaluit informatii tehnice despre noul model, dar au anuntat ca il vor echipa cu un motor electric potent, care va pune accent pe sportivitate.

Via | Citroen

Comentarii (1)

  • BogdanD
    dupa gt,
    superb
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru