BMW Active Hybrid 5 Concept ar putea fi prezentat la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 21.12.2009
Cel de-al treilea hibrid de la BMW ar putea fi prezentat in versiunea concept la Salonul Auto de la Geneva. Acesta este bazat pe noul Seria 5 si ofera 258 CP.

BMW ar putea prezenta versiunea hibrida a noului Seria 5 F10 la Salonul Auto de la Geneva din 2010. Noul hibrid de la BMW este inca in stadiul de concept si este asteptat sa debuteze pe piata la sfarsitul anului 2010. Spre deosebire de modelele ActiveHybrid X6 si ActiveHybrid 7, care au ajuns deja in productie, hibridul bazat pe Seria 5 va avea un motor pe benzina cu sase cilindri si 218 CP asistat de un motor electric de 40 CP.

Fiind un model hibrid, noul ActiveHybrid 5 va avea anumite imbunatatiri aerodinamice pentru un consum cat mai scazut de carburant si o eficienta maxima. Garda la sol va fi redusa cu cativa milimetri fata de versiunea standard a lui Seria 5, iar pragurile laterale, bara fata si alte elemente vor fi optimizate pentru un coeficient aerodinamic cat mai bun. Chiar si jantele si eventualele capace de roti vor primi acest tratament, pentru a asigura ca elementele in miscare vor opune o rezistenta cat mai mica la inaintare.

BMW este asteptat sa prezinte numeroase surprize la Salonul Auto de la Geneva din 2010, dar acestea sunt invaluite in mister pentru moment. Aparitia lui ActiveHybrid 5 la acest salon auto este inca o posibilitate, oficialii BMW neconfirmand inca o asemenea ipoteza.

Via | BMWBlog

Comentarii (2)

  • ........
    ........
    tot asa
    1 0
  • .marius.
    Oare pe cand o sa faca hibride cu motoare diesel?...
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru