FOTO EXCLUSIV*: Mercedes S-Klasse Coupe, spionat fara camuflaj

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 08.03.2010
Facelift-ul lui Mercedes-Benz CL, care va primi denumirea S-Klasse Coupe, a ajuns in ultimele faze ale testelor si ruleaza prin Suedia aproape lipsit de camuflaj.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini spion cu noul Mercedes-Benz S-Klasse Coupe in timpul testelor. De data aceasta, exemplarul de test este aproape descoperit, singurele elemente mascate ramanand blocurile optice, grila fata si stopurile. S-Klasse Coupe este noua denumire pe care a primit-o facelift-ul lui CL, iar schimbarea de nume va fi aplicata si pentru versiunea AMG a acestui model.

S-Klasse Coupe primeste un set de blocuri optice noi, doua benzi de LED-uri pentru luminile de pozitie de zi, un set de bare de protectie fata si spate noi, precum si un set de fante de aerisire pentru motor, montate pe capota. Bara de protectie spate este schimbata extrem de putin fata de versiunea pre-facelift a lui CL. Interiorul lui S-Klasse Coupe va primi si el o serie de modificari, dar acestea sunt destul de subtile in comparatie cu modificarile operate la exterior.

Gama de motorizari a lui S-Klasse Coupe va fi preluata direct de la versiunea sedan a lui S-Klasse. Spre deosebire de CL, versiunea AMG a lui S-Klasse Coupe va primi direct noul motor V8 bi-turbo de 5.5 litri, care inlocuieste unitatea aspirata de 6.208 cmc.

Cei de la Mercedes-Benz ar putea introduce si o versiune hibrida a lui S-Klasse Coupe, dar aceasta informatie nu a fost confirmata inca de oficialii Mercedes-Benz. Printre imbunatatirile tehnologice aduse, cei de la Mercedes au implementat monitorul Splitview, o versiune imbunatatita a lui Night View Assist si o versiune imbunatatia a sistemului Comand.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (5)

  • Daimler vrea sa-si pachetul de 5.34 % pe care il mai detine la Tata Motors
    Cei de la Daimler AG au anuntat ca ca vor sa-si vanda restul actiunilor pe care il mai detin la Tata Motors ( 5.34 % ), suma pe care spera sa o stranga este de 429 milione $, Daimler AG oferind un discount intre 4 si 7 % . In ultima vreme s-au intensificat zvonurile unei fuziuni intre Tata/JLR si FIAT-Chrysler, vice-presedintele FIAT ( John Elkann, nepotul lui Gianni Agnelli ) declarand in week-end ca-si doreste un grup FIAT mai mare .
    7 1
  • daaamn se duce de rapa si Mertzu...S-Klasse Coupe...bheaaac...CL de ce mai exista ? :-??
    2 10
  • p-george
    Tocmai
    Tocmai asta e, CL nu o sa mai existe dupa lansarea astuia. Oricum CL ul era 90% S classe doar ca in 2 usi deci numele de S coupe este justificat. Si dpdv al marketingului separa numele de clasa mai ieftina gen c classe clk care sugerau modelele mai ieftine.
    4 0
  • Cu banii din vanzarea actiunilor Tata, cei de la Daimler AG cred ca vor cumpara un procent important din Aston Martin
    Colaborarea cu Tata care dura de peste 50 ani nu mai avea sens ( Mercedes si-a deschis propriile uzine in India ), in plus odata cu achizitia JLR, Tata Motors a devenit un concurent in segmentul premium cu cei de la Daimler AG . Motivul real al acestei vanzari cred ca are legatura cu Aston Martin, cei de la Daimler fiind aproape de a cumpara un pachet important de actiuni la Aston Martin . Grupul de investitii DAR din Kuweit ce detine 50 % din actiunile Aston Martin are mari probleme financiare si a cerut ajutorul statului Kuweit, stat care este al doile actionar al Daimler AG . Prin urmare, cred ca va fi o formalitate ca Daimler sa cumpere Aston Martin .
    6 0
  • andr3i
    modelul actual e foarte reusit dar sa vedem si faceliftu.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru