Mallya

Vineri, 21 August 2009 | F1 Short

Mallya sprijina candidatura lui Todt

Vijay Mallya este primul sef de echipa din Formula 1 care isi anunta oficial sprijinul pentru candidatura lui Jean Todt la presedintia FIA, in calitate de conducator al Federatiei Indiene a Sporturilor cu Motor.
Vineri, 31 Iulie 2009 | F1 Short

Force India pregateste un update important pentru Valencia

Vijay Mallya a dezvaluit ca Force India va introduce un update aerodinamic important in Marele Premiu al Europei, cu ajutorul caruia echipa spera sa promoveze fara emotii in a doua parte a calificarilor.
Luni, 27 Iulie 2009 | F1 Short

Sutil regreta abandonul de la Hungaroring

Adrian Sutil spune ca a fost nevoit sa abandoneze in Ungaria pentru a salva motorul, in timp ce Giancarlo Fisichella a avut parte de o cursa anonima. Vijay Mallya admite ca echipa nu a avut un weekend pozitiv.
Marti, 21 Iulie 2009 | F1 Short

Force India anticipeaza prezenta constanta in Q2

Adrian Sutil, Giancarlo Fisichella si Vijay Mallya considera ca Force India face parte din grupul de mijloc al Formulei 1 si anticipeaza ca se vor califica in mod constant in a doua parte a calificarilor.
Sambata, 11 Iulie 2009 | F1 Short

Sutil, in extaz dupa locul 7 obtinut pe grila de start

Adrian Sutil este incantat de performanta realizata in calificari, iar Vijay Mallya spera ca Force India sa obtina duminica primele puncte din istorie. In schimb, Giancarlo Fisichella este dezamagit ca vremea l-a impiedicat sa obtina o performanta mai buna.
Luni, 06 Iulie 2009 | F1 Short

Force India: "A venit timpul sa castigam puncte"

Giancarlo Fisichella, Adrian Sutil si Vijay Mallya considera ca Force India este pregatita sa castige primele sale puncte din istorie in Marele Premiu al Germaniei din acest weekend.
Luni, 22 Iunie 2009 | F1 Short

Fisichella: "Ne-am indeplinit obiectivul"

Giancarlo Fisichella este incantat de locul 10 ocupat in Marele Premiu al Marii Britanii, opinie sa fiind imparatasita de de Vijay Mallya.
Vineri, 19 Iunie 2009 | Formula 1

Force India analizeaza o posibila retragere din F1

Vijay Mallya a sugerat vineri ca Force India va analiza prezenta in Formula 1 in sezonul 2010 dupa ce constructorii au decis sa organizeze o competitie separata.
Marti, 16 Iunie 2009 | F1 Short

Force India introduce noi update-uri la Silverstone

Vijay Mallya a anuntat o serie de update-uri la aripa fata, caroserie si podea pentru monopostul VJM002, motiv pentru care Giancarlo Fisichella si Adrian Sutil sunt increzatori ca vor obtine un rezultat pozitiv in cursa de la Silverstone.
Marti, 09 Iunie 2009 | F1 Short

Sutil, multumit de comportamentul masinii sale

Adrian Sutil sustine ca a avut forta sa se lupte cu "un monopost McLaren si cu un Brawn GP", declarandu-se multumit de comportamentul masinii sale.
Marti, 02 Iunie 2009 | F1 Short

Force India spera sa se mentina in forma

Giancarlo Fisichella, Adrian Sutil si Vijay Mallya spera ca Force India va reusi sa se mentina in forma dupa rezultatele bune obtinute in Marele Premiu al statului Monaco.
Luni, 25 Mai 2009 | Formula 1

Fisichella e multumit dupa cel mai bun rezultat Force India din 2009

Giancarlo Fisichella sustine ca locul al noualea ocupat la Monaco este unul foarte bun. patronul echipei Force India este optimist in ceea ce priveste cursele viitoare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 22 Mai 2009 | F1 Short

Trei echipe sprijina conceptul bugetului maxim in F1

BMW-Sauber, Williams si Force India au anuntat prin vocea sefilor de echipa ca sunt de acord cu implementarea unui buget maxim in Formula 1, conform planurilor FIA.
Luni, 18 Mai 2009 | F1 Short

Mallya: "Force India a realizat progrese remarcabile"

Vijay Mallya considera ca Force India a realizat progrese remarcabile pe parcursul acestui an si anticipeaza o crestere a performantelor pe parcursul urmatoarelor curse.
Luni, 11 Mai 2009 | F1 Short

Force India, increzatori dupa cursa din Spania

Giancarlo Fisichella si Vijay Mallya sunt increzatori in progresele facute de Force India, in timp ce Adrian Sutil este dezamagit de abandonul suferit in primul tur al cursei.
Marti, 05 Mai 2009 | F1 Short

Force India, precauti inaintea cursei din Spania

Adrian Sutil, Giancarlo Fisichella si Vijay Mallya spera ca update-urile pregatite pentru Marele Premiu al Spaniei sa se dovedeasca eficiente, insa raman precauti in privinta rezultatului final din aceasta cursa.
Luni, 04 Mai 2009 | Formula 1

Force India introduce KERS la Nurburgring

Vijay Mallya a dezvaluit ca Force India va concura pentru prima oara cu sistemul KERS la Marele Premiu al Germaniei din luna iulie.
Luni, 04 Mai 2009 | F1 Short

Force India anunta un nou update pentru deflector

Vijay Mallya a anuntat ca Force India va introduce un nou update pentru deflectorul monopostului Force India VJM-002 la Marele Premiu al Spaniei din acest weekend.
Luni, 04 Mai 2009 | F1 Short

Mallya, multumit de implementarea bugetului maxim

Vijay Mallya aproba implementarea bugetului maxim in Formula 1, insa evita sa comenteze avantajul tehnologic de care vor beneficia echipele care il vor respecta.
Miercuri, 29 Aprilie 2009 | F1 Short

Force India: "Mercedes va respecta contractul pentru motoare"

Vijay Mallya este convins ca Mercedes va continua sa ofere motoare echipei Force India chiar daca producatorul german se va retrage din Formula 1.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Volkswagen, Renault, McLaren, Ford, Toyota, Williams, Dacia, regulament
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru