EXCLUSIV: BMW testeaza o versiune hibrida a lui Seria 1

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 19.11.2009
BMW testeaza deja raspunsul sau la viitorul Lexus LF-Ch. Iata-l pe BMW Seria 1 ActiveHybrid in timpul testelor din imprejurimile orasului Munchen!

Fotografii de la Carpix au reusit sa surprinda o versiune hibrida a lui BMW Seria 1 in timpul testelor, in faza organizata in jurul orasului Munchen. Nu este clar daca exemplarul testat de inginerii BMW este doar un test de sasiu si sistem de propulsie, sau versiunea hibrida a actualei generatii Seria 1. Singura diferenta estetica dintre versiunea hibrida a lui BMW Seria 1 si un model standard sta in inscriptiile amplasate pe geamurile spate, care afisau mesajul “Hybrid Test Vehicle”.

Versiunea hibrida a lui BMW Seria 7 F01 a fost si ea surprinsa cu asemenea inscriptii in urma cu cateva luni, iar rezultatul a fost lansarea lui BMW ActiveHybrid 7. Pe langa cele doua hibride pe care le are deja in gama si modelul testat de inginerii sai pe langa Munchen, BMW va dezvolta versiuni hibride ale modelelor Seria 5 si Seria 3.

BMW ar putea oferi versiunea hibrida a lui Seria 1 atat pentru prima generatie, cat si pentru cea de-a doua generatie, care este inca in teste. Acest lucru ar oferi o alternativa puternica in fata modelului Lexus LF-Ch, care doreste sa detina suprematia pe segmentul premium al compactelor, dominat de BMW Seria 1 si Audi A3.

Cel mai probabil, ne putem astepta sa vedem si cea de-a doua generatie a lui BMW Seria 1 in “straie” de hibrid peste cateva luni.

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru