Jato Dynamics

Joi, 11 Martie | Economic

Un 2020 dezastruos: Vânzările mondiale de mașini noi au scăzut la nivelul din 2011

Potrivit unei analize realizate de JATO Dynamics, piața mondială a vehiculelor ușoare a scăzut anul trecut la nivelul din 2011. În Europa, vânzările au însumat 14.55 milioane de mașini (-24%).
Miercuri, 29 Aprilie 2020 | Industrie

Cel mai mare declin din ultimii 40 de ani pentru vânzările globale de mașini: 5.5 milioane de unități și scădere de 39% în martie

Vânzările globale de mașini au scăzut cu 39% în martie, la 5.5 milioane de unități, din cauza impactului negativ al COVID-19, arată datele Jato Dynamics. Potrivit analiștilor, acesta este cel mai mare declin din ultimii 40 de ani al vânzărilor de mașini la nivelul unei singure luni.
Marti, 20 Februarie 2018 | Industrie

Vânzările globale în 2017: Toyota a rămas cel mai căutat brand, urmat de Volkswagen și Ford. SUV-urile și-au continuat ascensiunea spre o cotă de piață record

Toyota a rămas cel mai bine vândut brand auto din lume în 2017, podiumul fiind completat de Volkswagen și Ford, potrivit analiștilor de la JATO Dynamics. Datele mai arată că segmentul SUV-urilor a continuat să crească semnificativ, atingând o cotă de piață de 34% la nivel global.
Joi, 11 Ianuarie 2018 | Industrie

Producția a crescut, dar vânzările celor de la Alfa Romeo au fost sub așteptări în 2017

Alfa Romeo și-a mărit producția cu 62% anul trecut, datorită cererii pentru modele Giulia și Stelvio, dar vânzările companiei au fost sub așteptările șefului său.
Miercuri, 11 Martie 2015 | Mediu

Renault, Peugeot şi Citroen, brandurile auto cu cele mai mici emisii de CO2. BMW, Audi şi Mercedes, la coada clasamentului

Jato Dynamics a publicat un clasament al brandurilor auto cu cele mai mici emisii. Media cea mai mică e înregistrată de Renault, urmat de conaţionalii Peugeot şi Citroen. În clasamentul ţărilor, cea mai mică medie a emisiilor de CO2 a avut-o Olanda. România ieşit pe locul 14 din 23.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Renault, Audi, Toyota, Nissan, Citroen, Peugeot, Norvegia, olanda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru