FOTO EXCLUSIV* : Imagini spion noi cu Mercedes-Benz SL

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 27.04.2010
Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele imagini cu prototipul viitorului Mercedes-Benz SL in timpul testelor de pe circuitul german Nurburgring.

Inginerii Mercedes-Benz au mutat testele cu noul SL din Suedia pe celebrul circuit Nurburgring. De data aceasta, modelul nu mai este insotit de inca trei modele de test, iar camuflajul pastreaza acelasi nivel precum in imaginile prezentate in urma cu o luna.Singura schimbare pe care o putem observa este la nivelul blocurilor optice, care au primit un camuflaj mai profilat. De data aceasta, jantele modelului de test sunt argintii cu centrele negre, spre deosebire de jantele cu care erau echipate modelele precedente, care erau vopsite in intregime in negru.

Posteriorul prototipului viitorului Mercedes SL pastreaza aceeasi forma, iar profilul este acoperit in continuare cu elemente din plastic. Evacuarile trapezoidale raman o trasatura a acestui model, iar aceste elemente sunt incastrate cu grija in bara de protectie spate a lui SL, semn ca au sanse mari sa ajunga in productie in aceasta forma. Spre deosebire de sesiunea precedenta de teste, fotografii de la Carpix nu au mai obtinut si imagini cu interiorul lui SL, dar sunt sanse slabe ca acesta sa fie schimbat dramatic intr-o perioada scurta de timp.

In ciuda camuflajului serios, putem observa ca Mercedes SL isi pastreaza silueta tipica.

Capota lunga si inclinata alaturi de posteriorul relativ scurt vor ramane trasaturi caracteristice pentru acest roadster. La fel ca in cazul generatiei precedente, Mercedes SL pastreaza plafonul pliabil de tip hardtop, care nu a primit nicio modificare evidenta de la ultima sesiune de teste in care a fost surpins. Principalele modificari estetice sunt operate la nivelul grilei fata, a carei inclinatie a fost schimbata semnificativ si a barilor de protectie fata si spate.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru