FOTO EXCLUSIV*: Mercedes testeaza noul C-Klasse Estate facelift

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 18.03.2010
Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele imagini spion ale lui Mercedes C-Klasse Estate facelift.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat primele imagini spion ale noului Mercedes-Benz C-Klasse Estate in versiunea facelift. Modelul a primit aceleasi modificari estetice ca versiunea sedan a lui C-Klasse, iar cei de la Mercedes se straduiesc la fel de mult sa acopere aceste modificari.

Mercedes C-Klasse Estate a primit un set de blocuri optice noi, o noua capota motor, o grila fata modificata si o bara de protectie noua. Posteriorul acestui model a primit un set de stopuri cu LED-uri si o noua bara de protectie. Interiorul a primit o serie de modificari, iar bordul a fost restilizat.

Noul C-Klasse facelift primeste gama de motorizari a fratelui sau sedan, iar cei de la Mercedes vor include si o versiune Bluetec. Motoarele lui C-Klasse facelift vor primi un sistem start&stop, iar gama C-Klasse va avea un consum mediu mult mai scazut, alaturi de emisii de CO2 reduse semnificativ.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia.

Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru