Mallya

Miercuri, 30 Septembrie 2009 | F1 Short

Force India anticipeaza o clasare in puncte in Japonia

Vijay Mallya crede ca Force India va reveni in zona punctelor in Marele Premiu al Japoniei considerand ca Adrian Sutil si Vitantonio Liuzzi sunt in forma foarte buna.
Luni, 28 Septembrie 2009 | F1 Short

Force India regreta scaderea de performanta

Adrian Sutil regreta accidnetul in urma caruia a fost nevoit sa abandoneze, in timp ce Vitantonio Liuzzi este felicitat de Vijay Mallya pentru primul sau finish la Force India, chiar daca italianul admite ca a avut parte de o cursa dificila.
Duminica, 27 Septembrie 2009 | F1 Short

Force India anticipa o scadere de performanta

Adrian Sutil, Vitantonio Liuzzi si Vijay Mallya au admis ca se asteptau la rezultate mai slabe in Singapore din cauza configuratiei circuitului, dar raman optimisti in perspectiva cursei.
Luni, 21 Septembrie 2009 | F1 Short

Force India spera sa castige puncte in Singapore

Adrian Sutil si Vijay Mallya sunt increzatori ca Force India poate castiga puncte in Marele Premiu al statului Singapore cu ajutorul update-urilor pregatite pentru aceasta cursa.
Luni, 14 Septembrie 2009 | F1 Short

Force India: "Vom fi competitivi in Singapore"

Vijay Mallya sustine ca Force India va fi competitiva si in Marele Premiu al statului Singapore si spune ca intelege decizia lui Giancarlo Fisichella de a pleca la Ferrari.
Luni, 14 Septembrie 2009 | F1 Short

Force India vrea sa continue cu Sutil si Liuzzi

Vijay Mallya a dezvaluit ca Force India intentioneaza sa concureze cu Adrian Sutil si Vitantonio Liuzzi si in sezonul 2010.
Luni, 14 Septembrie 2009 | F1 Short

Force India il va testa si pe Neel Jani

Vijay Mallya a confirmat ca tanarul pilot Neel Jani va efectua un test in simulator pentru Force India, la fel ca si conationalul sau Karun Chandhock.
Luni, 14 Septembrie 2009 | F1 Short

Sutil, la cea mai buna performanta a carierei

Adiran Sutil este incantat ca, prin locul 4 ocupat la Monza, a obtinut cea mai buna performanta din cariera, in timp ce Vitantonio Liuzzi regreta ca a abandonat din motive tehnice cand concura pe locul 6.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | F1 Short

Force India ar putea fi listata la bursa

Vijay Mallya intentioneaza sa listeze Force India la bursa de valori pentru a permite investitorilor sa achizitioneze actiuni la echipa.
Joi, 10 Septembrie 2009 | F1 Short

Force India spera sa castige puncte la Monza

Adrian Sutil, Vitantonio Liuzzi si Vijay Mallya sunt increzatori ca monopostul Force India este suficient de competitiv pentru a castiga puncte si in Marele Premiu al Italiei.
Miercuri, 09 Septembrie 2009 | F1 Short

Ecclestone, dezamagit ca Liuzzi va concura pentru Force India

Bernie Ecclestone este dezamagit ca Vitantonio Liuzzi il va inlocui pe Giancarlo Fisichella la Force India si crede ca Vijay Mallya ar fi trebuit sa il aleaga pe indianul Karun Chandok.
Joi, 03 Septembrie 2009 | Formula 1

Fisichella: "A fost ambitia mea sa pilotez pentru Ferrari"

Giancarlo Fisichella a multumit echipei Force India pentru ca i-a permis sa se transfere la Ferrari si spune ca a fost ambitia sa sa concureze pentru team-ul italian.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 02 Septembrie 2009 | F1 Short

Force India vrea sa continue performantele bune

Vijay Mallya crede ca Force India beneficiaza de un monopost rapid si spera ca echipa sa continue prestatia avuta la Spa-Francorchamps.
Luni, 31 August 2009 | F1 Short

Force India: "Vom fi rapizi si la Monza"

Vijay Mallya este increzator ca monopostul Force India va fi rapid si pe circuitul de la viteza de la Monza.
Luni, 31 August 2009 | Formula 1

Fisichella regreta ca nu a castigat la Spa

Giancarlo Fisichella considera ca putea castiga Marele Premiu al Belgiei, insa admite ca nu l-a putut depasi pe Kimi Raikkonen din cauza sistemului KERS utilizat de finlandez.
Duminica, 30 August 2009 | F1 Short

Badoer spera sa piloteze la Monza

Luca Badoer spera sa piloteze pentru Scuderia Ferrari si in Marele Premiu al Italiei deoarece cunoaste foarte bine circuitul de la Monza.
Sambata, 29 August 2009 | F1 Short

Mallya, mandru de pole position-ul din Belgia

Vijay Mallya este mandru de performanta realizata de Giancarlo Fisichella, in timp ce Adrian Sutil crede ca poate termina in puncte cursa de duminica.
Miercuri, 26 August 2009 | F1 Short

Force India spera sa castige primul punct la Spa

Giancarlo Fisichella isi propune sa obtina in Marele Premiu al Belgiei primele puncte din istoria echipei Force India, in timp ce Adrian Sutil este impulsionat de progresele recente ale team-ului.
Luni, 24 August 2009 | F1 Short

Mallya neaga vanzarea echipei Force India

Vijay Mallya a negat speculatiile potrivit carora doreste sa vanda echipa Force India, infirmand astfel posibilitatea ca Prodrive sa achizitioneze team-ul.
Luni, 24 August 2009 | F1 Short

Force India: "Am facut cea mai buna cursa din istorie"

Vijay Mallya considera ca Force India a avut parte de cea mai buna cursa din istorie in Marele Premiu al Europei, iar Adrian Sutil si Giancarlo Fisichella privesc cu incredere spre cursa de la Spa.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Volkswagen, Renault, McLaren, Ford, Toyota, Williams, Dacia, regulament
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru