Norvegia

Luni, 28 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Pregătiri pentru livrările lui Model 3: Tesla și-a dublat numărul de angajați din Norvegia

Tesla și-a dublat numărul de angajați din Norvegia înaintea începerii livrărilor pentru Model 3, astfel încât să reducă timpii de așteptare pentru clienți. Primul exemplar Tesla Model 3 este așteptat să ajungă în Norvegia în luna februarie.
Joi, 03 Ianuarie 2019 | Industrie

Norvegia, raiul electricelor: o treime dintre mașinile vândute în 2018 în statul scandinav au fost 100% electrice

În contextul în care în Norvegia și în România s-au vândut la fel de multe mașini noi în 2018, ponderea electricelor la ei este mai mare decât ponderea modelelor Dacia la noi.
Joi, 11 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Polestar va deschide primul său Concept Store în Norvegia în 2019: “Negociem deschiderea altor spații pentru clienți în toată lumea”

Primul Concept Store de la Polestar va fi deschis anul viitor în Norvegia, una dintre țările cu cea mai dezvoltată infrastructură pentru mașinile electrice. Brandul Polestar pregătește și alte lansări similare, urmând să atingă un număr de 60 de spații pentru consumatori până la jumătatea lui 2020.
Marti, 04 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

BMW a dat startul comenzilor pentru SUV-ul electric iX3: avans de aproape 2.000 de dolari pentru clienții din Norvegia

BMW a anunțat începutul comenzilor pentru SUV-ul electric iX3, model ce va intra în producție din 2020. Cunoscută pentru apetitul de cumpărare a mașinilor electrice, Norvegia este prima țară a căror clienți pot să depună un avans de 1.800 de dolari pentru un exemplar iX3.
Luni, 07 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Germania a devenit cea mai mare piață europeană pentru mașinile electrice și hibrizi plug-in: nemții au detronat Norvegia pentru prima dată

Germania a devenit cea mai mare piață pentru mașinile electrice și hibrizi plug-in din Europa. Vânzările din primul trimestru au crescut cu 70% la 17.574 de unități, iar nemții au depășit în premieră Norvegia, liderul tradițional la acest capitol.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Clienții din 4 țări europene pot să-și rezerve primul SUV electric de la Audi: e-tron quattro este disponibil acum în Norvegia, Elveția, Austria și Belgia

Audi a anunțat că elvețienii, austriecii și belgienii își pot plasa precomenzile pentru viitorul său SUV electric, după ce modelul e-tron quattro a fost disponibil întâi în Norvegia.
Joi, 04 Ianuarie 2018 | Industrie

Norvegia face istorie: e prima țară în care mașinile electrice și hibride depășesc în vânzări mașinile diesel și pe benzină

52% dintre mașinile vândute în Norvegia în 2017 au fost electrificate complet sau parțial. Este o premieră mondială atinsă de o țară în care numărul de mașini electrice vândute într-un an e aproape egal cu cel al mașinilor diesel.
Luni, 16 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Probleme în paradis: Norvegia vrea să reducă facilitățile fiscale pentru mașinile electrice și pregătește “taxa Tesla”

Norvegia vrea să reducă facilitățile fiscale pentru mașinile electrice și pregătește ceea ce a presa a numit “taxa Tesla”.
Marti, 03 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Oficial Nissan: “Guvernele trebuie să sprijine mai mult trecerea la mașinile electrice”

Șeful Nissan Europe a lansat un apel către toate guvernele din Europa “să facă mai multe lucruri” pentru ca mașinile electrice să fie adoptate cât mai rapid.
Vineri, 07 Aprilie 2017 | Mediu

Norvegia își "înverzește" armele grele: nordicii înlocuiesc feriboturile diesel cu unele electrice și hibride

Pe lângă construcția unor feriboturi noi 100% electrice, Norvegia va converti 130 de nave-platformă deja existente de la motoare diesel la motoare electrice sau la propulsie hibridă.
Luni, 16 Ianuarie 2017 | Mediu

Oslo pune piciorul în prag: mașinile diesel, interzise în capitala Norvegiei pentru cel puțin două zile în această săptămână

Mașinile diesel vor avea viață grea în Europa următorilor ani. Autoritățile din Oslo le consideră vinovate pentru poluarea din oraș, drept pentru care le interzic începând de marți, 17 ianuarie, până când nivelul gazelor toxice din oraș va scădea la un nivel acceptabil.
Sambata, 17 Decembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Cea mai bogată ţară europeană în petrol este şi ecologică: Norvegia are 100.000 de maşini electrice pe străzi

Norvegia a ajuns la 100.000 de maşini electrice pe străzi şi speră ca în 2020 să atingă pragul de 400.000 de unităţi, deşi este ţara europeană cu cele mai mari rezerve de petrol, cu excepţia Rusiei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 16 Decembrie 2016 | General

Tesla trebuie să le plătească 7700 de dolari norvegienilor pentru că Model S s-a lăudat că are 690 de cai putere

Tesla a pierdut un proces în țara în care mașinile electrice sunt extrem de iubite. Constructorul trebuie să plătească 7700 de dolari unor clienți norvegieni pentru că a comunicat alte resurse pentru Model S P85D.
Miercuri, 14 Decembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Electricul Opel Ampera-e s-a lansat oficial pe piața din Norvegia. Costă 33.000 de euro și are o autonomie de 500 de kilometri

Opel a anunțat că începe comercializarea modelului Ampera-e pe piața din Norvegia, cea mai dezvoltată țară europeană din punct de vedere al infrastructurii electrice. Prețul său de pornire este de 33.000 de euro
Vineri, 02 Septembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Norvegia are cea mai mare staţie de reîncărcare: 28 de maşini electrice pot fi realimentate simultan

Norvegia a inaugurat în această săptămână cea mai mare staţie de încărcare, la care 28 de maşini electrice pot fi alimentate simultan cu energie.
Miercuri, 17 August 2016 | Masini electrice si hibride

Norvegia nu va interzice vânzarea maşinilor cu motoare termice: "Vor dispărea de la sine datorită progresului tehnologiei"

Norvegia a negat speculaţiile despre interzicerea vânzărilor de maşini cu motoare termice începând din 2025 şi consideră că acestea vor dispărea în mod natural datorită progresului tehnologiei pentru maşini electrice.
Miercuri, 27 Iulie 2016 | General

Noi ne chinuim cu autostrăzile, iar norvegienii vor construi tuneluri subacvatice plutitoare

Guvernul din Norvegia a aprobat 22.7 miliarde de euro pentru construcția unor tuneluri subacvatice suspendate.
Marti, 19 Iulie 2016 | Mediu

Noi nu avem destule, nordicii le desfiinţează: parcările din Oslo vor fi eliminate pentru a a forţa interzicerea maşinilor în centrul oraşului

Oslo vrea să înlocuiască parcările oraşului cu magazine, restaurante şi zone culturale pentru a forţa interzicerea maşinilor în centrul localităţii până în 2019.
Joi, 07 Iulie 2016 | Masini electrice si hibride

Revoluţia electrică vine prin scutiri de taxe: în Norvegia, aproape 40% dintre maşinile noi sunt electrice sau hibride

Aproape 40% dintre maşinile noi vândute în Norvegia în prima jumătate a anului sunt electrice sau hibride, ca urmare a faptului că proprietarii sunt scutiţi de numeroase taxe.
Luni, 06 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

Mașinile diesel și pe benzină, interzise în Norvegia din 2025? "Este o dezinformare", răspunde guvernul scandinav

După ce o publicație norvegiană anunța că mașinile diesel și pe benzină vor fi interzise la vânzare din 2025, guvernul Norvegiei a reacționat: "Deocamdată nu se pune problema".

Tag-uri similare

Porsche, video, test, mediu, benzina, Norvegia, Porsche Boxster, Skoda Yeti, Porsche Cayman, motorina
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru