Modele noi Skoda

Miercuri, 21 Noiembrie 2012 | Fotospion

Skoda Octavia fără camuflaj - primele imagini neoficiale ale noii generaţii

Noua generaţie a lui Skoda Octavia se pregăteşte de lansare. Modelul a fost surprins de un fan al mărcii în Santiago de Chile, în timpul filmării unui spot publicitar.
Vineri, 02 Noiembrie 2012 | Modele noi

Skoda Octavia, prima imagine neoficială a noii generaţii

Noua generaţie a lui Skoda Octavia a fost deconspirată de cehii de la Autoforum. Aceştia au reuşit să obţină o imagine necamuflată a modelului din Mlada Boleslav înainte de prezentarea oficială.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012 LIVE: Rapid este singura premieră a celor de la Skoda

Skoda a lansat la Paris noul Rapid. Modelul promite să devină un best-seller în segmentul în care activează, mizând pe spaţiu interior oferit şi pe un preţ competitiv.
Joi, 30 August 2012 | Modele noi

Skoda Yeti primeşte o ediţie specială în cinstea Olimpiadei de la Soci

Skoda celebrează Olimpiada de Iarnă din 2014 cu o ediţie specială a lui Yeti. Aceasta debutează anul viitor pe piaţa din Rusia şi vine cu câteva elemente exclusive.
Miercuri, 29 August 2012 | Modele noi

Skoda va prezenta noua generaţie a lui Octavia în noiembrie

Noua generaţie a lui Skoda Octavia va fi prezentată în noiembrie. Modelul va primi platforma MQB şi va creşte în dimensiuni.
Miercuri, 01 August 2012 | Modele noi

Skoda Rapid va primi şi o versiune hatchback

Şeful departamentului de vânzări şi marketing de la Skoda, Jurgen Stackmann, a confirmat faptul că Rapid va primi şi o versiune hatchback.
Joi, 28 Iunie 2012 | Intern

Skoda Citigo, în România de la 7.955 euro

Skoda a lansat noul Citigo pe piaţa internă. Versiunea cu trei uşi pleacă de la 7.955 de euro, în timp ce versiunea cu cinci uşi pleacă de la 8.355 euro.
Marti, 26 Iunie 2012 | Modele noi

Skoda Rapid, imagini şi informaţii noi

Skoda a prezentat imagini noi cu ultima adăugire a gamei sale - Rapid. De data aceasta, imaginile au fost însoţite de informaţii tehnice.
Vineri, 22 Iunie 2012 | General

Skoda îşi redeschide muzeul din Mlada Boleslav

Skoda a anunţat că va redeschide muzeul său din Mlada Boleslav în luna decembrie. Acesta are o suprafaţă de 1.800 de metri pătraţi şi prezintă peste 45 de automobile, biciclete şi motociclete.
Marti, 19 Iunie 2012 | Modele noi

Skoda Rapid, primele imagini şi informaţii oficiale

Skoda a publicat primele imagini şi informaţii ale noului Rapid. Exemplarul din imagini reprezintă versiunea de serie a lui Rapid şi va debuta la Salonul Auto de la Paris.
Vineri, 08 Iunie 2012 | Reportaj

REPORTAJ: Am văzut noul Skoda Rapid în avanpremieră mondială

Skoda ne-a invitat la centrul său de design din Cehia pentru o prezentare exclusivă a lui Rapid, sedanul compact încadrat între Fabia şi Octavia. Cu excepţia celor care l-au construit, am fost primii care au văzut noul model. Nu am avut voie să-l fotografiem, dar vi-l "povestim" în rândurile următoare cu ajutorul unor schiţe nou-nouţe.
Joi, 31 Mai 2012 | Modele noi

Skoda celebrează implicarea în motorsport cu o gamă de biciclete cu design sportiv

Skoda celebrează aniversarea a 111 ani de la implicarea în motorsport cu o gamă de biciclete cu design sportiv. În România, constructorul ceh va organiza cea de-a doua ediţie a Skoda Velo Challenge.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 24 Aprilie 2012 | Modele noi

Skoda Rapid, modelul de serie inspirat de MissionL, intră în producţie anul acesta

Skoda a anunţat numele versiunii de serie a lui MissionL concept. Berlina inspirată de acest concept se va numi Rapid şi va intra în producţie în 2012.
Miercuri, 21 Martie 2012 | Industrie

Record intern pentru Skoda: Vânzări de 10 miliarde de euro în anul fiscal 2011

Skoda a înregistrat cel mai bun an din istorie, marcând o creştere remarcabilă a profitului operaţional şi vânzări de peste 10 miliarde de euro.
Miercuri, 14 Decembrie 2011 | Industrie

Aniversare la Skoda: Octavia II produsă în 1.5 milioane exemplare

Exemplarul Octavia cu numărul 1.500.000 a părăsit fabrica din Mlada Boleslav. Modelul aniversar este o Octavia Greenline albă.
Luni, 21 Noiembrie 2011 | Modele noi

Skoda extinde gama Yeti: Urmează rivali pentru Qashqai şi Qashqai+2

Skoda vrea să lanseze patru modele noi în următorii ani, toate de nişă. Vorbim de două monovolume şi de două SUV-uri, cele din urmă fiind realizate în baza gamei Yeti.
Vineri, 14 Octombrie 2011 | Industrie

Skoda a început producţia lui Citigo

Producţia citadinei de la Skoda a debutat la uzina din Bratislava. Primele unităţi vor ajunge în showroom-urile din Cehia până la finele anului.
Miercuri, 12 Octombrie 2011 | Industrie

Skoda a fabricat 10 milioane de maşini la Mlada Boleslav

Uzina principală a celor de la Skoda aniversează producţia a zece milioane de automobile. Vehiculul aniversar, un Fabia Monte Carlo alb, merge direct la Muzeul Skoda.
Luni, 10 Octombrie 2011 | Modele noi

Skoda îşi extinde gama din China cu Fabia Scout

La doar patru ani de la debutul în China, Skoda a lansat cel de-al patrulea model pe cea mai mare piaţă auto din lume. Vorbim de Fabia Scout, un crossover de segment B.
Miercuri, 28 Septembrie 2011 | Modele noi

Skoda Citigo, cel mai ieftin şi mai mic model al mărcii din Cehia

Skoda a prezentat versiunea de serie a lui Citigo, interpretarea cehă a lui Volkswagen Up. Citigo debutează în vara lui 2012, are 60 CP şi consumă, în medie, 4.5 litri la sută.

Tag-uri similare

Volkswagen, Skoda, VW, Seat, fotospion, modele noi Volkswagen, modele noi Skoda, Volkswagen Up, VW Up, fotospion Volkswagen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru