Mercedes a inaugurat expozitia "Evolutia Clasei E" la muzeul sau din Stuttgart

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 04.02.2009
Istoria Clasei E este prezentata de Mercedes la muzeul sau din Stuttgart, intr-o expozitie extraordinara.

Mercedes a deschis in aceasta saptamana, la muzeul marcii din Suttgart, expozitia "Evolutia Clasei E". Aceasta prezinta toate generatiile modelului de clasa medie de la orgini pana in prezent, intr-o ambianta moderna. In centrul expozitiei se afla, la loc de cinste, noua generatie a celui mai vandut model din istoria Mercedes, prezentata in premiera acum cateva saptamani.

Expozitia are loc in sectiunea muzeului denumita de Mercedes "Galeria Eroilor", aceasta fiind tranformata in premiera intr-o camera enorma. Printre modelele expuse se numara cel mai vechi predecesor al clasei E, 8/38 PS, care a fost lansat in 1926.

"Prin aceasta expozitie extraordinara intram intr-o noua dimensiune. Multi dintre noi au parinti sau cunoscuti care au condus sau conduc un E-Klasse. Din acest motiv, expozitia creaza un contact mai ales emotional pentru fiecare vizitator", a declarat Michael Bock, administratorul muzeului Mercedes.

Exponatele sunt completata de o galerie foto extrem de vasta cu exemplarele Clasei E surprinse in diversele epoci trecute de la lansarea modelului.

Etajul destinat Clasei E va ramane deschis pentru public pana in 27 septembrie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru