Hibrid BMW

Miercuri, 25 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Detalii despre varianta plug-in hybrid a SUV-ului BMW X1 facelift: autonomie electrică de până la 57 de kilometri și putere totală de 220 CP

BMW a publicat o serie de informații noi referitoare la versiunea plug-in hybrid X1 xDrive25e facelift. SUV-ul producătorului german poate rula în modul electric până la 57 de kilometri, în timp ce sistmul hibrid oferă un total de 220 CP.
Joi, 03 Septembrie 2015 | Modele noi

Noutăți în nomenclatura BMW: după i și d, bavarezii introduc xe și e în gama de motorizări

Dacă variantele de motorizare din gama standard BMW aveau o singură terminație posibilă, "d" sau "i", nemții vor schimba lucrurile în viitorul apropiat. Producătorul urmează să lanseze 225xe și 330e.
Miercuri, 15 Iulie 2015 | Modele noi

BMW ia în considerare o variantă hibridă plug-in a noului X1

O sursă din cadrul BMW a recunoscut faptul că marca ia în considerare posibilitatea dezvoltării unei variante hibride plug-in a lui X1.
Vineri, 09 Ianuarie 2015 | Modele noi

BMW pregăteşte o nouă ofensivă a maşinilor electrice şi a hibrizilor

După lansarea unei game de modele electrice şi de hibrizi plug-in, BMW plănuieşte să adopte aceste tehnologii şi pe modelele din gama "standard" pentru a reduce emisiile de CO2 şi consumul de carburant al acestora
Luni, 24 Martie 2014 | Modele noi

BMW şi Toyota construiesc un model hibrid cu tehnologie din Le Mans

Modelul sportiv care va fi dezvoltat de BMW în colaborare cu Toyota va beneficia de un supercapacitor, integrat în sistemul hibrid inspirat din cel folosit de Toyota în Le Mans.
Joi, 20 Martie 2014 | Modele noi

Şeful BMW: "Vom construi 100.000 de modele din gama i pe an până în 2020"

Norbert Reithofer, şeful BMW Group, se aşteaptă la o creştere semnificativă a producţiei de modele din gama i în viitorul apropriat. Până în 2020, acesta previzionează 100.000 de unităţi BMW i produse pe an.
Miercuri, 07 August 2013 | FRANKFURT 2013

BMW i8, primele imagini: supercarul hibrid al nemţilor anunţă un consum mediu de 2.5 litri la sută

BMW va aduce la Frankfurt o nouă versiune a lui i8. Supercarul hibrid are un motor turbo cu trei cilindri în linie şi promite un consum mediu de 2.5 litri la sută.
Miercuri, 27 Iunie 2012 | Industrie

BMW nu va prelua tehnologie de propulsie alternativă de la General Motors

Oficialii BMW au anunţat că au sistat discuţiile cu omologii lor de la General Motors privind tehnologiile de propulsie alternativă. Cele două companii nu au renunţat la ideea unui partneriat.
Marti, 24 Aprilie 2012 | Modele noi

BMW eDrive, denumirea sistemului de propulsie al modelelor din gama i

BMW a introdus o nouă denumire în nomeclatura sa - eDrive. Aceasta va fi utilizată de modelele electrice, hibride şi hibride plug-in care vor debuta în portofoliul BMW.
Marti, 15 Martie 2011 | Modele noi

BMW confirmă dezvoltarea unui motor turbo cu trei cilindri şi a lui Seria 5 PHEV

Cei de la BMW au confirmat faptul că vor crea un hibrid bazat pe Seria 5 cu ampatament mărit special pentru piaţa din China şi au confirmat debutul unei motorizări TwinPower Turbo cu trei cilindri.
Miercuri, 19 Mai 2010 | Modele noi

BMW Seria 3 va fi disponibil şi în versiune hibridă

Şeful BMW a reconfirmat lansarea unui full-hybrid bazat pe Seria 5 în 2011, alături de anunţul lansării unei versiuni hibride a lui Seria 3 în 2012.
Miercuri, 28 Aprilie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : BMW testeaza Seria 5 in versiunea hibrida

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele imagini spion cu prototipul noului BMW Seria 5 F10 in versiunea hibrida.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 12 Aprilie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : BMW testeaza un nou prototip alimentat cu hidrogen

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele imagini ale prototipului BMW Seria 1 cu tractiune fata si tren de propulsie hibrid benzina-hidrogen.
Luni, 12 Aprilie 2010 | Modele noi

BMW a creat prototipul unui Seria 1 alimentat cu hidrogen

Viitorul BMW cu tractiune fata si urmatoarea generatie Mini vor putea fi echipate cu un sistem de propulsie hibrid, care va utiliza si pile electrice pe hidrogen.
Vineri, 26 Februarie 2010 | GENEVA 2010

OFICIAL: BMW prezinta noul ActiveHybrid 5 inainte de Geneva

BMW a prezentat primele imagini si informatii ale lui ActiveHybrid 5 Concept, model care va debuta la Salonul Auto de la Geneva.
Luni, 21 Decembrie 2009 | GENEVA 2010

BMW Active Hybrid 5 Concept ar putea fi prezentat la Geneva

Cel de-al treilea hibrid de la BMW ar putea fi prezentat in versiunea concept la Salonul Auto de la Geneva. Acesta este bazat pe noul Seria 5 si ofera 258 CP.
Joi, 19 Noiembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: BMW testeaza o versiune hibrida a lui Seria 1

BMW testeaza deja raspunsul sau la viitorul Lexus LF-Ch. Iata-l pe BMW Seria 1 ActiveHybrid in timpul testelor din imprejurimile orasului Munchen!
Marti, 10 Noiembrie 2009 | Modele noi

BMW lanseaza in 2010 un nou hibrid

Un oficial din cadrul BMW a anuntat ca, la sfarsitul lui 2010, constructorul bavarez va da nastere unui nou model hibrid.

Tag-uri similare

BMW, Salon Auto, Lexus, Geneva, Salonul Auto Geneva, hibrid, BMW Seria 5, BMW Seria 1, Seria 5, Geneva 2010
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru