Mercedes-Maybach

Miercuri, 09 August 2023 | Tuning

Noul Mercedes-Maybach S680, tunat de Brabus: motor V12 de 850 CP și preț de 470.000 de euro

Compania de tuning Brabus a lansat un nou pachet de tuning pentru modelul de lux Mercedes-Maybach S680. Noul pachet aduce un motor V12 mai puternic, precum și o serie de modificări estetice.
Miercuri, 24 Mai 2023 | Modele noi

Mercedes-Maybach anunță versiunea Night Series pentru Clasa S, GLS și EQS SUV

Modelele Clasa S, GLS și EQS SUV care poartă emblema Mercedes-Maybach pot fi comandate și într-o versiune Night Series. Pachetul propus este unul cosmetic, astfel că, din punct de vedere tehnic, cele 3 modele rămân în continuare standard.
Luni, 17 Aprilie 2023 | Modele noi

PREMIERĂ: Am văzut pe viu primul Maybach electric, adică cel mai luxos EQS SUV din istorie

Mercedes ne-a invitat în mare secret să vedem primul Maybach electric. Este un moment istoric, pe care îl împărtășim cu voi prin impresii la cald și fotografii detaliate.
Marti, 04 Aprilie 2023 | Modele noi

Acesta este noul Mercedes-Maybach GLS facelift: jante forjate de 23 de inch

Noutățile primite de Mercedes-Benz GLS facelift au fost preluate și de versiunea de lux care poartă emblema Maybach. Aceasta dispune de 557 cai putere.
Miercuri, 29 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Primul Mercedes-Maybach electric se pregătește de lansare: EQS SUV

Constructorul german de automobile anunță că noul SUV de lux Mercedes-Maybach EQS SUV va debuta în 17 aprilie. Evenimentul live va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, dar și în mediul online.
Vineri, 10 Februarie 2023 | Modele noi

Acesta este primul Maybach hibrid: S580e are un motor de 510 CP

Mercedes-Maybach, divizia de lux a constructorului german, a prezentat noul S580e, un model bazat pe Clasa S. Acesta este primul model electrificat din istoria diviziei de lux și dispune de un agregat de 510 cai putere.
Marti, 13 Decembrie 2022 | Modele noi

Ediție limitată Mercedes-Maybach Clasa S Haute Voiture: doar 150 de exemplare

Mercedes-Benz a lansat o nouă ediție specială pentru Clasa S, numită Haute Voiture. Noul model care poartă sigla Maybach vine cu o vopsea specială, inspirată din lumea modei, iar mașina va fi construită în doar 150 de exemplare.
Luni, 23 Mai 2022 | Concepte

Imagine teaser cu viitorul concept Mercedes-Maybach SL

Şeful de design al gigantului german Daimler a publicat o imagine teaser cu viitorul Mercedes-Maybach SL. Acesta va debuta, iniţial, ca şi concept.
Miercuri, 18 Mai 2022 | Concepte

Conceptul Mercedes-Maybach Haute Voiture anunță cel mai extravagant Clasa S din istorie

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre Mercedes-Maybach Haute Voiture. Momentan un concept, acesta anunță o ediție specială cu care vom face cunoștință în 2023.
Miercuri, 29 Septembrie 2021 | Modele noi

Centenar Maybach sărbătorit cu ediții speciale pentru Clasa S și GLS. Producție limitată la 100 de exemplare

Maybach a decis să marcheze "un secol de lux" cu o ediție specială pentru modelele Mercedes-Maybach Clasa S și GLS. Vor fi asamblate 100 de exemplare din fiecare.
Sambata, 04 Septembrie 2021 | Concepte

Primul teaser cu viitorul concept electric Mercedes-Maybach: debut la Munchen

Constructorul german de automobile a publicat primul teaser video cu viitorul concept electric Mercedes-Maybach. Acesta urmează să fie prezentat în cadrul Salonului Auto de la Munchen.
Miercuri, 19 Mai 2021 | Intern

Prețuri Mercedes-Maybach Clasa S în România: versiunea cu motor V12 pornește de la 227.500 de euro

Noul Mercedes-Maybach Clasa S poate fi comandat în România. La noi în țară, limuzina de lux a germanilor este disponibilă în două versiuni, inclusiv una echipată cu motor V12.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 20 Noiembrie 2020 | Industrie

Daimler vrea să dubleze vânzările Maybach: 12.000 de unități comercializate anul trecut

Grupul Daimler are planuri privind dublarea vânzărilor Maybach, după ce anul trecut compania a comercializat 12.000 de unități. După lansarea versiunii de lux a sedanului Clasa S, nemții pregătesc și modele Maybach cu versiuni 100% electrice.
Joi, 21 Noiembrie 2019 | Modele noi

Rival pentru Bentley Bentayga și Rolls-Royce Cullinan: Mercedes-Maybach GLS are versiune cu patru locuri și motor V8 de 558 CP

Mercedes-Maybach a prezentat noul GLS. SUV-ul producătorului german va fi disponibil în versiuni cu patru sau cinci locuri, iar singura motorizare disponibilă oferă 558 de cai putere și 730 Nm.
Marti, 12 Noiembrie 2019 | Modele noi

Primul SUV Mercedes-Maybach va fi prezentat în 21 noiembrie: modelul va avea la bază actualul Mercedes-Benz GLS

Mercedes-Maybach va expune primul SUV din gamă în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou, China. Modelul are la bază actuala generație Mercedes-Benz GLS și promite mai mult spațiu pentru pasageri și modificări la interior.
Joi, 31 Octombrie 2019 | Modele noi

Video. Viitorul Mercedes-Maybach GLS, surprins în timpul testelor: modelul ar putea fi prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles

Viitorul SUV Mercedes-Maybach GLS a fost spionat în timpul testelor desfășurate pe circuitul german de la Nurburgring. Modelul constructorului german ar urma să fie prezentat la finalul lunii noiembrie.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Modele noi

Primul SUV Mercedes-Maybach va fi lansat în cursul anului curent: modelul va avea la bază actuala generație GLS

Mercedes-Maybach va lansa primul SUV din gamă până la finalul acestui an, menționează surse apropiate companiei. Noul model va avea la bază arhitectura lui Mercedes-Benz GLS și va beneficia de un ampatament mai generos, dar și de modificări consistente la interior.
Marti, 24 Aprilie 2018 | Concepte

Informații și fotografii oficiale cu noul Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury: crossover electric cu 750 CP și autonomie de peste 500 de kilometri

Daimler a publicat primele imagini oficiale cu viitorul Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury. Conceptul va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Beijing. Prototipul constructorului german are un sistem de propulsie electric capabil să ofere 750 de cai putere. Autonomia în ciclul NEDC trece de 500 de kilometri.
Joi, 19 Aprilie 2018 | Concepte

Teaser video cu Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury: conceptul debutează în cadrul Salonului Auto de la Beijing

Conceptul Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Beijing, eveniment care își deschide porțile la finalul lunii aprilie. Pentru a mai îndulci așteptarea, nemții vin cu un teaser video nou.
Vineri, 13 Aprilie 2018 | Concepte

Teaser pentru o lansare misterioasă sub brandul Mercedes-Maybach: germanii pregătesc un concept de lux

Mercedes-Maybach va lansa la sfârșitul lunii aprilie un concept de lux anticipat de prezentarea unui teaser video de 30 de secunde.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, modele noi Mercedes, S-Klasse, Maybach, Mercedes-Maybach, Mercedes-Benz S-Klasse, mercedes-maybach s-klasse, noul Maybach, modele noi Maybach
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru