Fotospion Mercedes

Miercuri, 07 Iulie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Mercedes testează noul ML

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, imagini spion cu noua generaţie a lui Mercedes-Benz ML în timpul testelor.
Miercuri, 30 Iunie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Imagini noi cu Mercedes-Benz SL

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, prima imagine cu interiorul prototipului viitorului Mercedes-Benz SL.
Joi, 13 Mai 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Mercedes testează viitorul SLK

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini spion noi cu viitorul Mercedes-Benz SLK, un rival de cinste al lui BMW Z4.
Marti, 27 Aprilie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Imagini spion noi cu Mercedes-Benz SL

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele imagini cu prototipul viitorului Mercedes-Benz SL in timpul testelor de pe circuitul german Nurburgring.
Miercuri, 14 Aprilie 2010 | Fotospion

Foto EXCLUSIV*: Mercedes testeaza noul CLS in versiunea AMG

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele imagini spion ale viitoarei generatii Mercedes-Benz CLS 63 AMG in timpul testelor.
Joi, 18 Martie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Mercedes testeaza noul C-Klasse Estate facelift

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele imagini spion ale lui Mercedes C-Klasse Estate facelift.
Luni, 08 Martie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Mercedes S-Klasse Coupe, spionat fara camuflaj

Facelift-ul lui Mercedes-Benz CL, care va primi denumirea S-Klasse Coupe, a ajuns in ultimele faze ale testelor si ruleaza prin Suedia aproape lipsit de camuflaj.
Miercuri, 16 Decembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Mercedes pregateste SLS AMG Roadster

Versiunea decapotabila a lui Mercedes SLS AMG este testata in conditii extreme de catre inginerii constructorului german. Cei de la Carpix i-au surprins la lucru si ne-au furnizat aceste imagini.
Luni, 07 Decembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Mercedes testeaza noul ML

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat primele imagini ale viitorului Mercedes-Benz ML. Modelul este mai scurt decat actuala generatie si are o garda la sol mai mica.
Joi, 03 Decembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Noul Mercedes B-Klasse, testat in Suedia

Fotografii de la Carpix i-au surprins pe cei de la Mercedes in timp ce efectuau testele de iarna ale noului B-Klasse. Modelul va debuta peste doi ani si beneficiaza de o noua platforma.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, fotospion, S-Klasse, C-Klasse, Mercedes SLS AMG, B-Klasse, Mercedes C-Klasse, SLS AMG, Mercedes B-Klasse
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru