Plagiat

Marti, 11 Aprilie 2017 | General

După ce au copiat designul lui Porsche Macan, chinezii ridică ștacheta: vor lansa un concept care seamănă cu Lamborghini Urus

Chinezii de la Zotye, deveniți celebri după copia lui Porsche Maacan, pregătesc un nou SUV în gamă. Acesta ar urma să fie o copie fidelă a viitorului Lamborghini Urus.
Joi, 05 Ianuarie 2017 | General

După ce au plagiat designul modelelor europene, chinezii au creat o animație care copiază filmul Cars

Producătorii filmului de animație Cars au dat în judecată finanțatorii unei pelicule similare din China. Se pare că aceștia au copiat grosolan personajele.
Miercuri, 21 Decembrie 2016 | General

Justiția nu a fost anesteziată complet în China: amendă usturătoare pentru un plagiator care a folosit logo-ul BMW pe mai multe haine

BMW este unul dintre puținii constructori auto care are câștig de cauză în China, după ce un brand local i-a furat numele și i-a aplicat logo-ul pe o linie vestimentară.
Joi, 28 Ianuarie 2016 | Industrie

Sergio Marchionne își toarnă cenușă în cap: ”Chrysler 200 n-a avut succes pentru că am copiat designul lui Hyundai Sonata”

Sergio Marchionne, șeful Grupului Fiat-Chrysler, a recunoscut că designeri lui Chrysler 200 au copiat linia plafonului de la Hyundai Sonata. Asta a adus eșecul modelului american, care va fi scos și din producție.
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | General

Primele reacţii oficiale Land Rover la adresa clonei chinezeşti Landwind X7

Land Rover a luat o poziţie oficială după lansarea noului model chinezesc Landwind X7. Crossover-ul este o clonă grosolană după Range Rover Evoque.
Marti, 10 Aprilie 2012 | Modele noi

China: Great Wall va lansa un SUV cu faţa lui Touareg şi spatele lui Koleos

O nouă copie chinezească se pregăteşte de debut în cadrul Salonului de la Beijing. Great Wall ne prezintă Hover H7, un SUV de mari dimesniuni care fură faţa lui VW Touareg şi spatele lui Renault Koleos.
Marti, 03 Aprilie 2012 | Modele noi

Copia chinezească a lui Porsche Cayenne primeşte grila lui Jaguar XJ

Chinezii de la Hawtai au prezentat un facelift pentru celebra copie a SUV-ului Porsche Cayenne. Modelul a primit o grilă nouă, inspirată de cea a actualului Jaguar XJ.
Luni, 19 Martie 2012 | General

Chinezii au copiat deja electricul Renault Zoe

Constructorul chinez Greenwheel a depus patentul pentru un automobil electric ce copiază designul francezului Renault Zoe, lansat în versiune de serie abia la începutul lunii în cadrul Salonului de la Geneva.
Vineri, 14 August 2009 | General

Honda: "Insight nu seamana deloc cu Prius!"

Un oficial Honda a declarat ca noul hibrid Insight nu a copiat designul rivalului Toyota Prius. Japonezul sustine insa ca arhitectura hibridelor poate duce uneori la similaritati.
Luni, 27 Aprilie 2009 | O lume nebuna

VIDEO: Americanii inventeaza Lamborghini-ul de 20.000 $

Afacerile care copiaza modele de top ale lumii sunt in floare. Mai mult, oamenii din spatele lor sustin chiar ca ele sunt perfect legale.
Duminica, 26 Aprilie 2009 | Modele noi

Chinezii neaga evidentele: "Nu am plagiat Rolls-Royce Phantom!"

Compania chineza Geely a raspuns acuzelor venite la adresa sa in ceea ce priveste modelul GE, care seamana cu Rolls-Royce Phantom.
Joi, 08 Ianuarie 2009 | Modele noi

Chinezii recidiveaza: Chery a lansat noul A3

Constructorul chinez Chery a lansat pe piata locala modelul A3, un hatchback care porneste de la 8900 de euro.

Tag-uri similare

Audi, Toyota, Honda, China, design, Rolls-Royce, Prius, Geely, A3, Phantom
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru