Jeep Renegade

Joi, 08 Februarie | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Jeep Renegade în Europa: instrumentar digital de bord

Jeep anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelul Renegade în Europa. Lista include un instrumentar digital de bord, dar și un ecran nou pentru sistemul multimedia.
Marti, 05 Decembrie 2023 | General

Jeep Renegade a fost retras de la vânzare în SUA

Potrivit informațiilor din presă, Jeep Renegade a fost scos de la vânzare pe piața din Statele Unite. SUV-ul de dimensiuni mici rămâne disponibil în Europa.
Marti, 12 Iulie 2022 | Modele noi

Chinezii de la Haval au lansat un SUV care seamănă izbitor cu Jeep Renegade

Compania chineză Haval a lansat un SUV nou, numit Cool Dog. Designul noului model este inspirat după Jeep Renegade și vine echipat cu un motor de 184 de cai putere. Noul model este disponibil doar în China.
Marti, 24 August 2021 | Intern

Prețuri Jeep Renegade 4xe în România: versiunea plug-in hybrid pornește de la 39.000 de euro

Noul Jeep Renegade 4xe Plug-in Hybrid poate fi comandat în România. Clienții au la dispoziție patru niveluri de echipare și până la 240 de cai putere dezvoltați de sistemul de propulsie hibrid cu încărcare la priză.
Marti, 21 Iulie 2020 | Modele noi

Detalii despre versiunile plug-in hybrid pentru Jeep Renegade și Compass: SUV-urile au până la 240 CP și autonomie electrică de 50 de kilometri

Jeep a publicat o serie de detalii despre versiunile plug-in hybrid dezvoltate pentru SUV-urile Renegade și Compass, care oferă variante de 190 CP și 240 CP cu autonomie electrică de 50 de kilometri.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

Versiuni plug-in hybrid pentru Jeep Renegade și Compass: SUV-urile vor avea până la 240 CP și autonomii electrice de 50 de kilometri

Jeep a anunțat introducerea unor versiuni plug-in hybrid pentru Renegade și Compass, prin care cele două SUV-uri vor avea autonomii electrice de până la 50 de kilometri.
Marti, 09 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Jeep Renegade va primi versiune plug-in hybrid în 2020: producția va avea loc în Italia

Grupul Fiat Chrysler a început pregătirile la fabrica sa din Melfi (Italia) pentru producția lui Jeep Renegade cu versiune plug-in hybrid. Debutul pe piață al lui Renegade PHEV este programat la începutul anului 2020.
Vineri, 22 Iunie 2018 | Modele noi

Jeep Renegade facelift: SUV-ul subcompact primește motoare noi pe benzină și sisteme de siguranță moderne

Jeep oferă noi informații despre proaspătul Renegade facelift. SUV-ul subcompact poate fi comandat cu motoare noi pe benzină și cu un interior revizuit. Americanii au pregătit noutăți în materie de sisteme de siguranță, dar și tehnologii multimedia moderne.
Miercuri, 06 Iunie 2018 | Modele noi

Primele imagini cu Jeep Renegade facelift: design mai modern pentru SUV-ul subcompact

Jeep a publicat primele imagini cu Renegade facelift, care evidențiază o serie de modificări la blocurile optice și stopuri prin care SUV-ul subcompact devine mai modern. Pentru moment nu există însă imagini cu interiorul.
Luni, 04 Iunie 2018 | Modele noi

Jeep Renegade facelift primește un teaser înainte de lansarea din 6 iunie: SUV-ul va primi motoare noi de până la 180 CP

Jeep Renegade va primi un facelift în 6 iunie care va beneficia de o nouă gamă de motoare pe benzină de până la 180 de cai putere.
Joi, 08 Martie 2018 | GENEVA 2018

Jeep vrea să lanseze unui SUV mai mic decât Renegade: în 1 iunie vom afla planul americanilor pentru următorii cinci ani

Jeep nu exclude lansarea unui SUV mai mic decât actualul Renegade. De asemenea, americanii pregătesc și un model pe care îl vor poziționa în vârful gamei, peste Grand Cherokee.
Joi, 01 Februarie 2018 | Modele noi

Jeep Renegade facelift: SUV-ul de clasă mică va primi îmbunatățiri la interior în septembrie

Jeep pregătește un facelift pentru modelul Renegade, care va include în special îmbunatățiri la interior. În viitor, modelul va avea și o versiune plug-in hybrid.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 14 Decembrie 2016 | Economic

După ce a cumpărat 4000 de exemplare Seat Leon, poliția italiană încearcă să se revanșeze față de producția locală: Renegade, Giulietta și Giulia pentru forțele de ordine

Poliția italiană a anunțat adăugarea unor mașini de producție locală pentru flota sa de intervenție. Jeep Renegade, Alfa Romeo Giulia și Giulietta au fost alese de forțele de ordine.
Miercuri, 19 Octombrie 2016 | Modele noi

Succesul lui Renegade cere urmaşi: Jeep vrea să lanseze mai multe SUV-uri şi va readuce pe piaţă brandul Grand Wagoneer

Jeep vrea să extida gama de SUV-uri cu modele de diverse dimensiuni ca urmare a succesului înregistrat de Renegade. Pe listă să se afla un model de cel mult 4 metri lungime şi un SUV cu 7 locuri care va prelua numele Grand Wagoneer.
Joi, 01 Septembrie 2016 | Industrie

Se răzbună nemţii pentru Dieselgate? Germania acuză Fiat de utilizarea unui dispozitiv ilegal pentru emisii pe Fiat 500X şi Jeep Renegade

Germania acuză Grupul Fiat-Chrysler la Comisia Europeană că utilizează un dispozitiv care permite oprirea sistemelor pentru tratamentul emisiilor într-unul dintre motoarele sale diesel, potrivit presei locale.
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | Reportaj

REPORTAJ: Am văzut pe viu cum se filmează ”The italian job”

Automarket a mers la Napoli pentru a asista la nașterea unui simbol american în fieful italienilor. Acțiunea îl are în prim plan pe micul Jeep Renegade.
Miercuri, 22 Aprilie 2015 | General

Ai vizitat vreodată o fabrică auto? Fiat oferă un tur virtual prin Google Earth al uzinei din Melfi

Fabrica Grupului Fiat Chrysler din Melfi, Italia, poate fi vizitată virtual cu sprijinul Google Earth, o premieră a industriei. Fiecare proces al fabricaţiei poate fi urmărit de pe un portal dedicat uzinei italiene.
Marti, 24 Martie 2015 | Modele noi

Fiat Chrysler Automobiles ar putea lansa variante mai mari ale lui 500X şi Renegade

Jeep Renegade şi Fiat 500X, doi fraţi de platformă ai concernului FCA, ar putea primi variante mai mari care să lupte în segmentul SUV-urilor compacte.
Marti, 03 Februarie 2015 | General

VIDEO: Reclamele auto de la Super Bowl 2015

Automarket a adunat pentru voi reclamele auto de la Super Bowl. Și în acest an, evenimentul sportiv american a atras atenția constructorilor auto. Toți producătorii s-au întrecut în spoturi inteligente și amuzante.
Miercuri, 10 Decembrie 2014 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru Jeep Renegade, cel mai mic model al mărcii; Kia Soul primeşte 4 stele

Patru modele testate de EuroNCAP şi-au primit astăzi rezultatele. Jeep Renegade şi Kia Soul primesc cinci, respectiv patru stele, în timp ce electricele Audi A3 e-tron şi Kia Soul EV reuşesc rezultate apropiate, dar sunt despărţite de o stea: cinci pentru modelul german, patru pentru cel coreean.

Tag-uri similare

Audi, Toyota, Salonul Auto Geneva, Jeep, modele noi Audi, Salon Auto Geneva, Sergio Marchionne, modele noi Toyota, FCA, Audi TT
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru