EXCLUSIV: Mercedes testeaza noul ML

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 07.12.2009
Fotografii de la Carpix ne-au furnizat primele imagini ale viitorului Mercedes-Benz ML. Modelul este mai scurt decat actuala generatie si are o garda la sol mai mica.

Germanii de la Mercedes-Benz au inceput testele noii generatii a lui ML. Modelul este testat in conditii de iarna si ne putem astepta ca fotografii de la Carpix sa il mai surprinda in urmatoarele luni in fata aparatelor de fotografiat. SUV-ul german va intra in productie in octombrie 2011 si va purta codul de sasiu W166. Din ce putem observa, noul ML va fi mai scurt decat actuala generatie.

Gama de motorizari a lui Mercedes ML va cuprinde atat propulsoare V6, cat si o unitate V8 de 5.5 litri. Varful gamei, modelul AMG, va fi echipat cu un motor V8 bi-turbo care va dezvolta cel putin 570 CP. Cei de la Mercedes-Benz vor oferi si un hibrid bazat pe ML, cel mai probabil tot in versiunea 450 Hybrid.

Urmatorul Mercedes-Benz ML va avea un design mai atragator, iar spatiul oferit pasagerilor din spate va fi mai generos. Acest lucru poate fi intuit dupa lungimea marita a portierelor spate ale lui ML. Garda la sol a acestui model este si ea mai mica, semn ca ambitiile off-road ale lui ML ar putea fi reduse.

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru