Licitatie

Sambata, 17 Februarie 2018 | Industrie

Mașina lui James Bond, scoasă la licitație: un Aston Martin Vanquish deținut de actorul Daniel Craig va fi vândut la New York, iar banii vor fi donați în scopuri caritabile

Un model Aston Martin Vanquish din 2014, aflat în proprietatea actorului Daniel Craig, va fi scos la licitație la New York, iar banii obținuți vor fi donați unui ONG.
Vineri, 09 Februarie 2018 | Industrie

Un exemplar Bugatti Chiron a fost vândut cu 3.2 milioane de euro la o licitație: hipercarul are sub 1.000 de kilometri la bord

Un exemplar Bugatti Chiron cu mai puțin de 1.000 de kilometri la bord a fost vândut în cadrul unei licitații organizate de celebra casă RM Sotheby's. Prețul de achiziție: 3.2 milioane de euro, cu 800.000 de euro peste prețul de pornire al unui Chiron nou.
Marti, 23 Ianuarie 2018 | General

Un exemplar Ford GT s-a vândut cu peste 2 milioane de euro: banii colectați vor fi utilizați în scopuri caritabile

Un exemplar Ford GT din noua generație a fost vândut la licitație pentru suma de 2.55 milioane de dolari, echivalentul a peste 2 milioane de euro. Banii colectați vor merge către două organizații non-profit care ajută persoanele diagnosticate cu autism.
Vineri, 08 Decembrie 2017 | Industrie

SPP vrea 3 mașini blindate pentru transportul demnitarilor: omul de afaceri Ion Țiriac este singurul participant la licitație

Serviciul de Protecție și Pază (SPP) a lansat o licitație pentru achiziția a trei mașini blindate pentru transportul demnitarilor, contract cu valoarea de circa un milion de euro. Singura ofertă a fost depusă de Țiriac Auto.
Miercuri, 06 Decembrie 2017 | Economic

Renault ia fața Volkswagen și va livra mașini Poliției Române: 5.600 de unități în valoare de 50 de milioane de euro

Renault va livra Poliției Române 5.600 de mașini în valoare de aproape 50 de milioane de euro, după ce a câștigat o licitație în calitate de unic ofertant.
Marti, 31 Octombrie 2017 | General

Un BMW Z8 care i-a aparținut lui Steve Jobs a fost scos la licitație: roadsterul ar putea fi vândut pentru circa 350.000 de euro

Un BMW Z8 care a fost cumpărat de Steve Jobs în 2000 și utilizat timp de 3 ani va fi scos la licitație pentru o sumă care ar putea ajunge la echivalentul a circa 350.000 de euro.
Vineri, 20 Octombrie 2017 | Industrie

Alfa Romeo G1: primul model din istoria Alfa Romeo va fi scos la licitație

Un model Alfa Romeo G1 din 1921 va fi scos la licitație de casa RM Sotheby’s la începutul anului viitor. G1 este primul model Alfa Romeo din istoria companiei.
Luni, 11 Septembrie 2017 | Industrie

Ferrari LaFerrari Aperta, vândut la licitație cu 8.3 milioane de euro: banii vor fi folosiți în scopuri caritabile

Un exemplar special Ferrari LaFerrari Aperta a fost vândut cu 8.3 milioane de euro în cadrul unei licitații, iar banii obținuți vor merge către organizația Salvați Copiii.
Miercuri, 02 Noiembrie 2016 | General

Una dintre mașinile exotice pe care le-a deținut Cristiano Ronaldo e scoasă la licitație: aproape 70.000 de euro pentru un Bentley Continental GT Speed

O casă de licitație din Anglia scoate la vânzare una dintre mașinile exotice pe care Cristiano Ronaldo le-a condus când juca pentru Manchester United. Este vorba despre un Bentey Continental GT Speed.
Marti, 11 Octombrie 2016 | O lume nebuna

Mai profitabilă decât petrolul: în Dubai, o plăcuță de înmatriculare a scos din buzunarul unui afacerist 8 milioane de euro

Arabii au scos la licitație cele mai dorite plăcuțe de înmatriculare. Pentru a-și asigura numărul 5, un indian a plătit nu mai puțin de 8 milioane de euro.
Luni, 22 August 2016 | General

File din istoria mașinilor americane: primul exemplar Shelby Cobra a fost vândut la licitație pentru 12.5 milioane de dolari

Mașina care a dat startul unei serii de modele sportive pur-sânge construite cu ADN britanic și inimă americană a fost vândută la licitație în California. Este cea mai scumpă mașină construită în SUA vândută în istorie.
Marti, 02 August 2016 | General

O mașină rară devine disponibilă: unul dintre cele patru exemplare Ferrari Enzo negre se vinde la licitație în SUA

Ferrari a construit 399 de exemplare Enzo, însă doar patru au fost colorate în negru. Una dintre aceste mașini se vinde în luna august la o licitație care va avea loc în Monterey, California. Preț estimat: 2.5-3.5 milioane de dolari.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 11 Aprilie 2016 | F1 TOP

Bucăţică de istorie: monopostul Benetton cu care Schumacher a obţinut primul podium din carieră, scos la licitaţie

Monopostul Benetton cu care Michael Schumacher a obţinut primul podium din carieră în 1992 va fi scos la licitaţie în luna mai pentru un preţ estimat la peste 200.000 de euro.
Marti, 15 Martie 2016 | General

Jerry Seinfeld e mai bogat cu 22 de milioane de dolari, dar mai sărac cu 15 mașini clasice Porsche

Unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie din SUA a decis să "dea mai departe" 15 dintre cele 150 de mașini pe care le are în colecția sa. Licitația a adunat 22 de milioane de dolari.
Luni, 22 Februarie 2016 | O lume nebuna

Lupul de pe Wall Street face bani și după retragere: mașina lui Jordan Belfort se vinde cu un milion de dolari

Jordan Belfort, cel care a inspirat personajul jucat de Leonardo di Caprio în Lupul de pe Wall Street, a fost un avid colecționar de mașini. Un Ferrari Testarossa care ia- aparținut este acum scos la licitație.
Marti, 09 Februarie 2016 | General

Cumpărat de Lionel Messi? Un Ferrari 355 Sport Scaglietti din 1957 a devenit a doua cea mai scumpă mașină din lume: 32 de milioane de euro

O licitație pariziană a vândut contra sumei de 32 de milioane de euro un Ferrari 355 Sport Scaglietti. Compania care a deținut mașina până acum susține că achiziția a fost făcută de Lionel Messi.
Vineri, 22 Ianuarie 2016 | General

Pentru prima oară în istorie, maşina lui James Bond poate fi a ta: Aston Martin DB10 va fi scos la licitaţie

Aston Martin DB10, maşina lui James Bond din filmul Spectre, va fi scoasă la licitaţie pentru cel puţin 1.3 milioane de euro. Aceasta va fi prima maşină a celebrului personaj care va fi disponibilă pentru persoane private.
Vineri, 11 Decembrie 2015 | General

Licitații auto de top: 25 de milioane de euro pentru un Ferrari condus de Fangio și 1.6 milioane pe Porsche-ul psihedelic al lui Janis Joplin

O sesiune de licitații organizată de casa RM Sotheby's a scos în fața cumpărătorilor două mașini de valoare care și-au găsit rapid cumpărători gata să plătească sume peste valoarea de piață a acestora.
Luni, 13 Iulie 2015 | General

Unicul Lamborghini Concept S va fi scos la licitație pentru aproape trei milioane de dolari

Creat în anul 2005, Lamborghini Concept S ajunge la licitație în această vară. Mașina unicat este așteptată să adune trei milioane de dolari.
Joi, 18 Iunie 2015 | Tehnologie

Audi, BMW și Mercedes sunt favoriți în licitația pentru sistemul de navigație de la Nokia

Surse apropiate discuțiilor dintre Nokia și potențialii cumpărători ai softului său de navigație îi anunță pe germanii de la Audi, BMW și Mercedes-Benz drept favoriții licitației.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Audi, Ford, Porsche, Fiat, GM, Lamborghini, Mini, Aston Martin
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru