FOTO EXCLUSIV*: Mercedes testează noul ML

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 07.07.2010
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, imagini spion cu noua generaţie a lui Mercedes-Benz ML în timpul testelor.

Inginerii Mercedes-Benz testează noua generaţie a lui ML. De data aceasta, avem de a face cu un prototip care prezintă stopuri noi şi care tractează o remorcă grea în condiţii extreme de temperatură. Scopul testelor respective este de a verifica eficacitatea şi performanţele frânelor, alături de capacităţile de tractare ale modelului din Stuttgart. Având în vedere stratul serios de camuflaj pe care îl prezintă acest model, putem spune că vorbim de un prototip în stadiile incipiente de testare.

În comparaţie cu actuala generaţie a lui ML, modelul pare să fie la fel de lung şi de îngust, dar există posibilitatea ca masa să fie redusă prin implementarea materialelor mai uşoare şi mai rezistente. Portierele au un design diferit, ce poate fi observat chiar şi cu stratul gros de camuflaj aplicat acestui model. Vorbim de două dungi laterale aplicate acestor portiere şi de o grilă faţă angulară de dimensiuni mari. La fel ca noile creaţii ale celor de la Mercedes-Benz, modelul va beneficia şi de lumini de poziţie cu LED-uri odată cu apariţia versiunii de producţie.

Cei de la Mercedes-Benz ar putea lansa noul ML undeva la jumătatea anului 2011.

Modelul este aşteptat să primească o gamă nouă de motorizări, toate unităţile urmând să respecte normele Euro5 şi să ofere un consum mai redus de carburant şi emisii de CO2 mai scăzute graţie sistemelor electronice de management ale motorului şi a masei reduse a caroseriei.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (2)

  • Bogdan
    Vanzarile globale BMW, Mercedes-Benz si Audi in primele 6 luni din 2010
    BMW a vandut in primele 6 luni din 2010 un numar de 585,755 masini, Mercedes a vandut 556,700 iar Audi 554,950 .
    2 3
  • ml
    Pai aici sunt doua prototipuri...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru