Clasa E

Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Reportaj

O nouă șansă pentru tehnologia diesel? Prim contact cu hibrizii plug-in diesel-electric care își fac loc în gama Mercedes-Benz Clasa C și Clasa E

O scurtă călătorie până la Stuttgart ne-a făcut cunoștință cu cele mai noi versiuni hibride plug-in de pe Clasa C, Clasa E și Clasa S. Bonus: am testat primul hibrid electric-hidrogen din lume, experimentul GLC F-Cell.
Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz Clasa E primește noi versiuni cu sistem hibrid de propulsie: până la 320 CP și autonomie în modul electric de 54 de kilometri

Mercedes-Benz introduce noi versiuni pentru Clasa E. Modelul constructorului german va fi disponibil în varianta E300e (plug-in hybrid benzină-electric) de 320 CP sau în versiunea E300de (plug-in hybrid diesel-electric) de 306 CP. Autonomia în modul electric ajunge până la 54 de kilometri.
Luni, 05 Martie 2018 | GENEVA 2018

Tehnologia diesel moare, dar nu se predă: Mercedes Clasa C și Clasa E vor fi disponibile în versiuni plug-in hybrid diesel-electric

Mercedes va lansa versiuni plug-in hybrid cu motorul diesel de 2.0 litri pe Clasa C și Clasa E, care vor oferi autonomii electrice de până la 50 de kilometri.
Joi, 31 August 2017 | Industrie

Mercedes Clasa E E350d, retras de la vânzare în Germania: nemții vor modifica motorul pentru a emite mai puțin oxid de azot

Mercedes a decis să suspende vânzarea Clasei E E350d în Germania ca urmare a unui proces de recertificare prin care va modifica motorul diesel V6 de 3.0 litri pentru a emite mai puține noxe.
Miercuri, 21 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Aventuri pe meleaguri străine: Mercedes Clasa E All-Terrain atacă zona ocupată de Audi A6 Allroad și Volvo V90 Cross Country

După ce s-a infiltrat în zona SUV-urilor coupe așezându-se ca un spin în coasta celor de la BMW, Mercedes încearcă aceeași mișcare în clasa break-urilor cross, acolo unde noul Clasa E All-Terrain încearcă să atace o zonă ocupată tradițional de Audi și Volvo.
Vineri, 29 Iulie 2016 | General

Mercedes renunţă la o reclamă pentru Clasa E: "Publicul era indus în eroare că maşina se poate conduce autonom"

Mercedes a eliminat de pe internet o reclamă la Clasa E prin care publicul era indus în eroare că modelul german se poate pilota în mod autonom.
Joi, 09 Iunie 2016 | Modele noi

Atac la A6 Allroad: Mercedes-Benz va construi o versiune cross a noului Clasa E Estate

Se încinge bătălia într-o zonă până acum acoperită foarte puțin, dar apreciată de clienți: break-urile cross premium. Iar Mercedes este următorul pe listă, prin viitorul Clasa E All Terrain.
Duminica, 28 Februarie 2016 | Modele noi

În așteptarea comenzilor: Mercedes a dat startul producției noii generații Clasa E înainte de lansarea sa europeană

Pentru a se asigura că stocul va acoperi comenzile în momentul în care piețele europene vor începe să ceară noul Clasa E, Mercedes a pornit producția noului său model cu câteva zile înainte de debutul său european, care va avea loc în 1 martie la Salonul de la Geneva.
Marti, 02 Februarie 2016 | Intern

Avem prețurile noii generații Mercedes Clasa E. Start de la 47.500 de euro. Bordul digital hi-tech costă 3300 de euro

Mercedes-Benz România a oficializat prețurile recent lansatei noi generații Clasa E. Modelul german pleacă de la 47.500 de euro pentru versiunea pe benzină de 184 CP și este unul dintre cele mai scumpe modele din segment.
Luni, 11 Ianuarie 2016 | Modele noi

În sfârşit, este oficial: noua generaţie Mercedes Clasa E şi lista sa de motoare noi. România îl primeşte în aprilie

Mercedes a ridicat oficial cortina de pe noul Clasa E. După ce anterior am aflat detalii despre exterior şi interior, germanii dezvăluie acum informaţii despre o nouă generaţie de motoare diesel.
Luni, 04 Ianuarie 2016 | Modele noi

Primele fotografii cu noul Mercedes Clasa E: când germanii folosesc prea mult hârtia indigo

Mercedes-Benz a prezentat astăzi primele imagini ale noii generații Clasa E. Deși nu suntem surprinși că noul model preia liniile fraților săi de gamă, vă urăm succes în încercare de a deosebi C-Klasse, E-Klasse și S-Klasse pe șosea de acum înainte.
Miercuri, 09 Decembrie 2015 | Modele noi

Acesta este interiorul noii generații Mercedes Clasa E: display-uri impresionante și tehnologie de vârf

Noua generație a lui Mercedes Clasa E vine în primăvara anului viitor cu o colecție de tehnologii impresionante. De la suprafețe touch pe volan la ecrane cu diagonala de 31 de centimetri care stau în fața pasagerilor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 06 Iulie 2014 | Industrie

Mercedes-Benz plănuiește revenirea la motoare cu șase cilindri în linie

Mercedes-Benz pregătește o nouă familie de propulsoare pentru viitoarele modele E-Klasse și SL. Acestea vor folosi arhitectura clasică cu șase cilindri în linie.
Vineri, 27 Iunie 2014 | General

Mercedes-Benz E 300 BlueTEC Hybrid a finalizat un traseu de 1.968 km cu un plin

Mercedes-Benz a organizat o expediţie din Tanger la Goodwood pentru a demonstra eficienţa de care este capabil E 300 BlueTEC Hybrid. Modelul a reuşit să parcurgă 1.968 kilometri cu un singur plin.
Marti, 17 Iulie 2012 | Intern

Mercedes-Benz este partenerul oficial al BCR Open România

Mercedes-Benz va asigura transportul sportivilor şi oficialilor la turneul feminin BCR Open România, derulat între 16 şi 22 iulie 2012.
Luni, 14 Decembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Mercedes E-Klasse Cabrio, primele imagini si informatii

Versiunea cabrio a lui Mercedes E-Klasse iese in fata publicului in decembrie, insa aduce cu sine aerul cald al anotimpului estival.
Joi, 21 Mai 2009 | Intern

Mercedes Roadshow Star Experience aduce E-Klasse Coupe in Romania

Mercedes-Benz va organiza cea de-a doua editie a caravanei Roadshow Star Experience. De data aceasta, vedeta acestei caravane va fi E-Klasse Coupe, care va putea fi admirat in Cluj si in Constanta.
Miercuri, 04 Februarie 2009 | General

Mercedes a inaugurat expozitia "Evolutia Clasei E" la muzeul sau din Stuttgart

Istoria Clasei E este prezentata de Mercedes la muzeul sau din Stuttgart, intr-o expozitie extraordinara.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Romania, E-Klasse, Mercedes E-Klasse, CLS, SL, GLK, Clasa E, Mercedes Clasa E
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru