FOTO EXCLUSIV*: Mercedes-Benz testeaza noul SL

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 18.03.2010
Inginerii Mercedes-Benz testeaza noua generatie a lui SL, care este asteptata sa debuteze pe piata in urmatorii doi ani. Modelul este comparat cu generatia actuala, pentru o evaluare mai precisa.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini spion cu noul Mercedes-Benz SL in timpul testelor. De data aceasta, modelul era la o benzinarie din Suedia alaturi de inca trei modele de test, un SLK de productie, actuala generatie a lui SL si alaturi de alte modele Mercedes-Benz precum S-Klasse si GL, toate intr-o mare coloana. Desi modelul este camuflat serios, putem observa o serie de elemente de design preluate de la supercarul SLS AMG.

Cei de la Carpix au reusit sa surprinda si o imagine cu interiorul noului SL, care a primit modificari subtile. Desi nu au reusit sa surprinda decat o imagine a noului interior, fotografii de la Carpix ne-au informat ca afisajul LCD al sistemului de navigatie a fost mutat ceva mai sus pe bordul lui SL, iar acesta are o dimensiune ceva mai mare.

In ciuda camuflajului serios, putem observa ca Mercedes SL isi pastreaza silueta tipica. Capota lunga si inclinata alaturi de posteriorul relativ scurt vor ramane trasaturi caracteristice pentru acest roadster.

La fel ca in cazul generatiei precedente, Mercedes SL pastreaza plafonul pliabil de tip hardtop. Principalele modificari estetice sunt operate la nivelul grilei fata, a carei inclinatie a fost schimbata semnificativ si a barilor de protectie fata si spate.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (2)

  • marius
    rezolvati si voi problema?
    nu se pot vedea pozele, dand click pe poze sunt trimis catre pagina principala...
    0 0
  • tareeeeeee
    In cz ca va intereseaza noul seria 3 : http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/berline_3_4_av_d_image_photo_leader.jpg
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru