Modele noi

Miercuri, 11 Iulie 2018 | Modele noi

Subaru pregătește modele noi: un SUV, un hibrid și o mașină 100% electrică sunt așteptate până în 2025

Subaru pregătește lansarea a cel puțin 3 modele noi până în 2025, printre care un SUV, un hibrid și o mașină 100% electrică, potrivit unui plan al conducerii companiei.
Luni, 18 Iunie 2018 | Mediu

Volvo și reducerea poluării: 25% din plasticul folosit de suedezi în construcția noilor modele va proveni din materiale reciclate, după 2025

Volvo și-a stabilit un obiectiv ambițios prin care vrea să ajute la combaterea poluării cu plastic. Suedezii vor ca 25% din plasticul folosit de ei la construcția noilor modele, după 2025, să provină din materiale reciclate.
Sambata, 02 Iunie 2018 | Modele noi

Jeep iese la atac: 4 modele 100% electrice și 10 hibrizi cu încărcare la priză vor fi lansate de americani până în 2022

Jeep va lansa patru modele 100% electrice și 10 hibrizi cu încărcare la priză până în 2022, în conformitate cu noua strategiei a companiei. Planul presupune un pick-up în 2019, la care se adaugă un SUV de oraș și alte două SUV-uri mari în cel mult 4 ani.
Sambata, 02 Iunie 2018 | Modele noi

Schimbare de strategie la Maserati: italienii vor lansa un model Alfieri 100% electric, încă un SUV și vor renunța complet la diesel până în 2022

Maserati a anunțat că va lansa două modele noi până în 2022, va renunța complet la motorizările diesel și se va concentra pe propulsiile hibride. În gama italienilor vom vedea un nou model Alfieri, după conceptul din 2014 cu același nume, și încă un SUV pe lângă Levante.
Vineri, 01 Iunie 2018 | Modele noi

Renașterea unor legende: Alfa Romeo va relansa modelele 8C și GTV în cel mult 4 ani

Alfa Romeo a anunțat relansarea modelelor legendare 8C și GTV în următorii 4 ani. Strategia italienilor include și două SUV-uri noi, un frate mai mare și unul mai mic pentru modelul Stelvio.
Joi, 24 Mai 2018 | Economic

Jaguar Land Rover mărește investițiile și vrea să lanseze noi modele: grupul va cheltui peste 5 miliarde de dolari pentru revitalizarea vânzărilor

Jaguar Land Rover a anunțat că va cheltui aproximativ 5.3 miliarde de dolari, în următoarele 12 luni, pentru dezvoltarea tehnologică și lansarea unor modele noi care să revitalizeze vânzările grupului.
Vineri, 20 Aprilie 2018 | Industrie

Japonezii atacă China: Infiniti vrea să construiască 5 modele noi în 5 ani pe cea mai mare piață auto din lume

Infiniti a anunțat că vrea să construiască 5 modele noi în următorii 5 cinci ani în China, cea mai mare piață auto din lume. Primul dintre ele va fi SUV-ul QX50.
Vineri, 13 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Volvo nu va lansa modele complet noi până în 2020: “Ne concentrăm pe electrificarea gamei actuale de modele”

Volvo a anunțat că nu va mai lansa modele complet noi până în anul 2020. În schimb, constructorul se va concentra pe gama actuală de modele, astfel încât să ajungă la vânzări anuale de 800.000 de unități până atunci.
Miercuri, 21 Martie 2018 | Modele noi

Jeep va lansa 4 modele noi în Europa în acest an: vânzări “dezamăgitoare” în 2017

Jeep a anunțat lansarea a 4 modele noi în acest an pe piața europeană, cu scopul să-și îmbunătățească vânzările după un 2017 mai puțin reușit.
Luni, 19 Martie 2018 | Modele noi

Promisiunile Lotus: britanicii vor lansa două modele sportive până în 2020 și un SUV în 2022

Lotus a anunțat oficial că va lansa două noi modele sportive în următorii doi ani și primul SUV al companiei în cel mult 4 ani.
Sambata, 10 Martie 2018 | Modele noi

Bugatti se pregătește să adauge modele noi în gamă: “Fiți cu ochii pe noi, lucrăm la mai multe proiecte”

Șeful Bugatti a anunțat că echipa sa lucrează “la mai multe proiecte” în acest moment, astfel că ne putem aștepta la noi modele în gamă alături de Chiron.
Luni, 05 Martie 2018 | Modele noi

Primul SUV Lotus, mai aproape de realitate: patronii chinezi pregătesc un buget consistent pentru cercetare și dezvoltare

Bugetul de cercetare și dezvoltare de la Lotus va fi suplimentat de patronii chinezi de la Geely, astfel că șansele de lansare a primului SUV Lotus sunt tot mai mari, potrivit unui anunț făcut de divizia Lotus Cars Australia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 31 Ianuarie 2018 | Modele noi

Primele modele sub patronajul chinezilor: Lotus vrea să lanseze două sportive și un SUV în următorii 4 ani

Lotus a anunțat că are planuri pentru lansarea a două modele sportive și un SUV în următorii patru ani, potrivit lui Jean-Marc Gales, șeful constructorului britanic.
Luni, 04 Decembrie 2017 | Modele noi

Polestar pregătește 3 modele noi în următorii 3 ani: un rival pentru Tesla Model 3 și un crossover electric sunt pe listă

Polestar, brandul de performanță al celor de la Volvo care a devenit o companie de sine stătătoare, vrea să lanseze încă trei modele noi în următorii trei ani.
Luni, 23 Octombrie 2017 | Modele noi

Duel cu Bentley și Rolls-Royce: Aston Martin vrea să lanseze două modele noi pentru brandul Lagonda

Aston Martin vrea să revitalizeze brandul Lagonda și plănuiește să lanseze două modele noi până în 2023.
Miercuri, 18 Octombrie 2017 | Modele noi

Plan pe trei ani: Mitsubishi vrea să lanseze 11 modele noi în Europa și SUA

Mitsubishi a anunțat că vrea să lanseze 11 modele noi în următorii trei ani, atât în Europa, cât și în Statele Unite.
Marti, 18 Noiembrie 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf R Variant devine cel mai puternic break compact din lume: motor 2.0 TSI de 300 CP

Volkswagen a prezentat astăzi versiunea R a lui Golf Variant, prima din istoria break-ului german. Datorită celor 300 CP din dotare, modelul anunţă un timp 0-100 km/h de 5.1 secunde, dar are un consum mixt de 7.0 litri la sută.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

REPORTAJ GENEVA LIVE: Standul Nissan subliniază reinventarea modelului Note

Nissan a dovedit în ultima vreme că poate să atace diferit piața europeană și să aibă succes. A renunțat la categorisirea clară a segmentelor și a îndrăznit prin modele precum Qashqai şi Juke. Acum este rândul reinventatului Note să dovedească ce poate.
Luni, 02 Aprilie 2012 | Feature

1 Aprilie în lumea auto: Automarket trece în revistă cele mai bune farse

La fel ca în fiecare an, site-urile auto şi constructorii de automobile au încercat să-şi păcălească fanii cu o farsă tradiţională de 1 aprilie. Automarket trece în revistă cele mai reuşite farse de Ziua Păcălelilor.
Marti, 21 Februarie 2012 | Industrie

Bulgaria: Great Wall Motors a inaugurat prima sa fabrică din Europa

Great Wall Motors şi-a inaugurat astăzi fabrica din Bulgaria, prima facilitate de producţie din Europa. Oficialii Renault-Nissan din Bulgaria nu se simt ameninţaţi în niciun fel.

Tag-uri similare

Toyota, Porsche, Romania, Lexus, hibrid, Prius, Panamera, Coupe, pret, modele noi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru