Malaezia

Miercuri, 17 Iunie 2009 | Formula 1

Malaezia vrea modificarea orei de start pentru 2010

Organizatorii Marelui Premiu al Malaeziei doresc repozitionarea cursei de anul viitor la ora locala 15:00, excluzand totodata posibilitatea ca aceasta sa se desfasoare pe timp de noapte.
Luni, 13 Aprilie 2009 | Formula 1

Malaezia ar putea gazdui cursa pe timp de noapte

Organizatorii Marelui Premiu al Maleziei au dezvaluit ca analizeaza posibilitatea de a organiza cursa de anul viitor la lumina reflectoarelor.
Duminica, 05 Aprilie 2009 | Formula 1

Update: Furtuna la Sepang cu 4 ore inaintea cursei

O ploaie puternica s-a abatut asupra circuitului de la Sepang cu numai 4 ore inaintea inceperii Marelui Premiu al Malaeziei.
Sambata, 04 Aprilie 2009 | Formula 1

Greutatile monoposturilor dupa calificari

FIA a publicat greutatile monoposturilor care au luat parte la calificarile de sambata contand pentru Marele Premiu al Malaeziei.
Sambata, 04 Aprilie 2009 | Formula 1

Malaezia, antrenamente 3: Rosberg din nou in top

A treia sesiune de antrenamente de pe circuitul Sepang a fost castigata de catre Nico Rosberg, urmat de Mark Webber si Felipe Massa.
Vineri, 03 Aprilie 2009 | Formula 1

Malaezia, antrenamente 2: A renascut Ferrari!

Kimi Raikkonen si Felipe Massa s-au impus in a doua sesiune de antrenamente libere de la Sepang, in timp ce Red Bull a ocupat locurile 3 si 5 prin Vettel si Webber.
Vineri, 03 Aprilie 2009 | Formula 1

Malaezia, antrenamente 1: Williams domina autoritar sesiunea

Nico Rosberg si Kazuki Nakajima au stabilit vineri cei mai buni timpi in prima sesiune de antrenamente libere de la Sepang, devansandu-i pe cei de la Brawn GP.
Miercuri, 01 Aprilie 2009 | Formula 1

Furtunile ar putea afecta cursa de la Sepang

Sansele ca Marele Premiu al Malaeziei din acest weekend sa fie afectat de furtuni caracteristice sezonului musonic sunt din ce in ce mai mari, potrivit ultimelor informatii meteo.
Marti, 31 Martie 2009 | F1 Short

Ferrari: "Avem sanse sa revenim la Sepang"

Stefano Domenicali sustine ca Scuderia Ferrari are oportunitatea de a reveni la forma buna in cadrul Marelui Premiu al malaeziei din acest weekend.
Marti, 31 Martie 2009 | Formula 1

Bridgestone: Pneurile soft vor crea probleme la Sepang

Oficialii Bridgestone considera ca pneurile soft propuse pentru cursa de la Sepang vor aduce pilotilor cel putin la fel de multe provocari ca si cele super-soft de la MP al Australiei.
Marti, 31 Martie 2009 | Formula 1

Domenicali: "Ferrari va utiliza KERS la Sepang"

Stefano Domenicali a dezvaluit ca Scuderia Ferrari va utiliza sistemul KERS si in Marele Premiu al Malaeziei, desi admite ca tehnologia duce la degradarea rapida a pneurilor.
Marti, 31 Martie 2009 | F1 Short

Alonso: "Malaezia va demonstra adevarata noastra forma"

Fernando Alonso spune ca Marele Premiu al Malaeziei va dezvalui daca Renault este capabila sa reuseasca un sezon bun in 2009, insa spaniolul crede ca francezii vor fi competitivi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 30 Martie 2009 | F1 Short

Toyota priveste cu incredere cursa din Malaezia

Jarno Trulli, Timo Glock si John Howett sunt optimisti ca Toyota va realiza o performanta buna in Marele Premiu al malaeziei de la finalul acestei saptamani.
Joi, 19 Februarie 2009 | Formula 1

Fara cursa de noapte in Malaezia pana in 2015

Oficialii Marelui Premiu al Malaeziei au exclus posibilitatea de a organiza cursa de la Sepang pe timp de noapte mai devreme de 2015.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Vettel, Hamilton, FIA, Alonso, Button
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru