Ministrul Transporturilor

Vineri, 13 August 2021 | Intern

Centura București va fi lărgită la patru benzi între A2 și DN5: licitația a fost lansată

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat vineri licitația pentru studiul de fezabilitate necesar lărgirii la patru benzi a tronsonului din Centura București cuprins între A2 și DN5.
Luni, 09 August 2021 | Intern

Fabrica Ford va fi “conectată” la viitorul drum expres Craiova-Pitești

Ministrul Transporturilor a anunţat că a fost lansată licitaţia pentru proiectarea la cheie ”a unui drum vital pentru zona Craiovei”, respectiv legătura dintre uzina Ford (din DN6) cu viitorul drum expres Craiova-Piteşti (tronsonul 1).
Joi, 17 Iunie 2021 | Industrie

Ministrul Transporturilor: Pot începe lucrările pe lotul Curtea de Argeș - Pitești al autostrăzii Sibiu - Pitești

Ministrul Transporturilor a anunțat că pot începe lucrările pe lotul 5 al autostrăzii Sibiu - Pitești. Tronsonul respectiv, între Curtea de Argeș și Pitești, are 30 de kilometri.
Vineri, 21 Mai 2021 | Intern

Ministrul Transporturilor: “Am primit patru oferte pentru proiectarea autostrăzii Făgăraș-Brașov”

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că au fost depuse patru oferte pentru proiectarea autostrăzii Făgăraș-Brașov, în lungime de 48 de kilometri.
Miercuri, 19 Mai 2021 | Intern

Ministrul Transporturilor: “În 2024 se va putea circula pe întregul inel sudic al Autostrăzii de Centură Bucureşti-Sud”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă, a declarat că, în anul 2024, se va putea circula pe întregul inel sudic al Autostrăzii de Centură Bucureşti-Sud (A0 Sud).
Joi, 08 Aprilie 2021 | Intern

Undă verde pentru Autostrada Unirii. A fost semnat contractul pentru proiectarea drumului Iași-Târgu Mureș

Ministrul Transporturilor a anunțat semnarea contractului pentru proiectarea completă a Autostrăzii Unirii (Iași - Târgu Mureș). Totodată, a fost semnat contractul și pentru reabilitarea podului de la Fetești peste brațul Borcea al Dunării.
Marti, 03 Noiembrie 2020 | Intern

Ministrul Transporturilor, după 12 luni de mandat: “Am dat în trafic 46 de kilometri de autostradă, urmează alți 43 km până la sfârșitul anului”

Rețeaua de autostrăzi din România a crescut cu 46 de kilometri în ultimele 12 luni, iar Ministrul Transporturilor susține că alți 43 de kilometri vor fi “dați în trafic” până la sfârșitul anului. În ultimul an, autoritățile au semnat contracte de proiectare şi execuţie pentru 436 de kilometri de autostrăzi, drumuri expres, variante ocolitoare şi drumuri naţionale.
Duminica, 06 Octombrie 2019 | Intern

Măsuri după accidentul din Ialomița: ministrul Transporturilor anunţă controale în trafic şi introducerea dispozitivelor de scanare a retinei, pentru a identifica oboseala şoferilor

În urma accidentului din Ialomița în care au murit 10 persoane, ministrul Transporturilor a anunțat că, începând de luni, vor fi făcute controale în trafic. În plus, Răzvan Cuc vrea să emită un ordin pentru introducerea dispozitivelor de scanare a retinei, pentru a identifica șoferii obosiți.
Joi, 24 Septembrie 2015 | Industrie

Dieselurile mincinoase s-au vândut și în Europa. Motorul 1.6 TDI este și el suspectat de fraudarea testelor

Ministrul german al transporturilor susține că dieselurile care păcălesc normele de emisii au fost vândute în Europa. Lângă deja contestatul 2.0 TDI, a mai apărut un motor cu probleme: 1.6 TDI.
Marti, 28 Iulie 2015 | Intern

Fost ministru al Transporturilor: "Trebuie oprită circulația pe lotul 3 din autostrada Sibiu-Orăștie"

Alexandru Nazare, un fost Ministru al Transporturilor, a declarat că lotul trei din Autostrada Sibiu-Orăștie este periculos pentru cei care îl parcurg și că ar trebui oprită circulația pe acesta pentru siguranța cetățenilor.
Marti, 08 Aprilie 2014 | Intern

Plan autostrăzi: România ar trebui să aibă 3.700 kilometri de autostradă în 2022

Cu o săptămână înainte de termenul limită de prezentare, Ministerul Transporturilor a prezentat într-un cadru restrâns planul pentru viitoarele autostrăzi ale României, în vederea solicitării de finanţare europeană pentru acestea.
Sambata, 21 Mai 2011 | Intern

În câţiva ani, Romania va avea 845 de kilometri de autostradă

Anca Boagiu, ministrul Transporturilor, a anunţat că în următorii ani, România va dispune de 845 de kilometri de autostrăzi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 02 Mai 2011 | Intern

Autostrada Transilvania va fi gata abia în decembrie 2012

Termenul de finalizare a Autostrăzii Transilvania a fost amânat cu un an, informează Mediafax. Potrivit agenţiei româneşti, autostrada care duce din Braşov la Borş va fi gata în decembrie 2012.

Tag-uri similare

Romania, Autostrazi, autostrazi Romania, Ministrul Transporturilor, Autostrada Transilvania, infrastructura Romania, Anca Boagiu, Bechtel, Colas
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru